παντως ρε μαγκες πολυ μου τους ανεβασανε τους αριστομενηδες εφετος και μαλλον θα καταληξω στο tordo του λαμπρου που το βρισκω απο 5,70 εως 5,80 στο κιβωτιο και ας ειναι γεμισμενο με gm3.τι λετε?καλη τιμη?
εγω μανο ουτε 6.γι αυτο δεν παιρνω τους αριστομενηδες.και καταληγω στο tordo γιατι το eyromix οσο δεν το γουσταρω αλλο τοσο δεν με παει κι αυτο και προσπαθω να μεινω σε ελληνικο και μονο φυσιγγι.εισαγωγης με τιποταΕυριπίδη, από τιμή γνκ είναι μια χαρά θεωρώ αν και δεν ξέρω πόσο παίζει αλλού. Σίγουρα δεν θα παίζει σε πολύ διαφορετικά επίπεδα (θα το κοιτάξω). Αλλά για την τσίχλα δεν διανοοούμαι να βάλω φυσίγγι πάνω από 6,50, δεν έχει νόημα...
εγω μανο ουτε 6.γι αυτο δεν παιρνω τους αριστομενηδες.και καταληγω στο tordo γιατι το eyromix οσο δεν το γουσταρω αλλο τοσο δεν με παει κι αυτο και προσπαθω να μεινω σε ελληνικο και μονο φυσιγγι.εισαγωγης με τιποτα
no αργυρη.εκει θες αλλο.δυστυχως εκει δεν εχω βρει ελληνικο φυσιγγι ν ανταποκρινεται παρα μονο τo sipe της νομπελ το οποιο εχω σε καβαντζα σε 9 και 10.τρελα πραγματα σ αυτον τον καιροΝαι το tordo.. σε κρυο με υγρασια No..?
οχι μανο για το πορτοκαλι το 32 λεω 5,70 με 5,80 στο κιβωτιοΧμ τώρα που κοιτάω, προφανώς εννοείς στα 30 gr. έτσι; Το βρίσκω να το αναγράφουν με D20 πυρίτιδα, στα 5,80 €.
Καντο Παυλο και πες την γνωμη σου...Αργύρη αυτό το φυσίγγι το έχω αγαπήσει και το έχουν αγαπήσει και τα όπλα μου
για την aquila τώρα με έβαλες σε σκέψεις Ευρυπίδη γιατί έίχα την εντύπωση πώς γεμίζεται drago πράσινη με στρογγυλά φυλλίδια - βέβαια έχω να σφάξω καιρό ίσως άλλαξε θα το κοιτάξω πιο αργά που θα είμαι σπίτι
Ευχαριστως θα τα πουμε οποσδηπωτε να το κανονισουμε ,σημερα αν το ειχαμε πει καλος αλλα τωρα μολις εφαγα και ειμαι αρακτος...στηλε μου τηλ σου στελνω και το δικο μουΑργύρη δεν έρχεσαι από το μαγαζί μία βόλτα να δεις και τον γαύρο να τα πούμε κιόλας ;
Η τιμή είναι εξαιρετικοτατη.Ούτε στην Αθήνα δεν νομίζω να το βρίσκεις τόσο.οχι μανο για το πορτοκαλι το 32 λεω 5,70 με 5,80 στο κιβωτιο
το 30αρι Τάσο το δοκίμασες?Η τιμή είναι εξαιρετικοτατη.Ούτε στην Αθήνα δεν νομίζω να το βρίσκεις τόσο.
Αν θυμαμε καλά η Μ2 έβγαλε ωραίες τουφεκιες στο χαρτί.
Έμενα είναι ένα από τα καλύτερα μου φουσεκια,Τώρα σε πολύ κρύο κ έντονες υγρασιες δεν ξέρω τι κάνει γιατί δεν έχουμε τέτοιους καιρούς εδώ.
Τον Οκτώβρη όπως και δηποτετο 30αρι Τάσο το δοκίμασες?
Πιστευω ,ειδικά, ο μπολσεβίκος στο καρτέρι θα τ' αγαπήσει...Τον Οκτώβρη όπως και δηποτε
Από όλους ακούω καλά λογια,Και εδώ τα κυνηγομαγαζα πούλησαν πέρσι κάμποσα από δαυτα.
Περνάω και τσεκάρω ποια μένουν στα ράφια κ ποια φεύγουν..
Πολυ καλο φυσηγγακι η maxus το πάει τρελα στην 302 δεν το εχω βάλει δεν ξερω τι κανει ειναι για μενα ενα απο τα καλύτερα ελληνικά 32ρια.οχι μανο για το πορτοκαλι το 32 λεω 5,70 με 5,80 στο κιβωτιο
Επιτέλους,Βρέθηκε κάποιος εδώ μέσα που το πάει..ειναι για μενα ενα απο τα καλύτερα ελληνικά 32ρια.