Η δοκιμη εχει γινει με 25βαθμους και 45%υγρασια τον χειμωνα σφιγγει και αλλο.
Οτι πιο γρηγορο εχω φτιαξει σε τσιχλοφυσιγγο...χειμερινο ομως και οχι για δικανακια.
Το χαρτονι ειναι 1χ1.
Δημήτρη φαίνεται ωραία κατανομή! Στο κυνήγι πώς πάει?
Οτι πιο γρηγορο εχω φτιαξει σε τσιχλοφυσιγγο...χειμερινο ομως και οχι για δικανακια.
Το χαρτονι ειναι 1χ1.
Εξαιρετικο και στο κυνηγι....Δημήτρη φαίνεται ωραία κατανομή! Στο κυνήγι πώς πάει?
οταν θα σφιξει θα δουμε. αλλο το ετοιμο αλλο ιδιογομωσηEυριπιδη, το προχτεσινο που δοκιμαζαμε, λες να μην κανει για σφιχτοτερους καιρους;
Η τιμή είναι απίστευτη!Σου έχω πει τι τιμές εχουν εδώ..αυριο παω για αγορα λαμπρο τορντο πορτοκαλι 32 γρ. 116 ευρα το κιβωτιο.πως σας φαινεται?
Μα ποτε πρόλαβες και το δοκίμασες με τα τορντο ρε θηριο?αντε να σου δωσω ενα στοιχειο γιατι αργεις και με ανησυχεις. εχει κατι καινουργιο ξυλινο απανω του. το βρηκες?????????????.απο 3 αρχιζει
ολα τα προλαβαινω ρε. ειμαι πιο γρηγορος απ τα κιλα μου εεεεε απ τη σκια μου ηθελα να πω. μολις εβαλα απανω το κοντακι την ιδια μερα βουρρρρρ σκοπευτηριοΜα ποτέ πρόλαβες και το δοκίμασες με τα τορντο??
Βασιλη,αυτη η δοκιμη που δειχνω πιο πανω ειναι,απ'οτι ακουω η συνταγη του tordo.Με διαφορα στο κυαθιο.Αντι για 24αρι giovani,εχει 22αρι συν 2mm φελο.Μετρημενο,βγαζει 550 bars.Πες το και έγινε φίλε...να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Τα lambro tordo 30gr με D20 τα έχεις δοκιμάσει? Θέλω να δοκιμάσω την πυρίτιδα αλλά πριν ξεκινήσω την ιδιογόμωση ψάχνω ένα έτοιμο!
30,το ορθον!με d20 στα 32
συγνωμη δασκαλε. εσφαλα. μη μαλωνεις30,το ορθον!
Το χαρτονι ειναι 1χ1.
γυρω στα 700.Eμπειρικα, ποσα bar λετε να εχει ενα τετοιο στησιμο;
Δεν περναει ουτε μυγα...!!! Πεσμου οπλο και τσοκ ( μαμα η κατι σλλο )...? Γινε ποιο σαφεις
Το χαρτονι ειναι 1χ1.
ωχ ωχ ωχ .αργυρη σε βλεπω για ιδιογομωση συντομαΠ
Δεν περναει ουτε μυγα...!!! Πεσμου οπλο και τσοκ ( μαμα η κατι σλλο )...? Γινε ποιο σαφεις