Θα τα δοκιμάσω και εγώ φέτος το Σεπτέμβρη.7-8 θα ειναι μια χαρά.όπως κ το 8-9.ΥΓ πολύ καλή τιμή τα ζωτος..μάλλον ειναι τα 30γρ.ειχα πάντα περιέργεια να δοκίμαζα το "καλοκαιρινό"που γεμίζει..
Ακριβώς Τάσο, έχω κυνηγήσει πολύ με τα μικρά του διαμετρήματα (20 & 32) και τα τελευταία 3-4 χρόνια σε αυτά έχει ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα...Βασιλη η δορκας παράγει τα Cal.12 μόνο σε 70mm φυσίγγια.δεν κατασκευάζει 76mm.μαλλον εννοείς οτι δεν πιστοποιεί τα μικρά διαμετρήματα...
Μια ευκαιρία δώσε στα κίτρινα τα Τορντο 30γρ. εμένα το χειμώνα με ενθουσίασαν και σε δύσκολο καιρό και σε καλόΘα τα δοκιμάσω και εγώ φέτος το Σεπτέμβρη.7-8 θα ειναι μια χαρά.όπως κ το 8-9.ΥΓ πολύ καλή τιμή τα ζωτος..μάλλον ειναι τα 30γρ.ειχα πάντα περιέργεια να δοκίμαζα το "καλοκαιρινό"που γεμίζει..
Καλησπέρα Τάσο. Είναι κορυφή αλλά και πανάκριβα...Έκανα και καποιες βολές μακρινές θυμαμε.(τελικά η ειδική σειρά τις nsi για κάθε θήραμα ξεχωριστά ειναι κορυφή)
πέρυσι τα είχε ο Παρδαλάκης στο Αιγάλεω πήρα 4 κουτιά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκαΚάπου ειχα διαβάσει ότι το bravo το δουλεύουν πολύ για τσιχλα στα περασματα στην Κερκυρα.Το εχει σταματήσει ο ναυπλιωτης αν ξέρεις Γιάννη?Σε ρωτάω γιατι δεν το βρίσκω γενικα στο ιντερνετ..
πέρυσι τα είχε ο Παρδαλάκης στο Αιγάλεω πήρα 4 κουτιά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα
τα δούλεψα μπασίματα 2 μέρες καλές μαζί με euromix τα οποία ήταν καλύτερα και σε αποστάσεις και σε σκοτώματα
Όντως Τάσο, τα φέρνει ένα κυνηγομαγαζο στο νησι και το δουλεύουν πολύ κυνηγοί εδώ στο νησί. Τα προηγούμενα χρόνια έκανε πολύ καλές πωλήσεις συμφωνα και με τα λεγόμενα του καταστηματάρχη αλλά και από τα λεγόμενα των κυνηγών εδώ.Κάπου ειχα διαβάσει ότι το bravo το δουλεύουν πολύ για τσιχλα στα περασματα στην Κερκυρα.Το εχει σταματήσει ο ναυπλιωτης αν ξέρεις Γιάννη?Σε ρωτάω γιατι δεν το βρίσκω γενικα στο ιντερνετ..
Πολύ καλό και αυτό Τάσο.Τα ζαγοραιος τα εχω ακουστά,Τα quick κόκκινα και super quick γαλάζια(πιο ενισχυμένο)πάλι δεν τα πρόλαβα αλλά υπάρχουν στην συλλογη μου.Αν εχω νοσταλγησει κάποιο τσιχλοφυσιγγο ειναι το παλιό s-32 του Στοκα τότε που γεμίζονταν με 8mm μεταλλο..
Το κένταυρος Γιώργο θυμάμαι το χρησιμοποιούσα πιτσιρικά με το πρώτο μου όπλο, baikal 16αρι μονοκανο.Δύο φυσιγγια για τσίχλα έχω νοσταλγησει, τα Κενταυρος προ 20 ετιας και κάποια Κεραυνός σε πορτοκαλί καλυκα που αν θυμάμαι καλά πρέπει να τα γεμιζε κάποιος στην Λ.Ηρακλείου στην Ν.Ιωνία ή σε κάποια κάθετο της Ηρακλειου. Πραγματικά το δεύτερο ήταν όνομα και πράμα.