Ή συνέχεια αύριο παιδιά, καλή ή παρέα αλλά ποιος ξυπνάει αύριο.
Καλό βράδυ.
Καλό βράδυ.
Παιδια ποια η αποψη σας για το rc32?εχεις κανεις αποψη απο μακροχρόνια χρηση?
σε υγρασια και κρυο το ξεχνας.μονο ξεπουπουλ.παιζει καλα σε ηπιους καιρους κι εχε υπ οψην σου οτι καθε παρτιδα μπορει να εχει αλλη πυριτιδαΠαιδια ποια η αποψη σας για το rc32?εχεις κανεις αποψη απο μακροχρόνια χρηση?
Αυτο ειναι που λεμε ... γουστα ειναι αυτα... Εγω παλι ποτρε δεν το βολευτηκα το Rc32 στο κυνηγι, μου φαινοταν λιγο αργο... Με πιο ζεστο καιρο ηταν καλυτερα τα πραγματα...
Δεν μπορω να πω οτι με "κρεμασαν" τα gm3 fast που τα κυνηγησα αρκετα!!τα 30αρια του lambro που μου προτεινεις θα τα δοκιμασω δεν εχω να χασω και τιποτα!τοση διαφορα παντως μεταξυ ολων των παραπανω και εχουν ολα gm3 πυριτιδαδοκιμασε τα κιτρινα tordo του λαμπρου.πολυ γρηγορα φονικοτατα 30 γραμ.δουλευουνε σε μεγαλο ευρος καιρικων συνθηκων.και μου δουλεψανε περυσι παρα πολυ καλα τοσο στο δικανο οσο και στη καραμπινα.για μενα προσωπικα κλασεις ανωτερα απο euromix και tordo πορτοκαλι.και το gm3 που αναφερεις καμμια σχεση με το παλιο.αν θες φυσιγγι με gm3 πηγαινε στο ok της ιδιας εταιρειας αλλα σε νουμερο 9 η 10 οχι σε 8.δοκιμασμενο απο φιλο που τα δουλευει 2 χρονια τωρα με παρα πολυ μεγαλη επιτυχια στα νουμερα που αναφερα
Τασο για να σου δωσω ενα σημειο αναφορας θα σου πω οτι το rc32 το θεωρω πιο δυνατουτσικο απο το gm3 fast.δεν ενιωσα ενοχληση απο το λακτισμα του.και κυνηγαω με αδρανειαςΚωνσταντίνε με το gm3 fast είχες θέμα με το λάκτισμα?σε ρωτάω γιατι έριξα δυο κουτιά πρόπερσι καλά ήταν αλλά δυνατουτσικα για 32γρ..