υπαρχει , υπαρχει το NSI NS-20 Classica , απλα ειναι λιγο "τσουχτερο"για τσιχλαΑν θελεις οντως συγκεντρωτικο πηγαινε κατευθειαν στο κλασσικα...εμπορικο 32αρι δεν υπαρχει πιο συγκεντρωτικο!
υπαρχει , υπαρχει το NSI NS-20 Classica , απλα ειναι λιγο "τσουχτερο"για τσιχλαΑν θελεις οντως συγκεντρωτικο πηγαινε κατευθειαν στο κλασσικα...εμπορικο 32αρι δεν υπαρχει πιο συγκεντρωτικο!
Αυτο καριβως ειπα και εγω αλλα το εγραψα στα ελληνικα,αυτο εννοουσα...αλλα οντως ειναι τσιμπημενο!το b&p δεν το θεωρω ιδιαιτερα συγκεντρωτικο.εχω και το συγκριτικο που εκανε ο αρις με αυτα τα δυο και το λαμπρο το αντιστοιχο κλασσικ...το nsi ξεχωριζει!υπαρχει , υπαρχει το NSI NS-20 Classica , απλα ειναι λιγο "τσουχτερο"για τσιχλα
Ελληνικα φυσιγγια hunting υπαρχουν,Αλλα με μπερδευει το "super"...Super Hunting 32gr. Δεν ξέρω απο ποια χώρα είναι
Το εχουμε γραψη σε παραπάνω σελιδεσ.γεμιζονται με ΆκουιλαΕχεις δοκιμασει καποιος τα μαυρα του καραμανιδη τα 33.5?Αν ναι ξερουμε με τι γεμιζονται?
http://www.superkill.gr/product.php?id=18
Αα οκ σε ευχαριστω...απο οτι ξερω και το 33 το κιτρινο με ακουιλα γεμιζεται ετσι?οποτε το μαυρο ειναι μονο 0.5 γραμμαρια παραπανω απο το κιτρινο ε?ποιο κατα τη γνωμη σας ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2?Το εχουμε γραψη σε παραπάνω σελιδεσ.γεμιζονται με Άκουιλα
Το κιτρινο το γεμιζει με g3000.Παντως εγω ειμαι υπερικανοποιημενος με τα thixla και με τα kill τα κοκκινα 32γρ.Αα οκ σε ευχαριστω...απο οτι ξερω και το 33 το κιτρινο με ακουιλα γεμιζεται ετσι?οποτε το μαυρο ειναι μονο 0.5 γραμμαρια παραπανω απο το κιτρινο ε?ποιο κατα τη γνωμη σας ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2?
Κάλυκας Fiem με καψούλι 686 - Μπαρούτι μάλλον Aquila, αλλά μπορεί νάναι και PSB2 ... .xm. το συγκεντρωτήρα δεν τον γνωρίζω ... .xm.
Υ.Γ. Μπα PSB2 με 686 δεν νομίζω... Με AQUILA για 33,5 γρ. μου ταιριάζει καλύτερα ...
ακουιλα εχει γιαννη στο 1,70×33 με 686 πολυ καλη γεμισια είναι καλο φυσηγγακι δουλεύει και με πολυ υγρασία
Πετρο τα kill 32 σημερα με βορια και 7 βαθμους με μαμησαν πολλα τραυματισμενα και την εκαναν. Εριξα οτι καντηλι υπηρχε.....το γυρισα οπως και χτες σε superkill 33.5 μαυροΤο κιτρινο το γεμιζει με g3000.Παντως εγω ειμαι υπερικανοποιημενος με τα thixla και με τα kill τα κοκκινα 32γρ.
Σε ευχαριστω φιλε μου,ναι πηγα λιγο πισω και το ειδα...Φιλε εδω ειναι ολες οι πληροφοριες για τα super kill 33.5. Tα δουλευω σε no8 και στο κρυο κοβουν μια χαρα. τα εχω δουλεψει απο 2 εως 18 βαθμους και τα χρησιμοποιω σε poze baikal. Απο ανακρουση πολυ δυνατα οπως ολα του καραμανιδη.
Δεν νομιζω το κιτρινο με g3000 με ακουιλα ειχα δει εγω...για το 32 ξερω πως ειναι με g3000Το κιτρινο το γεμιζει με g3000.Παντως εγω ειμαι υπερικανοποιημενος με τα thixla και με τα kill τα κοκκινα 32γρ.
Με g3000 εγω ξερω δεν νομιζω οτι αλλαξε αλλα θα ρωτησωΔεν νομιζω το κιτρινο με g3000 με ακουιλα ειχα δει εγω...για το 32 ξερω πως ειναι με g3000
Δημητρη το kill 32 ειναι πλεον με gm3.....ειχα σφαξει φυσσιγι και το ειχα αναρτησει εδω.cool.Δεν νομιζω το κιτρινο με g3000 με ακουιλα ειχα δει εγω...για το 32 ξερω πως ειναι με g3000
Προσωπικα εγω που ειχα σφαξει και απο οτι κιταγα με το φακο σε καποιες παρτιδες απο φετος και περσι ηταν με ακουιλα...Με g3000 εγω ξερω δεν νομιζω οτι αλλαξε αλλα θα ρωτησω
Το κιλλ 32 ''ηταν'' με gm3 στις αρχες της φετινης κυν.χρονιας διοτι ειχε ξεμινει απο g3000 ο καραμανιδης και κανα 2 μηνες τωρα επανηλθε με g3000 φιλε μου...Δημητρη το kill 32 ειναι πλεον με gm3.....ειχα σφαξει φυσσιγι και το ειχα αναρτησει εδω.cool.