Πατριδα 20 εως 28 πεωτα ο Θεος ια ειμαο απανω. Σε περιμενω για Αβορο.Αμφισσα Μανο ολα τα φυσιγγια για τσιχλα γυρω στα 6.30 περιπου 0.5 ευρω κατω απο τισ τιμες που βλεπω στο ιντερνετ. Φακος Σωτηρης λεγεται
Πατριδα 20 εως 28 πεωτα ο Θεος ια ειμαο απανω. Σε περιμενω για Αβορο.Αμφισσα Μανο ολα τα φυσιγγια για τσιχλα γυρω στα 6.30 περιπου 0.5 ευρω κατω απο τισ τιμες που βλεπω στο ιντερνετ. Φακος Σωτηρης λεγεται
Να εισαι καλα Γιαννη.Νικο τα τσιμπησαν ολα! Αν ξαναβαλει και αλλα θα σου παρω εννοειται!
Καλοριχτα Λιακο!Έγιναν οι αγορές εν όψει μπασιματων...μια 10αδα kill 32 και μια δεκάδα oscar black diamond όλα σε νούμερο οχτώ!
Εξαιρετικό Γιάννη.Αν τα εχει ριξει κανει θα βοηθουσε γιατι τα εχει και αυτα στα 5€..
Ποιό είναι το black diamond,;Έγιναν οι αγορές εν όψει μπασιματων...μια 10αδα kill 32 και μια δεκάδα oscar black diamond όλα σε νούμερο οχτώ!
Τα εχεις ριξει Νικο;Να εισαι καλα Γιαννη.
Ευχαριστω πολυ!Εξαιρετικό Γιάννη.
Έχω δει απίστευτα σκοτώματα με αυτό το φυσίγγι με την 302 σε τσίχλες αλλά και σε τρυγόνια.
30 γραφείο. κίτρινο; Φοβερό για τα περάσματα, γρήγορο με καθαρά σκότωματα, έχει λιγο θέμα με την υγρασία, αλλά μόλις βγει ο ήλιος γαζώνει. Μου άρεσαν πολύ αλλά η τιμή με απέτρεψε. Αν τα έχει 5ευρω φόρτωσε. Η benelli τουλάχιστο τα πηγαίνει πολύ καλά.Αν τα εχει ριξει κανει θα βοηθουσε γιατι τα εχει και αυτα στα 5€..
Οχι αλλα εχω ακουσει απο φιλους δικανακιδες πολυ καλα λογια. Εγω τοτε ημουν καραμπινακιας 32αρης εως 34αρης χαχαχα σε γραμμαρια εννοω. Και με το beretta το ποζε θα γαζωνεις.Τα εχεις ριξει Νικο;
Καλόριχτα Ηλία.Εύχομαι να μην σου φτάσουν.Έγιναν οι αγορές εν όψει μπασιματων...μια 10αδα kill 32 και μια δεκάδα oscar black diamond όλα σε νούμερο οχτώ!
Το μαύρο το 32 με granular!Ποιό είναι το black diamond,;
Καλόριχτα Ηλία.Εύχομαι να μην σου φτάσουν.
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι και ανταποδίδω!Καλοριχτα Λιακο!
Σε ευχαριστώ πολύ!30 γραφείο. κίτρινο; Φοβερό για τα περάσματα, γρήγορο με καθαρά σκότωματα, έχει λιγο θέμα με την υγρασία, αλλά μόλις βγει ο ήλιος γαζώνει. Μου άρεσαν πολύ αλλά η τιμή με απέτρεψε. Αν τα έχει 5ευρω φόρτωσε. Η benelli τουλάχιστο τα πηγαίνει πολύ καλά.
Ευχαριστώ Νίκο!Οχι αλλα εχω ακουσει απο φιλους δικανακιδες πολυ καλα λογια. Εγω τοτε ημουν καραμπινακιας 32αρης εως 34αρης χαχαχα σε γραμμαρια εννοω. Και με το beretta το ποζε θα γαζωνεις.
Δυνατό κομμάτι... Πόσο αν επιτρέπεται;Το μαύρο το 32 με granular!
νικο σου εστειλα πμΟχι αλλα εχω ακουσει απο φιλους δικανακιδες πολυ καλα λογια. Εγω τοτε ημουν καραμπινακιας 32αρης εως 34αρης χαχαχα σε γραμμαρια εννοω. Και με το beretta το ποζε θα γαζωνεις.
64€ η κούτα....γιατί να μην επιτρέπεται; χαχαχαχαχΔυνατό κομμάτι... Πόσο αν επιτρέπεται;
Καλοριχτα Γιαννιο.φετος θα γινουν κοσυφοπεδιο τα Χανια. Βλεπω ευριπο να πηγαινει με τον εργαλο το αγροτικο και να σηκωνει ολο το καταστημα..Καλο μεσημερι! Επεσε τηλεφωνο για μια καλη ευκαιρια σε τσιχλοφυσιγγα
και τσιμπησα πριν λιγο 8 κουτακια beretta migra 31gr Ν 9 και Ν 8 και 6 κουτακια beretta SS 32gr N9 και Ν 8 στα 5 ευρω εκαστο..ντραπηκα να τα παρω ολα γιατι μου ειπε μην παρω και παρα πολλα να παρουν και αλλοι..
Bonus και ενα κουτακι beretta semi 4Ν στα 42gr και αυτο στα 5 ευρω..
Ποια η γνωμη σας για το migra και το ss;