Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Nice!!! Χειμώνα τα έχω δουλέψει κ γω...στα μπασίματα οχι....ισως τα δοκιμάσω φέτος....αν κ έχω παλαβώσει απ το τι να πάρω....εχω φορτώσει βεβαια μια κούτα tordo lambro 30gr κ κατι άλλα 32γρ του στόχου απο πάτρα.
Τα tordo μια χαρά φυσιγγι είναι...τα αλλά δεν τα ξέρω!

Παιδιά.Πειτε λιγο οσοι εχουν δοκιμασει τα φυσίγγια lambro στις εκδοσεις για τσιχλα τα αποτελέσματα σε σχεση με τα παλια. Θελω
θερμοκρασία
Υγρασια
Θήραμα
Αποστασεις.
Παρακαλω απαντήστε ολοι επειδή εχω μια συζήτηση με την lambro με σκοπο να εκφρασω τα παραπονα μας
Και εγω που μιλησα μαζι τους περσι τον Οκτωβριο ...συνδεση με Καιρο!

Πανε πολλα χρονια που "σηκωσα" εναν γκρι καλυκα απο τσιχλοτοπο,πανω ειχε σχεδιασμενο το νησι Αιγινα κ στην μεση ενα G,απο κατω Ν.Γελαδακης κ το τηλεφωνο..
Εντυπωσιαστηκα κ αφου τον καθαρισα καλά με την..μπλουζα μου..τον εβαλα στο γιλεκο (ειπαμε υπαρχει τρελα..),
Πληροφορίες δεν βρηκα μιας κ τοτε δεν ειχα σχεσεις με το ιντερνετ..
Προφανως καποιος Αθηναιος κυνηγος τα ειχε ριξει μιας κ συνηθιζοταν παλια να ερχονται για κυνηγι,ειδικα οσοι καταγονται απο εδω κ εχουν σπιτια..
Τα χρονια περασαν και καποτε το ονομα μπηκε στο γκουγκλ ,Και αυτο που ειδα δεν το πιστευα με τιποτα,Ο ανθρωπος φαίνεται μεγαλος μερακλης,Πραγματικα αριστουργηματα τα τσιχλοφυσιγγα του κ οχι μονο,πιθανολογω οτι θα εχουν κ την αναλογη ποιοτητα,μερακλης κ να φτιαχνει "σκαρτα"δεν υπαρχει..
Δεν επιδιώκω διαφήμιση του εν λόγω κ ουτε καν τον γνωριζω..
Πιστευω ομως οτι αξιζει να απολαύσετε..:)
https://m.facebook.com/groups/Geladakishunting/?ref=group_header&view=group

Πεσ του να τα ξαναφτιαξη με οτι ηταν πρωτα πχ.το euromix το ειχε με καψουλι 688 και Giovanni συγκ.και το εκανε με 686 και gt επερσει με αποτελεσμα το φυσηγγι να μην τραβάει στην υγρασια και στο κρυο καθολου .εχει χαση πολυυυ κοσμο με αυτη την αλλαγή που εκανε..και βασικότερο να ρίξει τησ τιμεσ..

Τα παλιά euromix/tordo με συγκεντρωτηρα giovanni ήταν θάνατος. Μετά τα έκανε με snia gt και δεν απέδιδαν το ίδιο. Νομίζω ότι ο giovanni ήταν πιο συγκεντρωτικός και έδινε και μακρύτερες βολές. Τώρα τα tordo και euromix με snia gt δεν μου ταίριαξαν καθόλου, σαν να σκορπαν πολύ.

Φορτωσαμε! Ολα στα 5€ τα 25! Την μιση σειρα WOLF οπως βλεπετε!
Αν καποιος εχει ριξει καποιο απο τα φυσιγγια θα βοηθουσε με την γνωμη του.
Πηρα και 2 κουτακια victory starlight..
Τα starlight της Victory τα δουλευα πριν 10-12 χρονια.Ενα απο τα καλυτερα τσιχλοφυσιγγα.Πολυ καλες ντουφεκιες ακομα και σε μεγαλες αποστασης.
Κυπριακη εταιρια με πολλα κοινα σημεια με την Αγγλικη ELEY.
COcGqFy.jpg

Παιδιά.Πειτε λιγο οσοι εχουν δοκιμασει τα φυσίγγια lambro στις εκδοσεις για τσιχλα τα αποτελέσματα σε σχεση με τα παλια. Θελω
θερμοκρασία
Υγρασια
Θήραμα
Αποστασεις.
Παρακαλω απαντήστε ολοι επειδή εχω μια συζήτηση με την lambro με σκοπο να εκφρασω τα παραπονα μας
Πρωτα απ όλα είναι η αδικαιολόγητη αύξηση τιμης.αν δε βάλει νερό στο κρασί του πες του καληνυχτα.όταν ήρθε στα χανια του το είπαμε αλλα τιποτα.θα συμφωνησω απόλυτα με τον Τάσο για το λευκο.κακώς το σταμάτησε γιατί ήτανε φυσιγγαρα.τέλος το ευρωμιξ και το καφε τα έκανε χαλια.ας τα ξαναγυρίσει οπως ητανε.ειδικα το ευρωμιξ στην υγρασία δεν παει καθολου

Καλησπέρα σε όλους τους τυχών εναπομείναντες παρευρισκόμενους , αν και απόγευμα Κυριακής όπου τα περισσότερα με με λογική σκέψη όντα του πλανήτη ψάχνουν απεγνωσμένα για λίγο χρόνο χαλάρωσης κ΄ξεκούρασης ... εμείς θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όσοι έχετε άποψη να ανταποκριθείτε στο ακόλουθο ερώτημα : Ποιές οι πληροφορίες σας σχετικώς με τις παραγώμενες πιέσεις ( bar ) για τα φυσίγγια κυνηγίου FANTOM F32 gr , FANATIC 30 gr , HILL 33 gr , TORDO 31 gr ,???? Ο κατασκευαστής στο site του δεν αναφέρει κάτι σχετικό .

Oσο για τον Lambro,να του πεις οτι καποτε πιναμε νερο στο ονομα του!Τωρα ειναι σαν να μην υπαρχει!Ειδικα περσυ μου εδωσε φιλος 6 κουτια tordo32.
Αμα μαζευα τα πουπουλα απο τα πουλια που περναγαν,θα γεμιζα 4 μαξιλαρια να εχω και κυνηγητικα ονειρα!Δεν χρειαζεται να βελτιωσει κατι,την εχει κανει
την εταιρια παραγκα!Ετσι οπως παει περισοτερα θα βγαζει σε μερικα χρονια απο τωρα πουλωντας σαλεπι στα καρτερια!!

Το τορντο δουλεύει ακόμα καλά σε διάφορους καιρούς , Απλά είναι πανάκριβο. Το καφέ που πήρα φέτος σε 7 αρα με c7 δούλεψε καλά 7 πέρδικες ένα περιστέρι κοντα και Μακριά.
Το euromix Ναι είναι χειροτερο αλλά το πρόβλημα ξεκίνησε από την gm3 .

Tο γιατί σταμάτησε τα άσπρο και το Βεργίνα δεν ξέρω 2 διαχρονικά μοντέλα αγαπημένα.

Ποιές οι πληροφορίες σας σχετικώς με τις παραγώμενες πιέσεις ( bar ) για τα φυσίγγια κυνηγίου FANTOM F32 gr , FANATIC 30 gr , HILL 33 gr , TORDO 31 gr ,???? Ο κατασκευαστής στο site του δεν αναφέρει κάτι σχετικό .

Δεν ξέρω για πιέσεις αλλά το fantom F32 είναι πολύ μαλακό φυσίγγι ακόμα και με ζέστη που είχα κάνει τις δοκιμές μου και φυσίγγι στις πρώτες επιλογές μου

Φορτωσαμε! Ολα στα 5€ τα 25! Την μιση σειρα WOLF οπως βλεπετε!
Αν καποιος εχει ριξει καποιο απο τα φυσιγγια θα βοηθουσε με την γνωμη του.
Πηρα και 2 κουτακια victory starlight..
COcGqFy.jpg
Εγινε και το σφαξιμο σημερα:
Wolf F-1 4 διασπορας 36gr
nYJRKD8.jpg

Wolf extra junior 30gr
Mi4Zp0K.jpg

Wolf classic 34gr
eeV4wF7.jpg

Wolf best 32gr
pUtEWzy.jpg

Γιάννη καλόριχα! Όσο για τα WOLF αν κατάλαβα καλά και είναι παλιά, πήγαινε πάρε και τα υπόλοιπα αν έχουν μείνει. Τα Classic πολύ φονικό και γρήγορο φυσίγγι. Τα F-104 διασποράς ο έρωτας των κυνηγών του βάλτου στο βραδινό. F-104 συγκεντρωτήρα δεν είχε; Από τα φυσίγγια της φωτό αυτά τα δυο έχω δοκιμάσει.
Ευχαριστω πολυ Χρηστο! Οχι F-104 με συγκεντρωτηρα δεν ειχε! Θα παω αυριο και θα δω τι εμεινε..

να πω οτι τα σκαγια ηταν απολυτα συμμετρικα σε ολα τα φυσιγγια..δυστηχως ο μικρος μου χαλασε παχυμετρο για να τα μετρουσα..οποιος ξερει τις πυριτιδες που εχουν θα βοηθουσε..το best και το junior ειχαν την ιδια πυριτιδα (πρασινιζε λιγο) και μοιαζει με ισπανικη..το classic πρεπει να εχει mb36...το διασπορας με tecna ισως..επισης ειχαν τον ιδιο συγκεντρωτηρα ολα εκτος το διασπορας που ειχε ελικοειδη διασπορεα..

Δεν ξέρω για πιέσεις αλλά το fantom F32 είναι πολύ μαλακό φυσίγγι ακόμα και με ζέστη που είχα κάνει τις δοκιμές μου και φυσίγγι στις πρώτες επιλογές μου
Ευχαριστούμε πολύ ΠΑΥΛΟ .. ο Μίλτος έχει ένα s.pose και ψάχνεται για φυσέκια ...

Καλο μεσημερι! Επεσε τηλεφωνο για μια καλη ευκαιρια σε τσιχλοφυσιγγα
και τσιμπησα πριν λιγο 8 κουτακια beretta migra 31gr Ν 9 και Ν 8 και 6 κουτακια beretta SS 32gr N9 και Ν 8 στα 5 ευρω εκαστο..ντραπηκα να τα παρω ολα γιατι μου ειπε μην παρω και παρα πολλα να παρουν και αλλοι..
Bonus και ενα κουτακι beretta semi 4Ν στα 42gr και αυτο στα 5 ευρω..
Ποια η γνωμη σας για το migra και το ss;
nUoNpUm.jpg
Αυτό το ποστ προ ημερών μου είχε φέρει ωραίες αναμνήσεις.
Και θα ξανα πω για τα migra ,είναι το φυσίγγι που μου έχει μείνει στο μυαλό σαν φυσιγγάρα

Παλιά ειχαμε παρει με εναν φιλο μου μια κουτα beretta migra 31gr
Τοοοοοο φυσιγγι, απιστευτα χτυπήματα , ακομα θυμόμαστε τα σκοτωματα του
Αλλα δυστυχως σημερα ειναι απλησιαστο
Η τοτε που το ειχαμε παρει δεν υπηρχε κριση και ολα φανταζαν φθηνά η τωρα εγινε πανάκριβο

Αυτό το ποστ προ ημερών μου είχε φέρει ωραίες αναμνήσεις.
Και θα ξανα πω για τα migra ,είναι το φυσίγγι που μου έχει μείνει στο μυαλό σαν φυσιγγάρα
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ;

Μην ψαχνεστε αλλο ρε παιδια κενταυροσ/ρουμελιοτησ /fantom/.εχουν φυσηγγαρεσ απο 28 μεχρει 34 με εξερετικεσ τιμεσ...

Φυσιγγια του ρουμελιωτη η fantom που μπορουμε να βρουμε στην αθηνα να τα δοκιμασουμε;

Status
Not open for further replies.
Back