Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ;
Μια αναζήτηση στο google που έκανα δείχνει να τα εχουν διάφοροι, ελπίζω μονο να μην εχει αλλαξει η συνταγή οπως αναφέρει και ο Ευριπίδης
Ακριβό βέβαια, απο 7,5€ και πάνω
Τωρα αν τα εχει καποιο μαγαζί στοκ μπορει να βγουν φθηνότερα

Οταν τα έφτιαχνε ο bornaghi.μετα παπαλα
πρεπει να ειναι bornagi αυτα που πηρα γιατι ο καλυκας γραφει bornagi..θες κανενα κουτακι για δοκιμη μιας και εσυ πιο πρωτος θα το δοκιμασεις σιγουρα..εγω εδω με τα παιδια αντε να βγω 2-3φορες στα μπασιματα..

Αυτό το ποστ προ ημερών μου είχε φέρει ωραίες αναμνήσεις.
Και θα ξανα πω για τα migra ,είναι το φυσίγγι που μου έχει μείνει στο μυαλό σαν φυσιγγάρα
μακαρι Σπυρο να ειναι καλα
Αυτό το ποστ προ ημερών μου είχε φέρει ωραίες αναμνήσεις.
Και θα ξανα πω για τα migra ,είναι το φυσίγγι που μου έχει μείνει στο μυαλό σαν φυσιγγάρα
σε ευχαριστω Σπυρο για την απαντηση! s4 εχουν μπαρουτι στα 31 gr..μακαρι να παιζουν τοσο καλα και στο δικο μου οπλο!

Αλεξανδρε απο τα victory starlight πηρα λιγα δεν ειχε αλλα! αλλα τα ειχα ριξει και εγω παλια και μου αρεσαν! σε ευχαριστω παντως για την απαντηση..
αυτο το κυνηγι ειναι με αυτα σε περπατητο τσιχλας πριν 3 χρονια.
.
1w9QOhE.jpg

Αλεξανδρε απο τα victory starlight πηρα λιγα δεν ειχε αλλα! αλλα τα ειχα ριξει και εγω παλια και μου αρεσαν! σε ευχαριστω παντως για την απαντηση..
αυτο το κυνηγι ειναι με αυτα σε περπατητο τσιχλας πριν 3 χρονια.
.
1w9QOhE.jpg
Στα 5€ και αυτά Γιάννη τα είχες πάρει?

πρεπει να ειναι bornagi αυτα που πηρα γιατι ο καλυκας γραφει bornagi..θες κανενα κουτακι για δοκιμη μιας και εσυ πιο πρωτος θα το δοκιμασεις σιγουρα..εγω εδω με τα παιδια αντε να βγω 2-3φορες στα μπασιματα..
Θα μιλήσουμε γιαννη

Το πιο οικονομικο και τιμιο που πηρα σημερα για συμπληρωσω λ ι γ ο σε οτι θα χει απομεινει απο την εχω εναρξη ειναι τα τορντο λαμπρο 30γρ σε νο 8. Πιο φτηνα απο μεγαλες ελληνικες βρηκα τα εξπρες 32 + 2γρ

Πόλη ωραίο το φυσηγγι από ντοπιου κατασκευαστή του νησιού. Με ακαριαια σκοτοματα από 7c μέχρι και με ζέστη το μεσημέρι χωρίς καμία μεταβολή το φυσηγγι είναι με csb1/ακουιλα σηγεντροτηρα /cx2ooo. /στα 31 γρ.

Πόλη ωραίο το φυσηγγι από ντοπιου κατασκευαστή του νησιού. Με ακαριαια σκοτοματα από 7c μέχρι και με ζέστη το μεσημέρι χωρίς καμία μεταβολή το φυσηγγι είναι με csb1/ακουιλα σηγεντροτηρα /cx2ooo. /στα 31 γρ.
Και ποσο μπαρουτι sky???.xm..badboys.

Status
Not open for further replies.
Back