Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραια,ευχαριστω πολυ Πετρο
Εσυ που εισαι απο Πρεβεζα θα εχεις δοκιμασει πολλα απο τα super kill
Εχεις γνωμη για τα hunting perfection ortiki Νο 9/10 , τα dynamic 30, τα diva pro κ τα διασπορας 33gr κ diva 31gr διασπορας;αν μπορεις να μου πεις κ σε τι καιρους ειναι καλυτερα για το καθενα θα σου ημουν ευγνωμων,θελω να κανω παραγγελια κ μονο ολοκληρη κουτα στελνουν κ σκεφτηκα να παρω 20 κουτια σε διαφορα του Καραμανιδη

καλησπερα.
για τσιχλα δοκιμασε κ τα kill τα κοκκινα σε 32. αυτην την εποχη τα παει καλυτερα απο οτι εχω δοκιμασει.
επισης ωραια, για πιο χοντρο, ειναι κ τα μπλε 35γρ.

20171022_124503.jpg

Ο Ρουμελιωτης δεν προλαβαίνει ούτε να τα τυπώσει τα φυσίγγια!

Αφου το αναφερες ακου να γελασεις,μονο για γέλια δεν ειναι βεβαια..
Τα διάφανα csb 1 μου έχει τα 8αρια σε rm κάλυκα κ τα 9αρια σε maxam για να τα γνωρίζω μιας κ είναι ατυπωτα(όπως όλα.....):rolleyes::rolleyes:
Τα Gm3 ειναι σε καλυκα επινικελωμενο fiocchi 16mm μαυρο,τον ίδιο ακριβώς έχουν κ τα 33γρ Α1 που πήρα ένα κουτι..Αν μπερδευτούν άντε να καταλάβω πιο ειναι το 6αρι κ πιο το 8αρι,πρέπει να κάτσω να σημειώσω τα 6αρια αλλιώς πρέπει να τα κουναω στο αυτί μου για να καταλαβω...sarcastic.
Συμφωνώ ότι το παιδί εχει δουλειά κ δεν προλαβενει,αλλά πες μου θα στα καθυστερήσω(και άλλο.......) να στα τυπώσω..Έστω μονο το νούμερο..
Επειδή είδα προχειροδουλειά φοβήθηκα για το εσωτερικο,όμως οι πυρίτιδες ειναι οι σωστες..Η αλήθεια να λέγεται..
Μέχρι τώρα τρία csb 1 κατάφερα κ έριξα κ μου έδωσαν τις ανάλογες τσιχλες,αυτό για να μην παρεξηγώ ότι δεν ειναι καλά..
Συγνώμη ποια είναι η σχέση του ατύπωτου φυσιγγίου με το το ότι δεν προλαβαίνει να γεμίσει τα φυσίγγια; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία παραγωγής; Πρώτα γεμίζονται τα φυσίγγια και μετά τυπώνονται ή πρώτα τυπώνονται και μετά γεμίζονται; Αν ισχύει το δεύτερο, τότε δεν υπάρχει δικαιολογία αφού θα μπορούσαν να υπάρχουν ήδη έτοιμοι τυπωμένοι κάλυκες... Βέβαια το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για την πρώτη περίπτωση, ότι δηλαδή θα μπορούσε να έχει στοκ έτοιμα (σωστά) φυσίγγια αλλά ας δεχτούμε ότι δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος τη ζήτηση... Για να μην παρεξηγηθώ, ρωτάω επειδή δε γνωρίζω τη σειρά στη διαδικασία παραγωγής...

Το ΣΚ που μας πέρασε έριξα εκτός από τα δικά μας και τα φυσίγγια του ζώτου το 30άρι. Και τις 2 μέρες οι συνθήκες ήταν αντίξοες για τα φυσίγγια μιας και η υγρασία ήταν πάνω απο 95%μ πραγματικά στάζαμε. Μπορώ να πω ότι με την υγρασία δεν τραβούν τα φυσίγγια αυτά. Είχα πάνω από 5 ξεπουπουλιάσματα σε νορμάλ αποστάσεις. Αργότερα όμως όταν βγήκε καλά ο ήλιος μου έκαναν τα χατίρια σε ορισμένες περιπτώσεις άξιες κρίσης. Γνκ δεν το απορρίπτω απλώς όταν βλέπω τέτοιες κλιματολογικές συνθήκες μία είναι η λύση το αγαπημένο μου s4 σε όλες του τις εκφάνσεις.

Αρη πες μου τις εντυπωσεις σου οταν τα χρησιμοποιησεις,διοτι εχω το ιδιο σκεπτικο μ'εσενα,να δοκιμασω του Καραμανιδη κ οποια μου αρεσουν να μην τα ξανα αλλαξω κ να καταληξω σε λιγα κ καλα
Τα μαυρα 33,5 gr που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης μου αρεσαν πολυ,αλλα εδω σε μενα τα βρισκω πολυ ακριβα, 8,5 ευρω
Επισης μπορεις να σφαξεις κανενα dynamic 30 να δουμε αν εχει τελικα μεσοταπα ή συγκεντρωτηρα;γιατι καποια παιδια ειπαν πως το αλλαξε κ ειναι πλεον με συγκεντρωτηρα
σημερα εκανα καποια πειραματα κυριως σε πινακες για να δω πρωτων που ριχνω και δευτερον τι διαφορα υπαρχει με το καθε τσοκ στην βολη σε διαφορα μετρα!! απο τσιχλες ειδα μονο 3 και καταφερα να ριξω την μια. με 5 ααστερια ως τα 25μ το dynamic 30gr n8 ηταν εκπληκτικο! στα 37μ που τα δοκιμασα ολα με 3 αστερια, τουλαχιστον στο οπλο μου το καλυτερο μακραν ηταν το diva 32gr ενω το kill 32gr ηταν ισαξιο σε κατανομη με το diva μονο με φουλ τσοκ, σε διατρηση δεν εκανα δοκιμη σε κανενα. το πιο σημαντικο βεβαια ειναι να δω πως θα με βολευει το καθενα σε πραγματικες συνθηκες...

Ενδιαφέρον. 5 ευρώ και σε νουμερα 7.5 και 9 θα ειναι μανουλα ;)
Ποια μπαρουτι μπορει να ειναι bp σε αυτα τα γραμμαρια;

F2 28 λογικά
... Είτε η πιο "οικονομική" G2000x28 ... ;)
Πάντως θυμήθηκα ότι κάποτε μου είχε δώσει μερικά ένα παιδί που τα έριχνε στο σκοπευτήριο, και είχα σφάξει 1-2.
Κοίταξα λοιπόν τώρα τις σημειώσεις μου, και η πυρίτιδα δεν ήταν Β&Ρ (καμιά από τις παραπάνω)!!! ... αλλά AQUILA, δηλ. της CHEDDITE !!! (Από τη δοσολογία συμπέρανα ότι ήταν η Aquila-V, γιατί για την SV νομίζω θα ήταν πολύ το 1,32-1,33 γρ.)
... B&P ήταν ο συγκεντρωτήρας, συγκεκριμένα ο Z2/M-24 !!!
Ήταν όμως το 2014 απ' ότι βλέπω:

101. ALFA GAME Sporting 28 gr (21/5/2014)
ΚΑΛΥΚΑΣ : CHEDDITE – 12/70/12 – ΛΕΥΚΟΣ ΔΙΑΦΑΝΗΣ
ΚΑΨΟΥΛΙ : Cx 2000
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : AQUILA-V => 1,33/1,32 gr
ΒΥΣΜΑ : B&P - Z2/M 24
ΣΚΑΓΙΑ : No. 9 – 27,92/28,10 gr – [17 p/gr – 483 p/oz] – 475/479
ΚΛΕΙΣΙΜΟ: 6-star (57,8 mm)

Ευχαριστώ ρε Μάνο και κάτι τελευταίο. Μόνο σπορτιγκ έχει ή πουλάει και κυνηγετικά,συσκευασμένα σε κουτιά των 25;
Πουλάει πολλά κυνηγετικά. Δικά του έχει και σε 32 γραμμάρια το silver, δεν το έχω δοκιμάσει. Χύμα πουλάει μόνο τα σπορτινγκ του σε 500 στα 100 €, δλδ 5 ευρώ το κουτί, αν θες παίρνεις και 5 άδεια κουτιά με ελάχιστο κόστος και είσαι άρχοντας. Έχει και άλλων εταιρειών φυσίγγια Καραμανίδης, NSI. Αξίζει μια βόλτα για να τα πείτε με το Γιώργο.

Ωραια,ευχαριστω πολυ Πετρο
Εσυ που εισαι απο Πρεβεζα θα εχεις δοκιμασει πολλα απο τα super kill
Εχεις γνωμη για τα hunting perfection ortiki Νο 9/10 , τα dynamic 30, τα diva pro κ τα διασπορας 33gr κ diva 31gr διασπορας;αν μπορεις να μου πεις κ σε τι καιρους ειναι καλυτερα για το καθενα θα σου ημουν ευγνωμων,θελω να κανω παραγγελια κ μονο ολοκληρη κουτα στελνουν κ σκεφτηκα να παρω 20 κουτια σε διαφορα του Καραμανιδη
Κοιτα τα dynamic 30 γρ δεν τα εχω ριξει ποτε αν και απο αλλους ακουω πολυ καλα λογια. Τα diva 32 γρ που τα εχω ριξει ηταν αρκετα καλα ειδικα το καλοκαιρι ειδα ντουφεκιες περα των οριων. Τα διασπορας δεν τα χρησιμοποιω ποτε οποτε δεν ξερω.Εγω θα σου προτεινα μαυρα 33.5 για ολα τα θηραματα,και μετα κιτρινα 33, και tsihla 33, η κοκκινα 32

Κοιτα τα dynamic 30 γρ δεν τα εχω ριξει ποτε αν και απο αλλους ακουω πολυ καλα λογια. Τα diva 32 γρ που τα εχω ριξει ηταν αρκετα καλα ειδικα το καλοκαιρι ειδα ντουφεκιες περα των οριων. Τα διασπορας δεν τα χρησιμοποιω ποτε οποτε δεν ξερω.Εγω θα σου προτεινα μαυρα 33.5 για ολα τα θηραματα,και μετα κιτρινα 33, και tsihla 33, η κοκκινα 32
Κ εγω αυτο σκεφτηκα,εκτος απο τα κοκκινα,τα hunting perfection ortiki τα σκεφτηκα λογω της μεσοταπας,αν τα εχεις δοκιμασει καμια γνωμη
Παντως σ' ευχαριστω πολυ Πετρο

ο ξαδερφος μου τα χρησιμοποιει ανελιπως στα ορτυκια και μονο καλα λογια λεει.
Για πιο κρυο καιρο κανουν ομως;σκεφτηκα για κοντινες να το βαζω 1ο στο δικαννο με σταθερα τσοκ για τα κοτσυφια,θα μου δουλεψει χειμωνα;

Status
Not open for further replies.
Back