Παυλο το μαυρο το αγορασα στα 6.5. Ειναι γεμισμενο με csb στα 33gr σε καλυκα cheditte. Δεν το εχω δοκιμασει γιατι στα Χανια τα τσιχλονια μας δινουν χυλοπιτες..κοινως δεν καταδεχονται ναρθουν..ελπιζω τωρα που βρεχει να αλλαξουν τα πραγματαδράμα με τα σιλβερ φιλε Άλεξ,,,ο ξάδερφος μου το ίδιο είπε ,,ένας κύριος και απότι κατάλαβα θαμώνας του Κενταυρου τον οποίο βρήκαμε στα καρτέρια το ίδιο για το σιλβερ και για το μαυρο του κενταυρου ( δεν ξέρω ποιο είναι και πόσα γραμμάρια το έχει )
δράμα με τα σιλβερ φιλε Άλεξ,,,ο ξάδερφος μου το ίδιο είπε ,,ένας κύριος και απότι κατάλαβα θαμώνας του Κενταυρου τον οποίο βρήκαμε στα καρτέρια το ίδιο για το σιλβερ και για το μαυρο του κενταυρου ( δεν ξέρω ποιο είναι και πόσα γραμμάρια το έχει )
βγαίνει ο Ασπρογέρακας να μας πείσει με την προσφορά του τα 100 φυσίγγια στα €6,25 τα 29γρ με πολυ παραπανω πυρίτιδα απότι πρέπει για τα 29γρ γιατι σκοτώνουν λέει η ταχύτητες για όποιους ξέρουν .xm..xm..xm. και υπάρχει ψιλοαντίλογος ότι τελικά δεν είναι €6,25 αλλά €5,68 γιατί στα 10 κουτιά παίρνεις και ένα δώρο ( από τα 100 τις προσφοράς ανεβήκαμε στα 250 για να πάρουμε το δώρο πφφφ )
είδαν και αποείδαν ότι στα 32γρ ο κόσμος έχει ξυπνήσει ( ασχέτως αν μερικοί κοιμούνται ακόμα ) έχει επιλογές να παίξει κάτω από €6 και προσπαθούν να τα αρπάξουν τώρα από τα 28γρ και 29γρ σαν δεν ντρέπονται και δεν έφταναν όλα αυτά και εισαγωγής μάλιστα ούτε καν δικά τους,,,φανταστείτε φράγκα
για εμένα θα ήταν μάγκας αν έψαχνε απο ιταλία να φέρει φτηνά 32γρ και πάνω όχι να μας κοροιδεύει με τις παπαρίες τα 29γρ στα €6,25
Πόσο τα ζυγισες φίλε??πέρυσι η προπερσι ήταν 1.60-32-cx2000-g3000Κριμα παντως γιατι φορτωσε 40 κουτια το παιδιΕιπε οτι θα τον παρει τηλ στα ισα να τα κανει τραμπα.
δράμα με τα σιλβερ φιλε Άλεξ,,,ο ξάδερφος μου το ίδιο είπε ,,ένας κύριος και απότι κατάλαβα θαμώνας του Κενταυρου τον οποίο βρήκαμε στα καρτέρια το ίδιο για το σιλβερ και για το μαυρο του κενταυρου ( δεν ξέρω ποιο είναι και πόσα γραμμάρια το έχει )
βγαίνει ο Ασπρογέρακας να μας πείσει με την προσφορά του τα 100 φυσίγγια στα €6,25 τα 29γρ με πολυ παραπανω πυρίτιδα απότι πρέπει για τα 29γρ γιατι σκοτώνουν λέει η ταχύτητες για όποιους ξέρουν .xm..xm..xm. και υπάρχει ψιλοαντίλογος ότι τελικά δεν είναι €6,25 αλλά €5,68 γιατί στα 10 κουτιά παίρνεις και ένα δώρο ( από τα 100 τις προσφοράς ανεβήκαμε στα 250 για να πάρουμε το δώρο πφφφ )
είδαν και αποείδαν ότι στα 32γρ ο κόσμος έχει ξυπνήσει ( ασχέτως αν μερικοί κοιμούνται ακόμα ) έχει επιλογές να παίξει κάτω από €6 και προσπαθούν να τα αρπάξουν τώρα από τα 28γρ και 29γρ σαν δεν ντρέπονται και δεν έφταναν όλα αυτά και εισαγωγής μάλιστα ούτε καν δικά τους,,,φανταστείτε φράγκα
για εμένα θα ήταν μάγκας αν έψαχνε απο ιταλία να φέρει φτηνά 32γρ και πάνω όχι να μας κοροιδεύει με τις παπαρίες τα 29γρ στα €6,25
1,60 g3000,31,23γρ ν8,cx2000,συκτεντωτηρα 22mm,μαλλον Jiovani.Πόσο τα ζυγισες φίλε??πέρυσι η προπερσι ήταν 1.60-32-cx2000-g3000
Νίκο, καλόριχτα!
.pop..shoot.
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και εμείς οι νότιοι
Δεν έχει αλλάξει το σετ απ,ακριβώς το ίδιο,η μόνη διαφορά ενδέχεται το lot της πυρίτιδας καμιά φορά από lot σε lot υπάρχουν κάποιες διαφορές!!1,60 g3000,31,23γρ ν8,cx2000,συκτεντωτηρα 22mm,μαλλον Jiovani.
Καλο ριχτα συνονοματε
.pop..shoot.
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και εμείς οι νότιοι
6 ευρώ... πήραν πάνω όπως όλα δυστυχώς αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος και τα ξαναπήρα .Καλες τουφεκιες Νικο!
Ποσο το flash?
Ειχα μιλησει φετος κ μου ειχε πει 6,10 αλλα για λιγο διαστημα γιατι πιθανων να αλλαζαν οι τιμες..
Νικο σε τι καιρο κυνηγας με το flash;κ τι νουμερα;σκεφτομαι καιρο να τα δοκιμασω μαζι με το mb το μπλε6 ευρώ... πήραν πάνω όπως όλα δυστυχώς αλλά ήμουν πολύ ευχαριστημένος και τα ξαναπήρα .
Λογο σκαγιων όπως μου είπε. 6.40 τα mb32 τα οποία δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Στα 6,50€ είσαι άρχοντας φιλαράκι!Μιλισα με πολυ παλιο καταστημα της θεσσαλονικης σημερα για τα imperial sporting και η τιμη τους πηγε φετος απο 6 στα 6.5 ευρω!
Μια χαρά είναι τα 24 γρ. για τσίχλες. Προσωπικά, από χρόνια κυνηγώ τις τσίχλες κυρίως με φυσίγγια του Skeet (24 gr. No 9 ή 9,5) ...Έχω βρει σε κατάστημα φυσίγγια Winchester στα 24γρ σε τιμή αν θυμάμαι καλά κοντά στα 5,50€.
Αξίζει να τα δοκιμάσω σε τσίχλα;
Τόσα χαμηλά γραμμάρια δεν έχω ξαναρίξει και δεν έχω άποψη.