Win 24 γρ;;; Εγώ τα πιο μικρά που έχω δει είναι 32γρ. Sporting.
Υπάρχουν τα win AA σε αυτά τα γραμμάρια αλλα η τιμη τους χαμηλή για τα δεδομένα που ξέρουμε μια φωτο θα μας βοηθήσει.Έχω βρει σε κατάστημα φυσίγγια Winchester στα 24γρ σε τιμή αν θυμάμαι καλά κοντά στα 5,50€.
Αξίζει να τα δοκιμάσω σε τσίχλα;
Τόσα χαμηλά γραμμάρια δεν έχω ξαναρίξει και δεν έχω άποψη.
Tέτοια ρίχνω κι εγώ Άρη τα τελευταία 3 χρόνια! Και στις κυργιάρες 28γρ. από τη σειρά 5 του Λάμπρο, με σκάγια Νο 8.5 αντιμονίου 5%!
Εσύ τι γνώμη έχεις για το 2ο σκέλος και την επιλογή μου στις κυργιαρίνες...;
Το έχω ρίξει σε 9 και 8 σε όλους τους καιρούς Εκτός από πάρα πολύ κρύο γιατί απλά δεν έχουμε! Μια μέρα μόνο κολωσε το flash αλλά ήταν τέτοια η υγρασία που κολωσανε τα ποιό πολλά 32αρια.Νικο σε τι καιρο κυνηγας με το flash;κ τι νουμερα;σκεφτομαι καιρο να τα δοκιμασω μαζι με το mb το μπλε
Ξεχασα..Αν είναι κόκκινα κ γράφουν πάνω στον κάλυκα "ημιδιασπορας" είναι 33γρ κ τα γέμιζε με μεσοταπα tiger (Ελληνικη).Εκτος κ αν τα άλλαξε στο τελος,δεν ξέρω κ πόσα χρόνια τα έχει το κατάστημα.Έβγαλε και κάτι Μαπακης διασποράς 5 €..
Τασο διασπορας γραφουν στο κουτι θυμαμαι,κοκκινος ειναι καλυκας αλλα δεν διαβασα τι γραφει πανω..εχει και αλλα με πρωτη ευκαιρια θα το τσεκαρω..ευχαριστω παντως!Ξεχασα..Αν είναι κόκκινα κ γράφουν πάνω στον κάλυκα "ημιδιασπορας" είναι 33γρ κ τα γέμιζε με μεσοταπα tiger (Ελληνικη).Εκτος κ αν τα άλλαξε στο τελος,δεν ξέρω κ πόσα χρόνια τα έχει το κατάστημα.
Αν δεν τα έχεις πάρει πήγαινε δες κ αν τα βρεις παρτα,ότι πρέπει για τα περπατητα σου..
Τι εντυπωσεις εχετε για τα συγκεκριμενα?Αυριο θα παρω και φυσιγγια για τις λεοπαρδαλε κυριες... Βρηκα καμια 20αρια nike bp no8.δεν τα εχω δοκιμασει σε τετοια εποχη. Ο καιρος αυριο θα ειναι κρυος το πρωι και μεσα στην ημερα προβλεπονται βροχες