Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω βρει σε κατάστημα φυσίγγια Winchester στα 24γρ σε τιμή αν θυμάμαι καλά κοντά στα 5,50€.
Αξίζει να τα δοκιμάσω σε τσίχλα;
Τόσα χαμηλά γραμμάρια δεν έχω ξαναρίξει και δεν έχω άποψη.
Υπάρχουν τα win AA σε αυτά τα γραμμάρια αλλα η τιμη τους χαμηλή για τα δεδομένα που ξέρουμε μια φωτο θα μας βοηθήσει.

Tέτοια ρίχνω κι εγώ Άρη τα τελευταία 3 χρόνια! Και στις κυργιάρες 28γρ. από τη σειρά 5 του Λάμπρο, με σκάγια Νο 8.5 αντιμονίου 5%!
Εσύ τι γνώμη έχεις για το 2ο σκέλος και την επιλογή μου στις κυργιαρίνες...;

Νικο αν αποδιδουν καλα κ σε ευχαριστουν μια χαρα ειναι... Μονο σε κανα δυο απογευματινα τα εχω ριξει σε ψηλωμενα πουλια με καλα αποτελεσματα κ δουλευουν καλα κ με τα σφιχτα τσοκ αυτα...
Στο μονο που γενικα δεν μου αρεσουν τα σκληρα η νικελ ψιλα σκαγια ειναι οτι αν δεν εισαι καλα πανω στο πουλι, κ το παρουν λιγα σκαγια πολλες φορες εχουν διαμπερη κ τραυματισμους...

Νικο σε τι καιρο κυνηγας με το flash;κ τι νουμερα;σκεφτομαι καιρο να τα δοκιμασω μαζι με το mb το μπλε
Το έχω ρίξει σε 9 και 8 σε όλους τους καιρούς Εκτός από πάρα πολύ κρύο γιατί απλά δεν έχουμε! Μια μέρα μόνο κολωσε το flash αλλά ήταν τέτοια η υγρασία που κολωσανε τα ποιό πολλά 32αρια.

Σήμερα μου τελείωσαν του ρουμελιωτη και ξεκίνησα τα oscar τα μαύρα. Καλό φυσίγγι μου φάνηκε, θα δοκιμαστεί και τις επόμενες μέρες.
Με του Κένταυρου τα Σπόρτινγκ δεν τα βρήκα με τίποτα, έριξα ένα κουτί που μου άφησε ο Μάνος αλλά μάταια. Όσα πουλιά έπεσαν ήταν ζωντανά, με δυσκόλεψαν στην προσκοπευση και ενώ διάβαζα για μαλακό φυσίγγι, εγώ διαπίστωσα το αντίθετο. Θα μου πείτε πως έβγαλα συμπέρασμα με ένα κουτί; Μερικές φορές φτάνει, μακρυά και αγαπημένοι, δεν ταίριαξε αυτή η σχέση.

Έβγαλε και κάτι Μαπακης διασποράς 5 €..
Ξεχασα..Αν είναι κόκκινα κ γράφουν πάνω στον κάλυκα "ημιδιασπορας" είναι 33γρ κ τα γέμιζε με μεσοταπα tiger (Ελληνικη).Εκτος κ αν τα άλλαξε στο τελος,δεν ξέρω κ πόσα χρόνια τα έχει το κατάστημα.
Αν δεν τα έχεις πάρει πήγαινε δες κ αν τα βρεις παρτα,ότι πρέπει για τα περπατητα σου..

Last edited:
Τασκωφ στα 30γρ έριξα σήμερα και απλά με ενθουσίασε. Πολύ γρήγορο και μαλακή τουφεκιά. Εκτός απο τα 2 πρώτα πουλιά που έπεσαν τραυματισμένα λόγω λίγης υγρασίας το πρωί μετά είχα καθαρά σκοτώματα και κανένα ζωντανό. Νιώθω ότι ταιριάξαμε καλά με το συγκεκριμένο και ελπίζω να μείνει στα ίδια στάνταρ μέχρι τέλους.
Έριξα και κάποια kill 32γρ απο πέρυσι αλλά δεν με ενθουσίασαν. Ξεπουπουλιάσματα και ζωντανά.

Ξεχασα..Αν είναι κόκκινα κ γράφουν πάνω στον κάλυκα "ημιδιασπορας" είναι 33γρ κ τα γέμιζε με μεσοταπα tiger (Ελληνικη).Εκτος κ αν τα άλλαξε στο τελος,δεν ξέρω κ πόσα χρόνια τα έχει το κατάστημα.
Αν δεν τα έχεις πάρει πήγαινε δες κ αν τα βρεις παρτα,ότι πρέπει για τα περπατητα σου..
Τασο διασπορας γραφουν στο κουτι θυμαμαι,κοκκινος ειναι καλυκας αλλα δεν διαβασα τι γραφει πανω..εχει και αλλα με πρωτη ευκαιρια θα το τσεκαρω..ευχαριστω παντως!

Αυριο θα παρω και φυσιγγια για τις λεοπαρδαλε κυριες... Βρηκα καμια 20αρια nike bp no8.δεν τα εχω δοκιμασει σε τετοια εποχη. Ο καιρος αυριο θα ειναι κρυος το πρωι και μεσα στην ημερα προβλεπονται βροχες
Τι εντυπωσεις εχετε για τα συγκεκριμενα?

hau5lro.jpg

τι εννοεί ο ποιητής με το ........... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ. ????????
ξέρει κανείς ?????

Status
Not open for further replies.
Back