den nomizv na isxyei giorgo mallon prokeitai gia lathosΤου Ρουμελιώτη τα φυσίγγια έχεις παρατηρήσει να γεμίζονται με διαφορετικών ορίων πυριτιδες στα βάρη που αναφέρονται; Μια φορά πού χαζευα την σελίδα του, κάτι τέτοιο είχα αντιληφθεί. Ξέρεις αν ισχύει;
παντως και ο κουτουζης και ο ρουμελιωτης εχουν παρα πολυ καλες τιμες σε ολη την γκαμα των φυσιγγιων τους 6.5 το s4 .......οχι σαν κατι πονηρους ελληνες κατασκευαστες που αν γεμισουν φυσιγγια με διβασικες πυριτιδες τα πουλανε για χρυσα 9 ευρω και 11 ευρω το κουτι των 25 σε γομωσεις 32-33 γραμμαριων!!€6.5 το S4
το 30γρ δεν το εχω ριξει
Η υγρασία ειναι που με καει κ μένα Μανο...οπότε είδωμεν....!!!Νομίζω Θοδωρή πως ο περισσότερος κόσμος εδώ μέσα άρχισε φέτος να τα δουλεύει επομένως δεν έχουμε δει κρύο ακόμα. Βέβαια θυμάμαι ότι ένα μέλος (μου διαφεύγει τώρα το ποιος) τα δουλεύει εδώ και καιρό. Η υγρασία με ενδιαφέρει και μένα γτ σε τέτοιες συνθήκες έχω γίνει πολλές φορές ρεζίλι με τραυματισμένα πουλιά και ξεπουπουλιάσματα.
Csb1 είναι Γιώργο..λάθος έγινε στο σαιτΓια ψαξτε το λίγο...! Ειδικά όσοι ξέρετε να ξεχωριζετε τις μπαρουτες.
Μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις κι όποτε θέλεις,έτσι το έχω καταλάβει εγώ,κι όποιος γνωρίζει κι έχει την διάθεση απαντά
φίλος,λοιπόν,που τα δουλεύει 3 χρόνια,τα κένταυρος,με 2 όπλα:browning phoenix και beretta outlander είναι ευχαριστημένος στα μπασίματα τσίχλας
όταν αρχίσει λίγο το κρύο και η υγρασία έχουν κάποιο θεματάκι απόδοσης που ενοχλεί πολλούς και άλλους όχι
ο φίλος,επίσης να πω,όταν η θερμοκρασία είναι κάτω των 10 C τα πρωινά των μπασιματων ρίχνει 32 γρ γιατί κάποιες φορές τα κένταυρος τον στεναχωρούν
εμπλοκές δεν έχει ποτέ μα ποτέ
Ρωτάτε ότι θέλετε παληκάρια και όποιος ξέρει ή έχει ακούσει κάτι θα απαντήσει!
Λεωνίδα μην ξενερώνεις φίλε με το φόρουμ! Όπως μπορεί όποιος θέλει θα σε βοηθήσει Φέτος πήρα και έριξα τα σκοπευτικά του Κενταύρου! Τα έριξα με fabarm titan και 3* μόνο τώρα στα περάσματα και στο σκοπευτήριο. Από την αρχή κατάλαβα δύο πράγματα, πόσο συγκεντρωτικά και πόσο μαλακά είναι! Με βόλεψε πολύ στις δεύτερες τουφεκιές. Τώρα για τον καιρό, τράβηξε σε νορμαλ υγρασίες έως 70%...με πολύ υγρασία δεν έχει δοκιμαστεί από εμένα! Τέλος, έχω ακούσει για τα silver ότι είναι καλά αλλά στο κρύο!! Ελπίζω να βοήθησα.
Φίλε του ρουμελιωτη τα έριξα φέτος στα περάσματα. Η παρτίδα που έριξα φοβερή,ακαριαία σκοτωματα με υγρασία και αργότερα όταν έβγαινε ο ήλιος.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι με τόσες αλλαγές σε κάλυκες και ποίος ξέρει τι άλλο, με τόσες παραγγελίες, αν θα καταφέρει να κρατήσει σταθερή ποιότητα. Ο καιρός θα δείξει.
Για τα Σπόρτινγκ του Κένταυρου εμένα δεν μου άρεσαν αν και έριξα μόνο ένα κουτί. Δεν θα τους δώσω άλλη ευκαιρία όμως, μόνο και μόνο γιατί η κάνη έμοιαζε με μπουρί σόμπας, πάρα πολύ κάπνα και υπολείμματα στη κάνη. Έβγαινε κάπνα και από το κλείστρο. Αυτά είδα εγώ, διαβάζοντας βέβαια θα δεις ότι για τον Κένταυρο πολλοί λένε τα καλύτερα, εγώ εκφράζω προσωπική άποψη.
αν και ειμαι ιδιογωμοτης και εχω αρκετα χρονια να χρησιμοποιησω φυσιγγια που δεν εχω γεμισει εγω εκανα μια παραγγελια απο τον ρουμελιωτη μιας και η τιμη ηταν εξαιρετικη για 32 γραμμαρια γομωση. δεν το μετανιωσα.. παρα πολυ καλο φυσιγγιο με φοβερα σκοτωματα σε αποστασεις 40+μετρων με σκαγια νουμερο 9 σου το συνιστω παρτο με κλειστα ματια. οποιον δεν του αρεσει το συγκεκριμενο πυρομαχικο τοτε απλα δεν ξερει να τουφεκαει σωστα!
Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις....τελικα εκανα παραγγελια και το Σαββατο θα εχω 2 κιβωτια(40 κουτακια) απο Ρουμελιωτη csb 32 Νο 8.....απ οτι μου πε προς το παρον ξεμεινε απο σκαγια σε Νο9..asking.Ένα κιβώτιο σιλβερ είχα ρίξει... ούτε κρύο ούτε ζέστη δεν τρελάθηκα αλλά δεν απογοητεύτηκα
Gm3Μήπως γνωριζει κανείς τι πυρίτιδα έχουν τα BRAVO?
Δεν έχω ιδέα με τι είναι γεμισμενα αλλά είχα δοκιμάσει 2 diana ένα 32 και ένα 34 ήταν φωτιά και τα 2! πάνε πολλα χρόνια με την auto5 τα είχα ρίξειΈχει κανείς ιδέα για τα dianna 32 classic ? Εαν δεν κάνω λάθος.ειναι απο Άρτα..
Με τι είναι γεμισμένα και εάν έχουν δοκιμαστεί
Με ακουιλα κατα διαστηματα..είναι αρκετα καλαΈχει κανείς ιδέα για τα dianna 32 classic ? Εαν δεν κάνω λάθος.ειναι απο Άρτα..
Με τι είναι γεμισμένα και εάν έχουν δοκιμαστεί
Λεωνίδα σου είπε αν θα αυξήσει την τιμή του στα 9αρια? Ρωτάω γιατί θα πρέπει να αγοράσει σκάγια και η τιμή έχει αυξηθεί όπως λένε πολλοί επαγγελματίες...Για να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν με αυτή την δικαιολογία!!Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις....τελικα εκανα παραγγελια και το Σαββατο θα εχω 2 κιβωτια(40 κουτακια) απο Ρουμελιωτη csb 32 Νο 8.....απ οτι μου πε προς το παρον ξεμεινε απο σκαγια σε Νο9..asking.
Αστο βασιλι παει δουλεμα του σκοτωμουΛεωνίδα σου είπε αν θα αυξήσει την τιμή του στα 9αρια? Ρωτάω γιατί θα πρέπει να αγοράσει σκάγια και η τιμή έχει αυξηθεί όπως λένε πολλοί επαγγελματίες...Για να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν με αυτή την δικαιολογία!!