Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λεωνίδα σου είπε αν θα αυξήσει την τιμή του στα 9αρια? Ρωτάω γιατί θα πρέπει να αγοράσει σκάγια και η τιμή έχει αυξηθεί όπως λένε πολλοί επαγγελματίες...Για να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν με αυτή την δικαιολογία!!
Δεν μου ειπε κατι για αυξησεις και εννοειτε μου τα δινει σε τιμη προσφορας....βεβαια οταν μου ειπε οτι δεν εχει 9αρια,του ειπα οτι βολευομαι και με 8αρια και τελειωσε το θεμα....

Δεν μου ειπε κατι για αυξησεις και εννοειτε μου τα δινει σε τιμη προσφορας....βεβαια οταν μου ειπε οτι δεν εχει 9αρια,του ειπα οτι βολευομαι και με 8αρια και τελειωσε το θεμα....
Πόσο τα δίνει αν επιτρέπεται. Δεν μιλάω για κάποια ειδική τιμή γνωστού. Μιλάω για τιμή κιβωτίου.

2 μερες τωρα ριχνω ενα κουτάκι neo velox του δορκα σε νο 8.λοιπον αυτο το φυσιγγι ειναι no limits στις αποστασεις.εχθες με υγρασια το πρωι και ζέστη μετα κενταγε.σημερα με πολλή βροχη και υγρασια εκανα 2 τουφεκιες μια και δεν είχε πολλες τσίχλες λόγω βροχής απιστευτες.πολυ μαλακο περιέργως για φυσιιγι του δορκα και πολυ γρηγορο.καμμια σχέση με το παλιό velox.όμως η τιμη του τσουζει αρκετά αλλα ειναι αλλο φρουτο

evripidis302 και όλοι οι υπόλοιποι ας ετοιμαστούμε πάλι, έγινε λένε πάλι από Αύγουστο έως Νοέμβριο 12 % αύξηση στα σκάγια μόλις το διάβασα στο Fb από σοβαρό επαγγελματία βιοτέχνη φυσιγγιών , ε ρε γλέντια πάλι τελικά μας περνούν για πολύ μακάκες. Σε ότι υπάρχει ζήτηση υπάρχει και η αύξηση γα@@@ι που θέλουν.................................

Last edited:
Λεωνίδα σου είπε αν θα αυξήσει την τιμή του στα 9αρια? Ρωτάω γιατί θα πρέπει να αγοράσει σκάγια και η τιμή έχει αυξηθεί όπως λένε πολλοί επαγγελματίες...Για να δούμε ποιοι μας κοροιδεύουν με αυτή την δικαιολογία!!
Την προηγούμενη εβδομάδα που μιλήσαμε αρκετά, μου είπε ότι μέχρι στιγμής δεν αυξήθηκαν τα υλικά και σκέφτεται να κρατήσει την προσφορά και μετά το τέλος Νοεμβρίου που αρχικά ήταν να τελειώσει.

Έχει κανείς ιδέα για τα dianna 32 classic ? Εαν δεν κάνω λάθος.ειναι απο Άρτα..
Με τι είναι γεμισμένα και εάν έχουν δοκιμαστεί
Τώρα είδα το μήνυμα σου Περικλή. Γεμισμένα με ακουιλα, φοβερό στήσιμο φυσιγγιου σκοτώνει σε όλους τους καιρούς. Τρομερό και το 30γρ. Και να ξέρεις πάντα σταθερή ποιότητα, δεν κάνει υποχωρήσεις ο τύπος.
Ένα μείον μόνο, αλλά είναι βασικό, η τιμή του αν και βέβαια την έριξε φέτος, αλλά πάλι ακριβό είναι. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν έριξα πολλά στα περάσματα,. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την τιμή παρτα και θα με θυμηθείς. Από δω και πέρα που δεν χρειάζονται πολλά φυσίγγια θα τα τιμήσω.

Ηρθαν και τα πυρομαχικα για τις μαχες....αρκει να χει πουλια.
Τα συγκεκριμένα που αγόρασα πριν κάνα μήνα από κατάστημα ήταν σε διαφανή καλυκα. Παρεπιμτοντως το συγκεκριμένο 32αρι φυσηγγι είναι φωτιά όπως και το 30αρι με csb επίσης.

2 μερες τωρα ριχνω ενα κουτάκι neo velox του δορκα σε νο 8.λοιπον αυτο το φυσιγγι ειναι no limits στις αποστασεις.εχθες με υγρασια το πρωι και ζέστη μετα κενταγε.σημερα με πολλή βροχη και υγρασια εκανα 2 τουφεκιες μια και δεν είχε πολλες τσίχλες λόγω βροχής απιστευτες.πολυ μαλακο περιέργως για φυσιιγι του δορκα και πολυ γρηγορο.καμμια σχέση με το παλιό velox.όμως η τιμη του τσουζει αρκετά αλλα ειναι αλλο φρουτο
Όντως Ευριπίδη το neo velox είναι φυσηγγάρα. Αυτά ρίχνει χρόνια τώρα ο ξαδερφος μου στα μπασίματα και μόνο σε 7αρι. Έχει κατεβάσει κάτι φάσσες αυτό το φυσηγγι, άλλα οντως η τιμή του είναι τσουχτερη.

Status
Not open for further replies.
Back