Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλοριχτα Λεωνίδα περιμένουμε εντυπώσεις.
Λεωνίδα, καλόριχτα!
Ευχαριστω παιδια.Απο φυσιγγια φετος ειμαι πληρως εφοδιασμενος....εκτος τα 2 κιβωτια του ρουμελιωτη,εχω άλλα 20 κουτια lambro tordo 30 και 20 κουτια max 32.:)

Εδώ το δουλεύουν πολύ και πέρδικα! Είναι τελείως overkill για τσιχλα αλλά όσο χειμωνιαζει πέφτει η απόδοση
Γιατί να πέφτει η απόδοση του;; Ίσα ίσα π είναι θεωρητικά χειμερινό φυσίγγι. Δεν τοχω ρίξει πότε ...απλά αναρωτιέμαι για το χειμώνα...δεν λέμε για -5 ...για τσίχλες πάμε

Γιατί να πέφτει η απόδοση του;; Ίσα ίσα π είναι θεωρητικά χειμερινό φυσίγγι. Δεν τοχω ρίξει πότε ...απλά αναρωτιέμαι για το χειμώνα...δεν λέμε για -5 ...για τσίχλες πάμε
Στην πολυ υγρασία το παρατήρησα ότι έπεφτε .

Ε
2 μερες τωρα ριχνω ενα κουτάκι neo velox του δορκα σε νο 8.λοιπον αυτο το φυσιγγι ειναι no limits στις αποστασεις.εχθες με υγρασια το πρωι και ζέστη μετα κενταγε.σημερα με πολλή βροχη και υγρασια εκανα 2 τουφεκιες μια και δεν είχε πολλες τσίχλες λόγω βροχής απιστευτες.πολυ μαλακο περιέργως για φυσιιγι του δορκα και πολυ γρηγορο.καμμια σχέση με το παλιό velox.όμως η τιμη του τσουζει αρκετά αλλα ειναι αλλο φρουτο
Ενα απο τα καλυτερα φυσιγγια που εχω κυνηγησει για πολλα χρονια σε ολα τα θηραματα και τις εποχες, εχει πλεον κοπει εδω και 4 χρονια η τιμη του εχει ξεφυγει τελειως...

Ηρθαν και τα πυρομαχικα για τις μαχες....αρκει να χει πουλια.
Καλημέρα 5.30 έχει το κουτάκι;Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;Με αντικαταβολή κάνει;Αυτά είναι τα 32 γεν έτσι δεν ειναι;Ξέρεις ίσως Πόσο έχει τα 34 γρμ;Ευχαριστώ.Καλοριχτα.

Ευχαριστω παιδια.Απο φυσιγγια φετος ειμαι πληρως εφοδιασμενος....εκτος τα 2 κιβωτια του ρουμελιωτη,εχω άλλα 20 κουτια lambro tordo 30 και 20 κουτια max 32.:)
Μax 32 αυτά παίζει να είναι και τα τελευταία που έβγαλε ο Μέγιστος έχεις ρίξει από αυτά τι λένε Λεωνίδα.

Καλημέρα 5.30 έχει το κουτάκι;Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά;Με αντικαταβολή κάνει;Αυτά είναι τα 32 γεν έτσι δεν ειναι;Ξέρεις ίσως Πόσο έχει τα 34 γρμ;Ευχαριστώ.Καλοριχτα.
Ειναι τα csb 32 gr και η τιμη προσφορας 5.3 ευρω το κουτι.....δεν τον ρωτησα για άλλα, ουτε ξερω εαν τα 34 gr τα χει προσφορα ή σε τι τιμη.Μεταφορικα δε χρειαστηκα γιατι ειχε στη Πατρα καποια δουλεια η συζυγος μου και την αγγαρεψα να παει να τα παρει....παντως απο καποια παιδια που πηραν,ειδα που γραψανε για 3 ευρω μεταφορικα το κιβωτιο,για αντικαταβολη δε ξερω...εαν χρειαζεσαι περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να τον παρεις στο κινητο του και να σου πει οτι θες.

Ειναι τα csb 32 gr και η τιμη προσφορας 5.3 ευρω το κουτι.....δεν τον ρωτησα για άλλα, ουτε ξερω εαν τα 34 gr τα χει προσφορα ή σε τι τιμη.Μεταφορικα δε χρειαστηκα γιατι ειχε στη Πατρα καποια δουλεια η συζυγος μου και την αγγαρεψα να παει να τα παρει....παντως απο καποια παιδια που πηραν,ειδα που γραψανε για 3 ευρω μεταφορικα το κιβωτιο,για αντικαταβολη δε ξερω...εαν χρειαζεσαι περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να τον παρεις στο κινητο του και να σου πει οτι θες.
που είναι ακριβώς το μαγαζί του ξέρουμε; γτ χτες που έψαξα λίγο δεν μπόρεσα να το βρω

Μax 32 αυτά παίζει να είναι και τα τελευταία που έβγαλε ο Μέγιστος έχεις ρίξει από αυτά τι λένε Λεωνίδα.
Κωνσταντινε τα χω απο περυσι.....τα χα βρει προσφορα κι ειχα παρει 2 κιβωτια,εριξα το ενα και το δευτερο μου μεινε για φετος.Αν και πολυ τα κατηγορουν οτι τα τελευταια του στοκα δεν ηταν και τοσο καλα,εγω μια χαρα τα βρηκα....σ οσα πουλια ημουν πανω τους, πεφτανε χωρις αιματα κ.λ.π, δεν εχω παραπονο,κι άλλα αμα εβρισκα με 5 ευρω που τα χα παρει, θα τα φορτωνα ασυζητητί.

Status
Not open for further replies.
Back