Για τα εικοσαριά του ρώτησες τίποτα Βασίλη?Πέρασα από τσιανικα στη μαιζωνος σήμερα, ψηλες τιμές. Εξυπηρέτηση πιο κάτω από Ρουμελιωτη. Έφυγα με ένα κουτί skeet δικά του (canon) 24γρ #9,5 στα 5,50€
Τι και αυτός βγάζει; :'( πάντως και εκεί πήγα αργά μετά τη σχολή και είχα κατά νου μόνο το.δικαννο...Για τα εικοσαριά του ρώτησες τίποτα Βασίλη?
Βγάζει Μπιλακο μάθε περισσότερα με την πρώτη ευκαιρία αν μπορείς.Τι και αυτός βγάζει; :'( πάντως και εκεί πήγα αργά μετά τη σχολή και είχα κατά νου μόνο το.δικαννο...
Κάπου κάποτε τα είχα δει και αυτά ... Στο σκοπευτήριο, που αλλού ... Αλλά δεν θυμάμαι ρε γ@μώτο λεπτομέρειες! Ούτε αν είχα βουτήξει κανένα για σφάξιμο, πρέπει να κοιτάξω τις σημειώσεις μου ... αλλά δε νομίζω !!!Πέρασα από τσιανικα στη μαιζωνος σήμερα, ψηλες τιμές. Εξυπηρέτηση πιο κάτω από Ρουμελιωτη. Έφυγα με ένα κουτί skeet δικά του (canon) 24γρ #9,5 στα 5,50€
Κάπου κάποτε τα είχα δει και αυτά ... Στο σκοπευτήριο, που αλλού ... Αλλά δεν θυμάμαι ρε γ@μώτο λεπτομέρειες! Ούτε αν είχα βουτήξει κανένα για σφάξιμο, πρέπει να κοιτάξω τις σημειώσεις μου ... αλλά δε νομίζω !!!
Καλά έκανες και τα πήρες πάντως. Μια χαρά θα είναι. Ότι φυσίγγια skeet έχω ρίξει στις τσίχλες, τις ... Κι έχω ρίξει πολλάαααα !!!
Συνάδελφε χωρίς παρεξήγηση μήπως πρέπει να βρεις λίγο την φόρμα σου....δύσκολο να έπεσες τόσο κάτω επειδή είναι και τα τρία φυσίγγια κακα...άσε που κατά προτίμηση δούλεψε ένα συγκεκριμένο να το μάθεις μέχρι να στρώσει πάλι το ρίξιμο σου,φιλικά πάντα!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΕΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟΡΝΤΟ 30 32 ΚΑΙ ΓΙΟΥΡΟΜΙΞ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. . ΠΕΡΙΣΥ 60% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ . . ΦΕΤΟΣ5% ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΟ ΑΠΡΑΞΙΑΣ Η ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Διάβασε το καλά φίλε γιατί σου χρειάζεται και μάθε να ζεις και να συνομιλεις και με άλλους ανθρώπους όχι μόνο με μαμούθ α και πρόσεχε μην σε δαγκώσει κανένα [/QUOTE][QUOTE="konstantinos, post .smashfrak.
Καλημέρα σας.Ευχαριστούμε, μας ενδιαφέρει
Φίλε Άγγελε ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.Για τα 20αρια που ενδιαφέρεστε ρώτησα.δεν εχει τώρα ετοιμοπαράδοτα γιατι τα πηραν όλα!!!
Τα γεμίζει με πυρίτιδα αλφα Γαλλίας κυρίως αλλά μου είπε ότι δέχεται και παραγγελίες για διαφορετικό setup.Ότι αφορά 20αρια φυσίγγια μιλάμε με τον Αντρέα Ρουμελιώτη που ειναι στο εργοστάσιο.
Άγγελε σε ευχαριστούμε από το club 20.Καλημέρα σας.
Πήγα τώρα το πρωί Ρουμελιώτη να παρω δυο κουτακια φυσίγγια ,πήρα ενα csb 32 #8 τιμή 5.50€ και ενα με ALFA Γαλλίας 34 #8 τιμή 7€.
Για τα 20αρια που ενδιαφέρεστε ρώτησα.δεν εχει τώρα ετοιμοπαράδοτα γιατι τα πηραν όλα!!!
Τα γεμίζει με πυρίτιδα αλφα Γαλλίας κυρίως αλλά μου είπε ότι δέχεται και παραγγελίες για διαφορετικό setup.Ότι αφορά 20αρια φυσίγγια μιλάμε με τον Αντρέα Ρουμελιώτη που ειναι στο εργοστάσιο.
Δεν θα δεις κοψοφτερα με αυτα τα φυσιγγια, η θα τα παιρνεις η θα τα χανεις... Δυσκολο αλλα κ τιμιο...Xθες πρωινό με υγρασία που την έκοβες με το μαχαίρι έπαθα πλάκα με τα κένταυρος. Κοντά μακριά άμεσες καταβολές λες και τα πουλιά τα χτυπούσε ρεύμα. Μετά τις 10 με ντάλα ήλιο μου φάνηκε ότι παραέγιναν γρήγορα ή ίσως έσφιξαν παραπάνω στη τουφεκιά. Πουλιά που δεν ήμουν εντελώς πάνω έφευγαν αλώβητα, ούτε ένα κοψόφτερο.
ΈτσιXθες πρωινό με υγρασία που την έκοβες με το μαχαίρι έπαθα πλάκα με τα κένταυρος. Κοντά μακριά άμεσες καταβολές λες και τα πουλιά τα χτυπούσε ρεύμα. Μετά τις 10 με ντάλα ήλιο μου φάνηκε ότι παραέγιναν γρήγορα ή ίσως έσφιξαν παραπάνω στη τουφεκιά. Πουλιά που δεν ήμουν εντελώς πάνω έφευγαν αλώβητα, ούτε ένα κοψόφτερο.