Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το "τσιχλοφυσιγγο",ειναι το φυσιγγι με την μεγαλυτερη κατανάλωση,μετα τα "σκοπευτικα" φυσιγγια.
Αυτο οδηγει τους κατασκευαστες στην χρησιμοποιηση φτηνων πρωτων υλων.
Με σκοπο το μεγαλυτερο δυνατον,κερδος!
Και περισσοτερο σε οτι αφορα την πυριτιδα.
Η πιο φτηνη πυριτιδα,δεν πασχει απο αποτελεσματικοτητα!
Πασχει απο σταθεροτητα απο lot σε lot.
Ειναι λιγοι αυτοι οι κατασκευαστές που θα ΞΑΝΑκανουν δοκιμες,για να στανταρουν πως εχουν τα ιδια χαρακτηριστικά στα φυσιγγια που παραγουν,με μια αλλη παρτιδα πυριτιδας.
Συν το γεγονος,πως μια νεα παρτιδα απο την ιδια πυριτιδα,μπορει να διαφερει κατα ΠΟΛΥ απο την προηγουμενη ομοία.
Ειναι παααρα πολυ δυσκολο,ειδικα σε μια καλή τσιχλοχρονια,να κατσει ο βιοτεχνης να ξανατεσταρει την παρτιδα που πηρε "τρεχοντας",για να προλαβει την ζητηση!;)
Μην παραβλεπουμε και την επικρατουσα ελληνικη νοοτροπια....
"Δος ημιν σημερον"!
Σιγα μην κατσουμε να "χτισουμε"ονομα,παραγοντας κατι σωστο και ΣΤΑΘΕΡΟ!!
πεστααα χρισοστομεεεεεεε.pop..RESPECT.

μετα απο απαιτηση του φιλου μου τασου θα σας αναφερω τα φυσιγγια που χρησιμοποιηθηκαν σημερα στο περπατητο με αριστα αποτελεσματα.ο γιος και ο φιλος γιαννης tordo πορτοκαλι 9αρια τα οποια σημερα εδωσαν ρεσιταλ καπνισματος οπου κι αν επεφταν.ο γραφων φυσικα express 32 9αρια στην γριουλα με 4 αστρα τσοκ τα οποια αφηναν σε ολες τις τσιχλες εκεινο το ωραιο συννεφακι που εκανε πουφ.οσο πιο πολυ το χρησ.αυτο το φυσιγγι τοσο πιο πολυ το αγαπαω.μυρος και βικ ιδιογομωση θα σας τα πουν οι ιδιοι.ο χαρης εκανε ξεσκαρταρισμα και χρησ.απ ολων .sarcastic..θα σας πει ο ιδιος τι εριχνε

Το θεωρώ πολύ τίμιο φυσιγγι!
Οταν παμε για τοοοοοο σεμιναριο να σου δωσω ενα κιλλ φετινο που ξεμεινε απο σποντα στα χερια μου......θα αναθεωρησεις αρκετα πραγματακια.......
Κριμα γιατι μεχρι τα μισα περσυ........κενταγαν

Οταν παμε για τοοοοοο σεμιναριο να σου δωσω ενα κιλλ φετινο που ξεμεινε απο σποντα στα χερια μου......θα αναθεωρησεις αρκετα πραγματακια.......
Κριμα γιατι μεχρι τα μισα περσυ........κενταγαν
Το dynamic 30 λέω εγώ Φιλίππα!δυστυχώς τα ταξίδια μας το έχουν καθυστερήσει!

Τα 30άρια J&B fast του Δημήτρη του Τσιπούρα... "έχουν πάρει το δρεπάνι του Χάρου και... θερίζουν...!!!" .evil.
Και όλα του τα φυσίγγια γενικότερα...!!!
Νικόλα τα παίρνεις σε ποσότητα απευθείας από τον ίδιο; Φέτος και ένα φιλαράκι μου έχει ρίξει ένα καράβι commandos δικά του και έχει μείνει ενθουσιασμένος! Αυτό τα βρίσκει 6 ευρώ στο χωριό του, σε μένα 6,60 αν θυμάμαι καλά!

Status
Not open for further replies.
Back