Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στέφανε αυτό το φυσιγγι δεν έχει να κάνει με πειραματισμούς....είναι πάρα πολύ καλό και με το σύνολο των τιμών γενικά...είναι και σε καλή τιμή!
Καλα Ηλία εγω θα το βάλω το κινητό στην ηχογραφηση, να τον έχουμε να παίζει στην εκκλησία στον Πύργο, γιατι τόσες ψαλμωδίες πάνε χαμένες!!χαχααχαχαα

Καλα Ηλία εγω θα το βάλω το κινητό στην ηχογραφηση, να τον έχουμε να παίζει στην εκκλησία στον Πύργο, γιατι τόσες ψαλμωδίες πάνε χαμένες!!χαχααχαχαα
Ποτέ δεν λέω κάτι για φυσίγγια που δεν ξέρουν και δεν έχω δοκιμάσει....αλλά για αυτά σου μιλάω με σιγουριά!

Παιδιά έχω 3 χρόνια που τα ρίχνω και δε τα αλλαζω με τίποτα. Το πιο σταθερό φυσίγγι που έχω ρίξει. Μαλακό και καθόλου ψόφιο. Φονικοτατο με όλους τους καιρούς. 6,80 είναι.. .τζάμπα. Πέρυσι που είχε και πουλιά ήταν απόλαυση με το δικαννάκι!

Ναι.Ετσι ακουσα απο δυο επαγγελματίες του χώρου.
Η τιμήτου ήταν εξωφρενική υψηλή.
Ισχύει ότι είναι πολύ ακριβό (8,5 και σε κάποια μαγαζια και 9) αλλά κι εγώ οπότε το έβρισκα κανα 7 αρι στοκαριζα και δεν το αλλάζω με τίποτα. Νομίζω συνολικά είναι το πιο καλό 32 αρι που έχω ρίξει και έχω ρίξει σχεδόν όλα τα 32 της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια.

Status
Not open for further replies.
Back