Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά για τα alfa-game sporting 28 καμιά γνώμη...;
Πριν 3 χρονια που τα εριξα μου ειχαν αφήσει καλη εντυπωση στο σκοπ.τα ειχα παρει σε 9αρια γεμισμένα με aquila.δεν τα δοκιμασα ομως στο κυνηγι

με κακο κλεισιμο
Φιλος ειχε παρει παλιά πασίγνωστο ελληνικό φυσιγγι (για αλλο θηραμα)αλλά δεν το έριξε..
Φέτος στα μπασιματα αποφάσισε να τα ρίξει να μην του μείνουν..
Με πήρε τηλ κ μου λέει πήρα κάτι ψηλωμενα πουλιά αλλά όλα τα φυσίγγια ήταν ξεχειλωμενο το κλεισιμο κ τα έβαζα στο δίκαννο σφηνωτα(φαινεται στην πρωτη φωτο πανω κ λιγο δεξια κομματακι γρεζι που έγινε απο την τριβη στον εξωλκεα..)..
Τώρα μου το λες του λέω,Δεν έπρεπε να τα ρίξεις συν ότι ήταν ενισχυμένο για δίκαννο..
Μου έχει δείξει κ ένα rio 32γρ που το βρήκε χωρίς σκάγια!!
Συμβαίνουν κ στις καλύτερες φυαιγγοοικογενειες...
Εξ αιτίας της τρέλας μου,μου κράτησε ένα...sarcastic.

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά που είχαν την καλή διάθεση να μου απαντήσουν στις 2 προηγούμενες ερωτήσεις μου!
Τα Lambro sporting (το πρασινάκι) μού είναι υποψήφιο για αγορά σε Νο 9μισι (εξάλλου τα 'χα ρίξει και στο παρελθόν και δεν είχα κανένα πρόβλημα). Όσο για τα alfa game sporting... Ας τα αφήσω καλύτερα... Μάλλον δεν υπάρχουν καν...!!!

Υ.Γ.: Παιδιά καλά το λέει ο Τάσος πιο πάνω, ατέλειες στο κλείσιμο των φυσιγγίων συμβαίνουν και στις "καλύτερες οικογένειες"...! Μηχανήματα είναι... μέσα στα τόοοοοοοοσα φουσέκια που βγάζουν ανά ώρα, όλο και κάποιο θα "μασήσουν" ή θα "τσαλακώσουν"...! Δεν στεκόμαστε εκεί: το εντοπίζουμε το ελαττωματικό και το πετάμε! Το θέμα είναι να μην συμβαίνει συχνά (που δεν συμβαίνει)...! Τότε, μάλλον "κατσαδιάζουμε" τον κατασκευαστή για να γίνει πιο τίμιος και προσεκτικός, αλλιώς... πάμε αλλού...! Για παράδειγμα, εγώ είχα πάρει από πασίγνωστο (ειδικά στην Αθήνα) βιοτέχνη, 2.500 τσιχλοφύσιγγα (τα έχω κάψει όλα πλέον). Ε, λοιπόν, 1 μόνο από δαύτα ήταν πατημένο και διογκωμένο από τη μηχανή τόσο, ώστε να μην μπαίνει στη θαλάμη...!!! Εντάξει, δεν έγινε και κάνα "έγκλημα"...! Το πέταξα φυσικά και όλα καλά...! Ούτε στέκομαι εκεί...! Αυτά συμβαίνουν, όπως είπαμε...! Δεν χάλασε κι ο κόσμος, αν ένα φυσίγγι από τις 2.500 της παραγγελίας ήταν σκάρτο, ούτε σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό αυτό για τον κατασκευαστή...!!!

Εξ αιτίας της τρέλας μου,μου κράτησε ένα...sarcastic.

Σ' αυτό το μαύρο Τάσο, το διογκωμένο στο κλείσιμο, πιθανολογώ ότι η μηχανή του έριξε περισσότερα σκάγια μέσα απ' όσα έπρεπε...! Γι' αυτό και "φούσκωσε" έτσι στο κλείσιμό του...! Ήτανε "τίγκα"/"φίσκα" (υπερβολικά γεμισμένο) στο σκάι...!

Μηχανήματα είναι... μέσα στα τόοοοοοοοσα φουσέκια που βγάζουν ανά ώρα, όλο και κάποιο θα "μασήσουν" ή θα "τσαλακώσουν"...!
Συμφωνω,το θεμα ειναι να μην συμβαίνει συχνα γιατι αυτο δηλώνει οτι υπαρχει καποιο προβλημα..
Γι αυτο αλλωστε οσοι γεμιζουν φυσιγγια τους τα βγαζουν προσεγμενα (οταν παρουν το "καλαι" )εκει ο ελεγχος ειναι εύκολος μιας κ η παραγωγη ειναι λιγη καθε φορα..
Στις βιοτεχνιες,εργοστασια οταν "ανεβενει" η 25αδα και ο υπάλληλος τα βαζει ολα κατευθειαν στο κουτι,ειναι πολυ δυσκολο να φανει η οποια ατελεια..
Στην τελική σε τετοια περιπτωση το καταστημα που τα πηραμε μας τα αλλαζει..
Αλλα ειναι το "γαμωτο" που σε κάνει να σκέφτεσαι διαφορετικα ειδικα αν προκειται για καταξιωμενο κατασκευστη..

Σήμερα είχε πολλά πουλιά και είχα και διάφορα φυσίγγια οποτε η δοκιμή ήταν σε καλό επίπεδο .
Το πρωί με την παγωνιά κουτουμανος concord 33γρ..Όπως πάντα σε τέτοιες συνθήκες τρομερά.αριστα.καταπληκτικα...μακάρι να είχα περισσότερα μαζί ...
Ζώτος 30γρ τίμια όπως πάντα,αν και είχε μαλακώσει αρκετά ο καιρός
Φάντομ 32γρ...ρε παιδιά αλήθεια τι βρώμα βγάζει αυτό το πράγμα...Επειδή τα δούλεψα σε ίδιες συνθήκες με Ζωτο και σε αποστάσεις παρόμοιες ...Κέρδισε ο Ζώτος κατακρατος .

Σήμερα είχε πολλά πουλιά και είχα και διάφορα φυσίγγια οποτε η δοκιμή ήταν σε καλό επίπεδο .
Το πρωί με την παγωνιά κουτουμανος concord 33γρ..Όπως πάντα σε τέτοιες συνθήκες τρομερά.αριστα.καταπληκτικα...μακάρι να είχα περισσότερα μαζί ...
Ζώτος 30γρ τίμια όπως πάντα,αν και είχε μαλακώσει αρκετά ο καιρός
Φάντομ 32γρ...ρε παιδιά αλήθεια τι βρώμα βγάζει αυτό το πράγμα...Επειδή τα δούλεψα σε ίδιες συνθήκες με Ζωτο και σε αποστάσεις παρόμοιες ...Κέρδισε ο Ζώτος κατακρατος .
Ποια 32αρια του φαντομ δουλεψες;S4 ή csb1;

Kακοτεχνιες σε εργοστασιακα φυσιγγια εχω δει και απο γνωστες εταιριες του εξωτερικου, και απο γνωστους εγχωριους κατασκευαστες. Αν βρεις 1 σε ενα κουτακι δε λεει και τιποτα ομως, ποσο μαλλον 1 φυσιγγι σε ενα κιβωτιο, οποτε θεωρηται απλα ως συμπτωση.

Status
Not open for further replies.
Back