Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήρα 2 hit 9αρια για δοκιμή αφού μαλακωσε ο καιρός για να δούμε
Λοιπόν τα δοκίμασα με LR trulock (μου την κάρφωσε .hit.) είχα κατι νταούλια αλλα και ωραία μακρινά σκοτωματα

στην ζεστή με λίγα λογια μια χαρα μου φανηκαν

Εμένα τα πάει πάρα πολύ τα ΗΙΤ8 σε Νο9 το δίκαννο μου. Αλλά για 30γρ 6,5 ευρώ που τα βρίσκω δεν δίνω.
Βασιλη,μην το βλεπεις ετσι φιλε.Αν εχεις ενα κουτι των 6 ευρω και παιρνεις 10 πουλια και ενα κουτι των 7 και παιρνεις καμια 20αρια,δεν σε συμφερει τοτε καλυτερα το δευτερο;Αν σου κανει τα χατιρια παρτο..Το ευρω "βγαζει" την αξια του στην ποσοτητα των θηραματων;)...Γενικα μιλαω για ολες τις κατηγοριες των φυσιγγιων..

Και ναι και όχι Νίκο. Η τιμή κοιτάμε να συμβαδιζει με την ποιοτητα/αποτελεσματικοτητα, μέσα σε κάποια όρια όρια όμως, τα οποία είναι υποκειμενικα για τον καθένα ανάλογα το βαλαντιο του, τις καταναλωτικες πεποιθήσεις κλπ όταν ρίχνω φέτος επώνυμο 30αρι με 5,7€ θεωρώ ότι θα είμαι κοροιδο να πάρω αυτό με 6,5€ όταν και τα δύο μ αρέσουν εξίσου. Και γενικά για μένα 6,5€ είναι αρκετά για ένα τυπικό 30αρι. Θα τα πάρω μεμονωμένα όταν δεν θα μπορώ να βρω κάτι καλύτερο

Θοδωρή ήθελα να.πω, από το κινητό τα έκανα σαλάτα Χαχα επίσης φίλε όταν θα φτάσουν οι ικανότητες μου να παίρνω σταθερά 20/25 και πάνω τότε θα κοιτάξω να πάρω και πιο ακριβό φυσιγγι γτ δεν θα πηγαίνει χαμένο. Προς το παρόν κάνω ευχάριστα το κυνήγι μου χωρίς να με εκνευρίζει ούτε το ποσοστό τον δικό μου ούτε των φυσιγγιων

Ίδια τιμη B&P. Nike 32 και Lambro Classic 32 ... ποιο απο τα δυο θα διαλέγατε για Φλεβάρη ??
Οταν λες ίδια τιμή ;;
Μενιο το πρωτο δεν το εχω ρίξει ποτέ.
Το δεύτερο που το έριξα πρώτη φορά περυσι τον Φεβρουάριο με εξέπληξε τρομερά.
Να φανταστείς ότι απο το κυνήγι, εκεινη την πρώτη μέρα που το δοκίμαζα, πήρα τον Πεππα ο οποίος το ειχε προσφορά περσι να δω τι ποσότητα εχει, για να καβαντζώσω..
Απ ότι όμως άκουσα θα το σταματήσει.
Είδομεν.

Ναι, ο Παρδαλάκης εχει την ίδια χαμηλή τιμη απο το πρωτο κουτάκι ... τον είχα πάρει τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα , ελπίζω να τα εχει ακόμα .... μου ειπε οτι ειναι καθιερωμένη προσφορά απο τη Lambro , την ίδια τιμη ειχε και πέρυσι το Φλεβάρη ... μου ειπε δε πως η Lambro την δίνει σε όλη την αγορά, απλά η πλειοψηφία των εμπόρων δεν την περνάει την προσφορά στον πελάτη αλλά την βάζει στην τσέπη .xm.

Ναι, ο Παρδαλάκης εχει την ίδια χαμηλή τιμη απο το πρωτο κουτάκι ... τον είχα πάρει τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα , ελπίζω να τα εχει ακόμα .... μου ειπε οτι ειναι καθιερωμένη προσφορά απο τη Lambro , την ίδια τιμη ειχε και πέρυσι το Φλεβάρη ... μου ειπε δε πως η Lambro την δίνει σε όλη την αγορά, απλά η πλειοψηφία των εμπόρων δεν την περνάει την προσφορά στον πελάτη αλλά την βάζει στην τσέπη .xm.
Οπως τα λες Μένιο.Η έκπτωση κάνει φτερά και μάλιστα σε ένα φυσίγγι πάρα πολύ ακριβο για τα δεδομένα του.
Θυμίζω οτι πέρυσι ειχε απο 8,80 αλλά σε καποια μαγαζιά είχε ξεπεράσει και τα 9 € !!!

ερωτηση τωρα βασικη, Νο8 ή Νο9, καλοκαίρι θα μπορώ να τα ρίξω με το δίκαννο;
Ειναι ενα φυσίγγι για υγρό και κρύο καιρό Βασίλη.Με s4 γεμισμένα.
Δεν θα στο συνιστούσα για ζεστο καιρό, όταν μσλιστα εχεις τοσες επιλογές και μαλιστα και πιο οικονομικές.

Status
Not open for further replies.
Back