Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ερωτηση τωρα βασικη, Νο8 ή Νο9, καλοκαίρι θα μπορώ να τα ρίξω με το δίκαννο;

9! Δεν χρειάζεται πιο χοντρό...! Εγώ σε 8άρι θα το 'παιρνα μόνο για τις κυργιαρίνες...!
Τώρα, όσο για καλοκαίρι, προτίμησε καλύτερα φυσίγγια με απλές, μονοβασικές μπαρούτες και όχι διβασικές, που είναι περισσότερο για ιδιαίτερα υψηλή υγρασία...

Πάντως εγώ παίδες, την έκανα μόλις χτες την παραγγελία μου!
Στον κο Τσιπούρα Δημήτριο από την Άμφισσα κατέληξα, αφού έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από τα 30άρια του τα fast που έχουν aquila και ρίχνω τον τελευταίο καιρό!
Aυτή τη φορά ωστόσο, του παρήγγειλα 100 κουτάκια (2.500 φυσίγγια) από τα 28άρια του σε Νο 10, με πυρίτιδα πάλι aquila (ειδικά για αυτήν μου τη παραγγελία, καθώς τα συγκεκριμένα, κανονικά γεμίζονται με g2000, που είναι καθαρά σκοπευτική και όχι για κυνήγι)! Η αρχική τιμή τους είναι 6,00, αλλά εμένα μου τα δίνει 5,80! Προσωπικά, η τιμούλα αυτή με ικανοποιεί...!

Αν ήταν τα παλιά Nike με την ομόνυμη πυρίτιδα θα σου έλεγα πάρε όλο το μαγαζί, αλλά χλωμό το κόβω.

Θεωρητικα ειναι η παλια ΝΙΚΕ. Παραγεται ακομα αλλα μονο για τα φυσιγγια της εταιριας, και οχι ως υλικο οπως οι υπολοιπες πυριτιδες. Σχεδον ψηνομαι να αγορασω ενα κουτακι να σφαξω

Ναι, ο Παρδαλάκης εχει την ίδια χαμηλή τιμη απο το πρωτο κουτάκι ... τον είχα πάρει τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα , ελπίζω να τα εχει ακόμα .... μου ειπε οτι ειναι καθιερωμένη προσφορά απο τη Lambro , την ίδια τιμη ειχε και πέρυσι το Φλεβάρη ... μου ειπε δε πως η Lambro την δίνει σε όλη την αγορά, απλά η πλειοψηφία των εμπόρων δεν την περνάει την προσφορά στον πελάτη αλλά την βάζει στην τσέπη .xm.
Ισχύει μενιο,πήρα και εγώ!

Τα Nike τα έχει ο Σαλαπάτας στο Ναύπλιο 7 ευρώ και στέλνει ότι θέλεις με δωρεάν μεταφορικά στην Αθήνα, για παραλαβή από το πρακτορείο στον Κηφισσό . Δεν ξέρω πόσο έχει τα Nike ο Παρδαλάκης , κάπου εκεί θα τα έχει και αυτός ... Που είναι ο Διαμαντής να μας ενημερώσει για τις τρέχουσες προσφορές ????? .buy.

Τα Nike τα έχει ο Σαλαπάτας στο Ναύπλιο 7 ευρώ και στέλνει ότι θέλεις με δωρεάν μεταφορικά στην Αθήνα, για παραλαβή από το πρακτορείο στον Κηφισσό . Δεν ξέρω πόσο έχει τα Nike ο Παρδαλάκης , κάπου εκεί θα τα έχει και αυτός ... Που είναι ο Διαμαντής να μας ενημερώσει για τις τρέχουσες προσφορές ????? .buy.
Μπορεί να μην με λένε Διαμαντή,αλλά δεν τα έχω δει να πω την αλήθεια!!!

Φοβερη τιμη..Και αφου ειναι κακη τσιχλοχρονια φετος σχεδον σε ολη την Ελλαδα ενδέχεται η προσφορα να συνεχίζεται.....
Λάμπρο κ Χρηστο ακούσατε τιποτα..
https://m.facebook.com/914109021938...977026672313116/?type=3&source=48&__tn__=EH-R
Τάσο δεν έχω βρει κάποιον να τα έχει χρησιμοποιήσει. Να πω την αλήθεια απο πέρυσι που έριξα κάποια Junior και Economic που δεν με ενθουσίασαν δεν ξαναπήρα. Αν βρω στο χωρίο μπορεί να πάρω ένα κουτάκι αρκεί να έχει νορμάλ τιμή.
Ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλός φίλος του πατέρα μου οπότε μπορεί να δω τίποτα για του χρόνου για κανα 32άρι.

Status
Not open for further replies.
Back