Ίδια τιμη B&P. Nike 32 και Lambro Classic 32 ... ποιο απο τα δυο θα διαλέγατε για Φλεβάρη ??
Εγώ το ελληνικό Μένιο! Πάντα επιμένων... ελληνικά!!!
Ίδια τιμη B&P. Nike 32 και Lambro Classic 32 ... ποιο απο τα δυο θα διαλέγατε για Φλεβάρη ??
ερωτηση τωρα βασικη, Νο8 ή Νο9, καλοκαίρι θα μπορώ να τα ρίξω με το δίκαννο;
Αν ήταν τα παλιά Nike με την ομόνυμη πυρίτιδα θα σου έλεγα πάρε όλο το μαγαζί, αλλά χλωμό το κόβω.Ίδια τιμη B&P. Nike 32 και Lambro Classic 32 ... ποιο απο τα δυο θα διαλέγατε για Φλεβάρη ??
Αν ήταν τα παλιά Nike με την ομόνυμη πυρίτιδα θα σου έλεγα πάρε όλο το μαγαζί, αλλά χλωμό το κόβω.
Ισχύει μενιο,πήρα και εγώ!Ναι, ο Παρδαλάκης εχει την ίδια χαμηλή τιμη απο το πρωτο κουτάκι ... τον είχα πάρει τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα , ελπίζω να τα εχει ακόμα .... μου ειπε οτι ειναι καθιερωμένη προσφορά απο τη Lambro , την ίδια τιμη ειχε και πέρυσι το Φλεβάρη ... μου ειπε δε πως η Lambro την δίνει σε όλη την αγορά, απλά η πλειοψηφία των εμπόρων δεν την περνάει την προσφορά στον πελάτη αλλά την βάζει στην τσέπη .xm.
Αύγουστο τα έχεις δουλέψει?.offClassic 32. Τα έχω δοκιμάσει και τα nike δεν είναι σαν τα lambro κατά τη γνώμη μου. Πολύ πιο μαλακό το lambro και φουλ αποδοτικό.
Γιατί Γιώργο το Navarro 20; ....Θεσσαλονίκη 9,10 το Lambro Classic.....buy buy. .pop.
Μπορεί να μην με λένε Διαμαντή,αλλά δεν τα έχω δει να πω την αλήθεια!!!Τα Nike τα έχει ο Σαλαπάτας στο Ναύπλιο 7 ευρώ και στέλνει ότι θέλεις με δωρεάν μεταφορικά στην Αθήνα, για παραλαβή από το πρακτορείο στον Κηφισσό . Δεν ξέρω πόσο έχει τα Nike ο Παρδαλάκης , κάπου εκεί θα τα έχει και αυτός ... Που είναι ο Διαμαντής να μας ενημερώσει για τις τρέχουσες προσφορές ????? .buy.
Τάσο δεν έχω βρει κάποιον να τα έχει χρησιμοποιήσει. Να πω την αλήθεια απο πέρυσι που έριξα κάποια Junior και Economic που δεν με ενθουσίασαν δεν ξαναπήρα. Αν βρω στο χωρίο μπορεί να πάρω ένα κουτάκι αρκεί να έχει νορμάλ τιμή.Φοβερη τιμη..Και αφου ειναι κακη τσιχλοχρονια φετος σχεδον σε ολη την Ελλαδα ενδέχεται η προσφορα να συνεχίζεται.....
Λάμπρο κ Χρηστο ακούσατε τιποτα..
https://m.facebook.com/914109021938...977026672313116/?type=3&source=48&__tn__=EH-R