Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θετικοτατη εντύπωση μου έκαναν τα διασποράς diva 31 σε 10ρακι. Με 3 βαθμούς το πρωί και φουλ υγρασία πήγαιναν θαυμάσια στις μαύρες. Πήρα και μια μακρινή με το 3* που δεν το περίμενα για διασποράς φυσίγγι. Μετά το ξημέρωμα συνέχισα με τα σταθερής αξίας classic 32. Μου άρεσει πια τόσο αυτος ο συνδυασμός με το ποζε, που ενώ θέλω να βγω για κυνήγι με την καραμπίνα καμιά φορά τελικά το μετανιώνω και πάω πάλι με το ποζε. Δε το χορταίνω τελικά!

Τα Lambro Tordo 30gr χθες και σήμερα έδωσαν ρέστα. Με 1 βαθμό το πρωί και όλα να στάζουν, έκαναν παπάδες. Σήμερα τα δούλεψα αποκλειστικά με το spreader της seminole και χθες με 3* και στις δύο περιπτώσεις εξαιρετικά.
Πριν από δύο εβδομάδες με νοτιά και ζεστή δεν πήγαιναν μία.

Για να μη πω για το neo velox οτι δεν υπάρχει στη κατηγορία του φυσιγγι να το κοντραρει αυτη τη στιγμη.η τιμη του ομως είναι απαγορευτική για τσιχλα.κυνηγας απο τρυγόνι ως περδικα ολες τις εποχες
Αυτό θα δοκιμαστεί από περιέργεια του χρόνου στα περιστεροειδή.

Νίκο καθαρά αστοχίες ήταν. Ότι πέτυχα έπεσε στούπα και ο καιρός δεν ήταν από τους καλύτερους σήμερα. Μήνυση για δυσφήμιση του αθλήματος πρέπει να φάω χαχα, δεν πειράζει βάσει τον εξόδων μου και της προπόνησης που κάνω είμαι λίγο κακός...
ολοι εχουμε κακες μερες

Επίσης αν και ελαφρώς άσχετο με το θεμα για οποιον αγαπάει το percorso η αμεσως επομενη επιλογη του θα πρεπει να ειναι το r35 plus.μαλακο για 35 γραμμάρια δεν εχει τη σκληρότητα του condor και μπορει να χρησιμοποιηθεί ανετα και σε πιο μαλακο καιρο.και απο συγκέντρωση εκπληκτικό

Επίσης αν και ελαφρώς άσχετο με το θεμα για οποιον αγαπάει το percorso η αμεσως επομενη επιλογη του θα πρεπει να ειναι το r35 plus.μαλακο για 35 γραμμάρια δεν εχει τη σκληρότητα του condor και μπορει να χρησιμοποιηθεί ανετα και σε πιο μαλακο καιρο.και απο συγκέντρωση εκπληκτικό
.my man.

Τα Lambro Tordo 30gr χθες και σήμερα έδωσαν ρέστα. Με 1 βαθμό το πρωί και όλα να στάζουν, έκαναν παπάδες. Σήμερα τα δούλεψα αποκλειστικά με το spreader της seminole και χθες με 3* και στις δύο περιπτώσεις εξαιρετικά.
Πριν από δύο εβδομάδες με νοτιά και ζεστή δεν πήγαιναν μία.
Εγω Γιωργο εχω ριξει καμια 20αρια-30αρια κουτια σε νο 9...Εχω ακριβως τα αντιθετα συμπερασματα απο σενα.xm...Μόνο τα πρωινα με φουλ υγρασια δεν πηφαιναν καθολου..Πολλα ζωντανα με αιματα κλπ..Τι να πω,δν ξερω...Εχω κ εγω το seminole spreader στην fabarm..Στις μαυρες,δραμα αυτος ο συνδυασμος..Δν τ ξαναεβαλα..

Lambro Tordo το 30άρι πήρα για το προχθεσινό περπατητό ένα κουτί αλλά δυστυχώς δεν είχε πουλιά για να τα ρίξω. Ο καιρός πάντως ήταν ιδανικός για δοκιμή μιας και έχω ρίξει μόλις ένα κουτί φέτος στα μπασίματα χωρίς να με ευχαριστεί ιδιαίτερα.
Τα Saga export 32gr σε νο9 που πήρα δεν τα έχω ρίξει ακόμα όλα αλλά στο καρτέρι που έριξα κάποια με εντυπωσίασαν τα μακρυνά και καθαρά σκοτώματα που μου έδωσαν με 4* μαμά τσοκ στην Μ2 μου.
Επίσης τα Τασκώφ τα τελευταία κουτάκια που πήρα στα 30γρ είχαν αλλαγές τόσο σε πλαστικό όσο και στον κάλυκα (μικρότερος) αλλά ευτυχώς δούλεψαν καλά όσα έριξα.

Euromix 8/9 κλασικό φυσίγγι στην τσίχλα, αλλά και σε τρυγόνια και σε αποστάσεις απίστευτες, έχω ρίξει άπειρα φυσίγγια με το δικανάκι μου, απολύτως αξιόπιστο και οικονομικό φυσίγγι στα 31gr. Πολύ αξιιόπιστα και τα Lambro tordo 32gr, και το Βολιώτικο Κεραυνός κόκκινο 32gr. Στο περπατητό προτιμώ το GM3 διασποράς και το NSI dispersante 32gr (αν και 9,5 ευρώ). Φέτος μετά από πολλά χρόνια, γύρισα στην ιδιογόμωση με καταπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας S4 και G3000 30-32gr No8.

Τα πήγε 6€;;;
Ας τον να τα χαίρεται, καλό φυσίγγι δε λέω, αλλά 70λεπτά αύξηση μέσα στο χρόνο; Νομίζω πως δεν δικαιολογείται.
Κάνει και κάποια τσαπατσοδουλειά(συχνή αλλαγή σε κάλυκες, άλλα νούμερα γράφει και άλλα έχει). Άντε να το δικαιολογήσεις στα 5,3€,στα εξι αλλάζουν τα δεδομένα.
Τελικά πολύ γρήγορα καβαλούν το καλάμι οι έλληνες παραγωγοί φυσιγγίων, πέρσι ο Καραμανίδης,φέτος ο Ρουμελιώτης.
Παιδιά ο Ρουμελιώτης δεν ανέβασε τις τιμές,πέραν απο την αύξηση των 10 λεπτών στην αρχή του χειμώνα για τις παραγγελίες που κάνουμε.Οι τιμές ειναι ιδιες για αρκετά κουτιά. Η τιμή ανέβηκε μόνο για αγορά μεμονομένου κουτιού φυσιγγίων από το φυσικό κατάστημα στην Πάτρα.

Τα τελευταία δύο απογεύματα καίω τα J&B chief, 28άρια του Τσιπούρα του Αμφισσιώτη... Η πολύ πρόσφατή μου παραλαβή σε μεγάλη ποσότητα...! Eίναι γεμισμένα με τη τροποποιημένη μονοβασική μπαρούτη, G2000 της Βaschieri & Pellagri (ο γνωστός Χρήστος Χατζιώτης λέει ότι η συγκεκριμένη πυρίτιδα είναι διβασική). Είμαι υπερ-ικανοποιημένος από την απόδοσή τους σε όλες τις αποστάσεις και με καιρό κρύο και υγρό και μάλιστα σε νούμερο 10...! Επίσης, ο κάλυκάς τους είναι της Cheditte με το γνωστό καψούλι υψηλής ισχύος, cx2000. Ο συγκεντρωτήρας τους είναι ο ΤΡ Η27. Το κλείσιμο του φυσιγγίου, αστεροειδές 6 πτυχών.
Ο Δημήτρης Τσιπούρας ξέρει, τελικά, να βγάζει φυσίγγια άριστα! Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα! J&B!

Τα τελευταία δύο απογεύματα καίω τα J&B chief, 28άρια του Τσιπούρα του Αμφισσιώτη... Η πολύ πρόσφατή μου παραλαβή σε μεγάλη ποσότητα...! Eίναι γεμισμένα με τη τροποποιημένη μονοβασική μπαρούτη, G2000 της Βaschieri & Pellagri (ο γνωστός Χρήστος Χατζιώτης λέει ότι η συγκεκριμένη πυρίτιδα είναι διβασική). Είμαι υπερ-ικανοποιημένος από την απόδοσή τους σε όλες τις αποστάσεις και με καιρό κρύο και υγρό και μάλιστα σε νούμερο 10...! Επίσης, ο κάλυκάς τους είναι της Cheditte με το γνωστό καψούλι υψηλής ισχύος, cx2000. Ο συγκεντρωτήρας τους είναι ο ΤΡ Η27. Το κλείσιμο του φυσιγγίου, αστεροειδές 6 πτυχών.
Ο Δημήτρης Τσιπούρας ξέρει, τελικά, να βγάζει φυσίγγια άριστα! Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα! J&B!
Σε τι νούμερο τα βγάζει;

Kαι η τιμη αυτων?.xm.

Σε τι νούμερο τα βγάζει;

Σε όλα τα ψιλά (8 έως 10, ίσως και 7)...

Τιμες στα 32αρια του ξερουμε;

Σίγουρα πάνω από 6 ευρώ... Νομίζω 6,50... Το τηλ. του είναι: 2265023004.

Kαι η τιμη αυτων?

Εμένα μου τα έδωσε 5,80 το κουτί. Με ικανοποιεί σαν τιμή, ανάλογα πάντα και με την ποιότητά τους...!

Στο site, μου εξήγησε ο ίδιος ο Τσιπούρας ότι υπάρχουν μερικά λαθάκια στα γραφόμενα χαρακτηριστικά του chief 28...! Δηλαδή, δεν είναι 16άρι, ούτε αναπτύσσει 650 πιέσεις! Τα σωστά είναι 12άρι και 540 πιέσεις! Ωστόσο, μάλλον το παράγει το συγκεκριμένο και σε 16 cal...
Όπως και να 'χει, ένα τηλ. στον ίδιο (2265023004, Τσιπούρας Δημήτρης) είναι η καλύτερη και εγκυρότερη πηγή πληροφόρησης για τα συγκεκριμένα φυσίγγια...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back