Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kατα τη γνωμη μου για 28αρια ειναι λιγο ακριβα.
Aν σκεφτείς οτι όλοι σχεδόν εκτος απο Ρουμελιώτη και Κενταυρο (και αυτοι με καποιες προυποθέσεις) τα εχουν στα 6-6,5 ευρω τα 28γρ.....δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ακριβο. Αλλα γενικα για 28γρ αυτες οι τιμές ειναι κακές.

Aν σκεφτείς οτι όλοι σχεδόν εκτος απο Ρουμελιώτη και Κενταυρο (και αυτοι με καποιες προυποθέσεις) τα εχουν στα 6-6,5 ευρω τα 28γρ.....δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ακριβο. Αλλα γενικα για 28γρ αυτες οι τιμές ειναι κακές.
και γιατι να παρω απ αυτους και οχι το λαμπρο sporting που το βρισκω 5,80 - 5,90

και γιατι να παρω απ αυτους και οχι το λαμπρο sporting που το βρισκω 5,80 - 5,90
Με προλαβες....οταν δινει ο καλκ.(που ναι μεγαλο ονομα),τα lambro 28(που ναι κι αυτα μεγαλο ονομα) 5.80€,τοτε πιστευω οτι τα JB ειναι τσιμπιμενα......παντα για μενα.Παντως τα 28αρια δε θα πρεπε να χουν πανω απο 5.3-5.5€ σε καμια περιπτωση....μην ειπα και πολλα...

Εγω φετος ολη τη χρονια την εβγαλα με Ρουμελιωτη CSB1, Κενατυρο Sporting και Κουτουμανος Ωμεγα στα 5,30, 5 και 5,7 αντιστοιχα...
Τα CSB1 φονικοτατα αλλα καπως δυνατα για τα γουστα μου κ ειδικα με την καλοκαιρια που ειχαμε φετος... Πολυ δυνατα σκοτωματα ομως, στη ζεστη ειχαν αιματακια...
Του Κενταυρου κλασσικα πολυ σφιχτα... Στο περπατητο με την καραμπινα δεν τα πολυχαρηκα γιατι ηταν ενα "κλικ" πιο αργα απο τα γουστα μου κ επειδη ακομα κ λιγο να την δω την τσιχλα την ¨παλευω¨ εμενα λιγο πισω σε μερικες μπηχτες... Ηθελαν λιγο παραπανω προσκοπευσουλα... Απολαυση ηταν στο δικανο, που λογω πιο γρηγορης σκανδαλης η εικονες των προσκοπευσεων ηταν αυτες που ειχα οικειες κ ετσι τα χαρηκα πολυ εκει...
Τελος τα Ωμεγα ηταν για ακομα μια φορα παλικαρια οτι καιρο κ αν εκανε, στη ζεστη δεν ηταν κ το καλυτερο τους αλλα ακομα κ μερες που ολα εσταζαν απο υγρασια με εβγαλαν ασπροπροσωπο... Με κυλινδρο κ με 4 αστρα αποκλειστικα ττα δουλεψα φετος κ καρτερι κ περπατητο...

Καλα εννοείτε αυτο που λες....απλα στις τιμές αναφέρθηκα, τον Κενταυρο ετσι κ αλιώς Χ εξ αιτίας συμπεριφοράς, τα sporting lambro δεν τα δοκίμασα απλα με το σκεπτικο οτι έχει χαλασει τα φυσιγγια ο Ναυπλιώτης. Εγώ εριξα φουλ oscar gold 28gr φετος 6 ευρ'ω (ακριβά φυσικά) αλλα δεν το μετάνιωσα καθολου!!! ΌΠως επίσης και λίγα 28αρια super kill μου φανήκανε αρκετά καλα (μου τα πρώτηνε ο Παρδαλλάκης).
Με προλαβες....οταν δινει ο καλκ.(που ναι μεγαλο ονομα),τα lambro 28(που ναι κι αυτα μεγαλο ονομα) 5.80€,τοτε πιστευω οτι τα JB ειναι τσιμπιμενα......παντα για μενα.Παντως τα 28αρια δε θα πρεπε να χουν πανω απο 5.3-5.5€ σε καμια περιπτωση....μην ειπα και πολλα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου στο θέμα τις τιμής...αλλωστε ενας ακόμη λόγος που γυρνάμε και στα 28γρ είναι και η τιμή. Αλλα επειδη την ψιλιαστίκανε την δουλεια οι βιοτέχνες...τα πήγαν στα 6!!!και του χρόνου μην τα δουμε και παραπάνω!!

Τελος τα Ωμεγα ηταν για ακομα μια φορα παλικαρια οτι καιρο κ αν εκανε, στη ζεστη δεν ηταν κ το καλυτερο τους αλλα ακομα κ μερες που ολα εσταζαν απο υγρασια με εβγαλαν ασπροπροσωπο... Με κυλινδρο κ με 4 αστρα αποκλειστικα ττα δουλεψα φετος κ καρτερι κ περπατητο...

Άρι τα Ωμέγα πόσα γραμμάρια είναι και με τι γεμίζονται;

Εγω φετος ολη τη χρονια την εβγαλα με Ρουμελιωτη CSB1, Κενατυρο Sporting και Κουτουμανος Ωμεγα στα 5,30, 5 και 5,7 αντιστοιχα...
Τα CSB1 φονικοτατα αλλα καπως δυνατα για τα γουστα μου κ ειδικα με την καλοκαιρια που ειχαμε φετος... Πολυ δυνατα σκοτωματα ομως, στη ζεστη ειχαν αιματακια...
Του Κενταυρου κλασσικα πολυ σφιχτα... Στο περπατητο με την καραμπινα δεν τα πολυχαρηκα γιατι ηταν ενα "κλικ" πιο αργα απο τα γουστα μου κ επειδη ακομα κ λιγο να την δω την τσιχλα την ¨παλευω¨ εμενα λιγο πισω σε μερικες μπηχτες... Ηθελαν λιγο παραπανω προσκοπευσουλα... Απολαυση ηταν στο δικανο, που λογω πιο γρηγορης σκανδαλης η εικονες των προσκοπευσεων ηταν αυτες που ειχα οικειες κ ετσι τα χαρηκα πολυ εκει...
5,70 τα ωμέγα???φοβερή τιμή ..εμένα μου είπε 6 το κιβώτιο ....

Όχι ξέναααααα...!!! Επιμένουμε ελληνικά...!!! Μια χαρά φυσίγγια βγάζουμε...!!!
Πολυ θα ηθελα να συμφωνησω,μαζι σου,αλλα τα ελληνικα φυσιγγια σε σχεση με τα εισαγωμενα ειναι κοπριες. Αν εξαιρεσουμε μια εταιρια πυ εχει και καλες τιμες και ποιοτητα .Δεν γινεται τα ιταλικα φυσιγγια με ολα τα ποιοτικα χαρακτηριστικα να ειναι στην ιδια τιμη με τα ελληνικα, για να μην πω πιο φτηνα.

,αλλα τα ελληνικα φυσιγγια σε σχεση με τα εισαγωμενα ειναι κοπριες
Oχι ακριβως..πολλες φορες φορες εινακ ισαξια και καποτε καλυτερα..
Απλα η διαφορα ειναι οτι ο Ελληνας δεν ειναι σταθερος ως προς τα υλικα που θα γεμισει καθε φορα..και οχι γιατι δεν εχει την τεχνογνωσια και αρα δεν μπορει να "φτασει" τον Ιταλο..καθε αλλο..
Βεβαια κ οι Ιταλοι κανουν τα δικα τους (Εδω μαλλον εξαιρειται η ΒΡ..)
Σιγουρα ομως οχι σαν το δικο μας χαλι..
Σχετικα με τις τιμες εχεις απολυτο δικιο..

Λοιπον εχθες τελευταια μερα της άδειας ημουνα το πρωι για καφε στο μαγαζι που ψωνιζω.ηρθε λοιπον η συζητηση στο ariston και στην υπερβολική τιμη των 7,95 ευρω που εχει φτασει.να πω εδω οτι μέχρι προπερυσι εριχνα το ariston αφού το παίρναμε έως 5,70 το μεγιστο στη κούτα των 20.περυσι λογω ξαφνικής αύξησης στα 7 ευρω και αφού δεν μας εκανε καλυτερη τιμη προτίμησα το πορτοκαλί tordo.το ariston λοιπον αφού ειχα σφάξει αρκετα ήξερα οτι γεμίζεται με g3000.ειχε ξεκινήσει με c7 αλλά για μείωση κόστους τα γέμιζε μετα με g3000.τεσπα εχθες μου ειπανε οτι απο φετος γεμίζεται με psb και η δικαιολογία ειναι οτι ο εισαγωγέας συχνα παρουσιάζει ελλείψεις στην g3000 και γι αυτο πηγανε στην ισπανιδα.ειναι δυνατον ενα φυσιγγι που γεμίζεται με psb στα 32 γραμ.κι ας εχει καλυκα cheddite να εχει τιμη 7,95?το εξπρες με τα ιδια υλικα 7.αυτη η χώρα λοιπον ειναι οτι να ναι.πως εγω να στηριξω μετα λοιπον τους ντόπιους που θελουν να μου πουλήσουν οτι να ναι οπως να ναι και κανεις δεν ενημερώνει για τυχόν αλλαγες

.....αυτη η χώρα λοιπον ειναι οτι να ναι.πως εγω να στηριξω μετα λοιπον τους ντόπιους που θελουν να μου πουλήσουν οτι να ναι οπως να ναι και κανεις δεν ενημερώνει για τυχόν αλλαγες
Γινεσαι και συ ..."οτι νάναι "

Status
Not open for further replies.
Back