Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ψάχνοντας φυσίγγια για πειραματισμό όταν παράγγειλα πυρομαχικά τον Οκτ επιχείρησα να δοκιμάσω ως νέα τα διασποράς του καραμανίδη και τα κένταυρος 33γρ no9.
Tα διασποράς του καραμανίδη με τον ελικοειδή διασπορέα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν, δεν ξέρω ίσως να μην μου πάνε εμένα αλλά δεν θα ξαναδοκιμάσω.
Για τα μαύρα του καραμανίδη στα 33.5 θα γράφω ύμνους. Τελευταία μέρα είχα φορτώσει στη φυσιγγιοθήκη αυτά και μου έκαναν τρελά γούστα στους 12c.

Αυτό που ήταν αποκάλυψη ήταν τα κενταυρος 33gr no9 σε κάλυκα cheditte. Δυνατό στο κλώτσημα με το baikal iz27 αλλά κένταγε πολύ καλά στο περπατητό, ούτε αίματα, ούτε τραυματισμένα. Οι θερμοκρασίες που δοκιμάστηκε ήταν απο 8 έως 14 και για υγρασία όσο θέλετε ειδικά εδώ στη Κρήτη σας δανείζουμε αν θέλετε...
Σκέφτομαι να ξαναφορτώσω μιας και στα 6.30 που το είχα βρει αν θυμάμαι καλά μου άρεσε πολύ.

Τελος οι προσφορες του Σαλαπατα.Οποιοις προλαβε τον κυριο ειδε.Αναλαμπη ητανε για να δει την αντιδραση της αγορας μαλλον.Ας ελπισουμε οτι τα συμπερασματα ηταν θετικα για εμας.Εχουμε καταντησει πειραματοζωα γαμ@το!!.badboys.

Θα υπάρχουν προσφορές συνέχεια είναι οι περισσότεροι με πολλά φυσίγγια στοκαρισμένοι και θέλουν να πουλήσουν. Περίμεναν τα περσινα αλλά δεν είναι κάθε χρόνο τα ίδια. Εγώ τα έλεγα από το δεκεμβρη που είχε φανεί τι θα γίνει...

Τελος οι προσφορες του Σαλαπατα.Οποιοις προλαβε τον κυριο ειδε.Αναλαμπη ητανε για να δει την αντιδραση της αγορας μαλλον.Ας ελπισουμε οτι τα συμπερασματα ηταν θετικα για εμας.Εχουμε καταντησει πειραματοζωα γαμ@το!!.badboys.
Ξεπούλησε, δεν έκανε πείραμα. Πήρε τα λεφτά του πίσω με τόκο για να τα κάνει καλάμια, πετονιές και αγκίστρια ;)
Χαμένος δεν βγήκε, τον έμαθε και η μισή Ελλάδα λόγω του ντόρου....κτλ,κτλ,κτλ!

Μακάρι να είμαστε καλά και να τα κάψουμε όλα του χρόνου , γιατί όπως πήγε η φετινή χρονιά για μένα τουλάχιστον που δεν μπορεσα να κυνηγήσω τους δυο τελευταίους μήνες ,έχω στοκαρισμένα και τα περσινά.

5 Gorilla Eco #8 και 5 Gorilla Quail #9,5 εγώ για τη δικαννάρα μου, ο συμπερπατητής μου φόρτωσε Gorilla Red & Blue 8 έως 10 νούμερο.
Με άλλο ένα αντίστοιχο bargain το Νοέμβρη στην "μαύρη Παρασκευή" θα καλυφτεί όλη η χρονιά επαρκέστατα.

Αν τα ειχε ξεπουλησει Γιωργο δεν θα τα ειχε στο site.Αυτος συνεχιζει να τα εχει αλλα στις κανονικες τιμες.Για το δευτερο που λες εχεις απολυτο δικιο και ειναι ισως και ο βασικος λογος αυτης της κινησης[/QUOTE]

Ξεπούλησε, δεν έκανε πείραμα. Πήρε τα λεφτά του πίσω με τόκο για να τα κάνει καλάμια, πετονιές και αγκίστρια ;)
Χαμένος δεν βγήκε, τον έμαθε και η μισή Ελλάδα λόγω του ντόρου....κτλ,κτλ,κτλ!
++++ότι ίσως χρειαζόταν άμεσα μετρητό...
Πάντως σε μερικά,οι τιμές ήταν κάτω των χονδρικών τιμών αγοράς. Και αναρωτιέμαι!!!γιατί όταν μερικοί μεγαλοκαταστηματάρχες,όταν βγάζουν τέτοιες προσφορές,δεν τους βάζουν "χέρι" οι αντιπρόσωποι,μετά από παράπονα άλλων μεγάλων καταστημάτων του χώρου και κάνουν παρατηρήσεις ΜΟΝΟ σε συνοικιακά μικρά καταστήματα, που βγάζουν κατά διαστήματα προσφορές;
Πιστεύω να καταλαβαίνετε τι λέω; και δεν θέλω ούτε είναι σωστό να αναφέρουμε ονόματα...

5 Gorilla Eco #8 και 5 Gorilla Quail #9,5 εγώ για τη δικαννάρα μου, ο συμπερπατητής μου φόρτωσε Gorilla Red & Blue 8 έως 10 νούμερο.
Με άλλο ένα αντίστοιχο bargain το Νοέμβρη στην "μαύρη Παρασκευή" θα καλυφτεί όλη η χρονιά επαρκέστατα.
Το gorilla quail 9,5 το δούλεψε ο Μητσος στο guerini όταν πηγαίναμε περπατητο,και δούλεψε άριστα.στο λέω γιατί και εσυ έλεγες καλά λόγια.
Ο Μητσος πήρε από Σαλαπατα για δοκιμή ένα κιβώτιο 10ρι gorilla sporting.5.5€.θα πάρω και εγω 2-3 κουτάκια για δοκιμή σε πιατα..

Το εχω ξαναπει, ας το πω ακομα μια φορα. ο Ελληνας επιχειρηματιας, ειδικα ο καταστηματαρχης αλλα και ο εισαγωγεας, θα επρεπε να πηγαινει 1 φορα το χρονο να επιμορφωνεται στην Αμερικη να βλεπει πως δουλευουν οι επιχειρησεις εκει. Εδω δεν κοιτανε πως να αυξησουν την πελατεια τους, αλλα πως θα μειωσουν ή δυνατον να κλεισουν τους ανταγωνιστες.

Πάντως σε μερικά,οι τιμές ήταν κάτω των χονδρικών τιμών αγοράς.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση Διαμαντή. Ποιο φυσίγγι αγόρασε ο Σαλαπάτας πιο ακριβά από ότι το πούλησε; Αγόρασε πιο ακριβά από 5€ το κουτί, τα express 32?
Κατά την γνώμη μου, δεν παίζει αυτό Διαμαντή.

Το εχω ξαναπει, ας το πω ακομα μια φορα. ο Ελληνας επιχειρηματιας, ειδικα ο καταστηματαρχης αλλα και ο εισαγωγεας, θα επρεπε να πηγαινει 1 φορα το χρονο να επιμορφωνεται στην Αμερικη να βλεπει πως δουλευουν οι επιχειρησεις εκει. Εδω δεν κοιτανε πως να αυξησουν την πελατεια τους, αλλα πως θα μειωσουν ή δυνατον να κλεισουν τους ανταγωνιστες.
Φίλε Βίκτωρα, δυστυχώς δεν σε αφήνουν να πουλήσεις πιο φθηνά,από ότι τα άλλα μαγαζιά,για να έχει δουλειά και το κατάστημα και όφελος ο πελάτης. Ρε φίλε εγω θέλω να βγάζω λιγότερο κέρδος! τι σας πειράζει όλους εσάς; έτσι κι αλλιώς τα πράγματα ταπλήρώνω μετρητοίς και όσο ζητάει ο κάθε προμηθευτής.
Από κει και πέρα,εγω μπορεί να θέλω και να τα χαρίσω....Τέλος πάντων,να μη ξεφεύγουμε του θέματος,ετσι έιναι εδω στην Ελλάδα με την νοοτροπία που υπάρχει.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση Διαμαντή. Ποιο φυσίγγι αγόρασε ο Σαλαπάτας πιο ακριβά από ότι το πούλησε; Αγόρασε πιο ακριβά από 5€ το κουτί, τα express 32?
Κατά την γνώμη μου, δεν παίζει αυτό Διαμαντή.
και όμως!!! με τιμολόγιο και ΦΠΑ το συγκεκριμένο ΝΑΙ. Εκτός εαν έχει τον προμηθευτή συγγενή!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back