Ου λαμόγιο αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό..Πωςςςςςς το εννοεις αυτο τοοοοο βολεμα δηλαδη;;;;;;
Ου λαμόγιο αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό..Πωςςςςςς το εννοεις αυτο τοοοοο βολεμα δηλαδη;;;;;;
Φιλίπ ταρίφ βασιλη.τι περιμένεις?Ου λαμόγιο αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό..
Ξεπούλησε, δεν έκανε πείραμα. Πήρε τα λεφτά του πίσω με τόκο για να τα κάνει καλάμια, πετονιές και αγκίστριαΤελος οι προσφορες του Σαλαπατα.Οποιοις προλαβε τον κυριο ειδε.Αναλαμπη ητανε για να δει την αντιδραση της αγορας μαλλον.Ας ελπισουμε οτι τα συμπερασματα ηταν θετικα για εμας.Εχουμε καταντησει πειραματοζωα γαμ@το!!.badboys.
MEGA-S SALAPATAS .pop.Ξεπούλησε, δεν έκανε πείραμα. Πήρε τα λεφτά του πίσω με τόκο για να τα κάνει καλάμια, πετονιές και αγκίστρια
Χαμένος δεν βγήκε, τον έμαθε και η μισή Ελλάδα λόγω του ντόρου....κτλ,κτλ,κτλ!
++++ότι ίσως χρειαζόταν άμεσα μετρητό...Ξεπούλησε, δεν έκανε πείραμα. Πήρε τα λεφτά του πίσω με τόκο για να τα κάνει καλάμια, πετονιές και αγκίστρια
Χαμένος δεν βγήκε, τον έμαθε και η μισή Ελλάδα λόγω του ντόρου....κτλ,κτλ,κτλ!
Το gorilla quail 9,5 το δούλεψε ο Μητσος στο guerini όταν πηγαίναμε περπατητο,και δούλεψε άριστα.στο λέω γιατί και εσυ έλεγες καλά λόγια.5 Gorilla Eco #8 και 5 Gorilla Quail #9,5 εγώ για τη δικαννάρα μου, ο συμπερπατητής μου φόρτωσε Gorilla Red & Blue 8 έως 10 νούμερο.
Με άλλο ένα αντίστοιχο bargain το Νοέμβρη στην "μαύρη Παρασκευή" θα καλυφτεί όλη η χρονιά επαρκέστατα.
εδω ο ιδιος ο gorilla τα δινει 7.kkk.10ρι gorilla sporting.5.5€
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση Διαμαντή. Ποιο φυσίγγι αγόρασε ο Σαλαπάτας πιο ακριβά από ότι το πούλησε; Αγόρασε πιο ακριβά από 5€ το κουτί, τα express 32?Πάντως σε μερικά,οι τιμές ήταν κάτω των χονδρικών τιμών αγοράς.
Φίλε Βίκτωρα, δυστυχώς δεν σε αφήνουν να πουλήσεις πιο φθηνά,από ότι τα άλλα μαγαζιά,για να έχει δουλειά και το κατάστημα και όφελος ο πελάτης. Ρε φίλε εγω θέλω να βγάζω λιγότερο κέρδος! τι σας πειράζει όλους εσάς; έτσι κι αλλιώς τα πράγματα ταπλήρώνω μετρητοίς και όσο ζητάει ο κάθε προμηθευτής.Το εχω ξαναπει, ας το πω ακομα μια φορα. ο Ελληνας επιχειρηματιας, ειδικα ο καταστηματαρχης αλλα και ο εισαγωγεας, θα επρεπε να πηγαινει 1 φορα το χρονο να επιμορφωνεται στην Αμερικη να βλεπει πως δουλευουν οι επιχειρησεις εκει. Εδω δεν κοιτανε πως να αυξησουν την πελατεια τους, αλλα πως θα μειωσουν ή δυνατον να κλεισουν τους ανταγωνιστες.
και όμως!!! με τιμολόγιο και ΦΠΑ το συγκεκριμένο ΝΑΙ. Εκτός εαν έχει τον προμηθευτή συγγενή!Δεν υπάρχει καμία περίπτωση Διαμαντή. Ποιο φυσίγγι αγόρασε ο Σαλαπάτας πιο ακριβά από ότι το πούλησε; Αγόρασε πιο ακριβά από 5€ το κουτί, τα express 32?
Κατά την γνώμη μου, δεν παίζει αυτό Διαμαντή.