το NIKE νομιζω το εχουν καταργισει εχω πολη καιρο να το δω
Οντως δεν πολυκυκλοφορει. Εγω τα βρηκα στον Καλκαντζακο. Παντως στην Ιταλια κυκλοφορουν ηδη 3 τυποι του Β&P ΝΙΚΕ 30, 32 και 34 γρ, ο ενας καλυτερος του αλλου.
το NIKE νομιζω το εχουν καταργισει εχω πολη καιρο να το δω
το site b&p το εχει αρα βγαινει κανονικα,στην ελλαδα τα τελευταια χρονια χαθηκε.Οντως δεν πολυκυκλοφορει. Εγω τα βρηκα στον Καλκαντζακο. Παντως στην Ιταλια κυκλοφορουν ηδη 3 τυποι του Β&P ΝΙΚΕ 30, 32 και 34 γρ, ο ενας καλυτερος του αλλου.
το site b&p το εχει αρα βγαινει κανονικα,στην ελλαδα τα τελευταια χρονια χαθηκε.
το hit 8 το χρησ.κατα κορον πριν 8 χρονια και ητανε καταπληκτικο φυσιγγι οπως και το express 32.μετα δεν ξερω γιατι ο δορκας εχει κανει πολλες αλλαγες στα φυσιγγια του με αποτελεσμα καθε χρονο να εχουνε διαφορετικη αποδοση.αν παρατηρησεις ειδικα τα express σχεδον καθε παρτιδα εχει και διαφορετικο χρωμα καλυκα.στην αρχη ητανε μπλε μετα κοκκινα μετα σκουρο μπλε μετα μαυρο και παεει λεγοντας.εγω πλεον δεν τα εμπιστευομαι.οπως επισης εχει αλλαξει και το φοβερο και τρομερο 3α.δεν ξερω τι ναπω.το hit το γεμιζει σε κιτρινο καλυκα ακομα η το αλλαξε κι αυτο??Καλησπέρα, αγοάρασα σημερα τα DORKAS HIT 8 ΝΟ 9, και παρατηρησα το εξής. Σε ορισμένα φυσίγγια (5-6) ,στο αστεροειδές κλείσιμο έχει μέσα στις εγκοπές ένα υγρό που γυαλίζει. Η πρώτη σκέψη και χειρότερη ήταν για νερό. Παρατήρησα όμως ότι μυρίζει σαν λάδι.. υπάρχει περιπτωση να ειναι λαδι απο τις μηχανές ρελιάσματος? είναι ασφαλη προς χρήση? πήρα και μερικά express 32 σε νεα συσκευασία.. λέτε να άλλαξε κάτι και στην απόδοση του φυσιγγίου? τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω φυσίγγια... κάνουν για κρύο( πρωινό σε ποταμια με -2 -4??
Καλησπέρα, αγοάρασα σημερα τα DORKAS HIT 8 ΝΟ 9, και παρατηρησα το εξής. Σε ορισμένα φυσίγγια (5-6) ,στο αστεροειδές κλείσιμο έχει μέσα στις εγκοπές ένα υγρό που γυαλίζει. Η πρώτη σκέψη και χειρότερη ήταν για νερό. Παρατήρησα όμως ότι μυρίζει σαν λάδι.. υπάρχει περιπτωση να ειναι λαδι απο τις μηχανές ρελιάσματος? είναι ασφαλη προς χρήση? πήρα και μερικά express 32 σε νεα συσκευασία.. λέτε να άλλαξε κάτι και στην απόδοση του φυσιγγίου? τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω φυσίγγια... κάνουν για κρύο( πρωινό σε ποταμια με -2 -4??
Δύο πολύ καλά 30άρια δοκιμασμένα και φθηνά είναι το Navaro 30 και το Lambro Tordo 30.Προσπαθώ να βρώ ένα ποιοτικό 30αρι η 32 αρι και ακόμα δεν το εχω καταφέρει.
Ακριβός αυτό ψάχνω...έχω φάει φόλα σε τσίχλες και τρυγόνια με διάφορα φυσιγγια. Και όντως φταίγαν τα φυσίγγια , γιατί καθιστά πουλιά στα 30 μέτρα να μαδάνε να πέφτουν και να ποδαρώνουν, η να βγάζουν πουπουλα και να μην σκοτώνονται είναι θέμα φυσιιγίων. τα έχω πάθει σε τσίχλες όπου ποδάρωναν εριχνα ξανά ενώ ήταν στο έδαφος, έβλεπα πάνω τους την τουφεκιά και συνέχιζαν. φετος στα τρυγόνια καθιστά πουλιά και δεν επεφταν μόνο πούπουλα. πολλά πούπουλα και όσα παίρναν στα πόδια σκάγια έμπαιναν στην τσάντα.Το θεμα δεν ειναι να ειναι καλο η κακο ενα φυσιγγι, αλλωστε στα 30-35 μετρα λιγο ως πολυ ολα καλα ειναι. Το θεμα ειναι να ειναι σταθερο σε διαφορες συνθηκες και σε βαθος χρονου, ωστε να προλαβει ο κυνηγος (που δεν αλλαζει φυσιγγια για ψυλλου πηδημα) να το συνηθισει τοσο ωστε να ξερει τι να περιμενει σε διαφορες συνθηκες.
Φίλε Ευριπίδη το έχω ξαναγράψει ότι το φυσίγγι αυτό είναι ουράνιο τόξο από άποψη χρωμάτων..Ξεκίνησε σε κίτρινο χρώμα όπως πολύ σωστά λες κ με 8αρι μεταλλο τώρα είναι με 12αρι..Μετά το κίτρινο γεμίζονταν σε μπλε,λαχανι,μαύρο και πορτοκαλι τώρα τελευταία..Μάλιστα θεώρησα τόσο γρήγορα που άλλαζαν τα χρώματα ότι ίσως να πρόκειται και για φυσίγγι μαϊμού..Και πήρα τηλ τον Δορκα όπου μου είπαν ότι αυτο συμβενει γιατί είχαν πέσει πολλές τσίχλες και δεν είχαν κάλυκες..παρεξηγημένο φυσίγγι εδώ στα μέρη μου..Αλλά εγώ όσες φορές και να το έριξα έμεινα ευχαριστημένος και με μακρινές τσιχλοτουφεκιες..το hit το γεμιζει σε κιτρινο καλυκα ακομα η το αλλαξε κι αυτο??
Το ιδιο και εγώ πριν 15-20 χρόνια.Αλλά εγώ όσες φορές και να το έριξα έμεινα ευχαριστημένος και με μακρινές τσιχλοτουφεκιες.
τιμές του είναι ακριβές πχ 3Α κλπ..
οπως σου γραφουνε και τα παιδια παραπανω η πιο αξιοπιστη ελληνικη εταιρεια μετα το κλεισιμο της πυρκαλ ειναι ο λαμπρος.ειδικα το tordo 30 ειναι φοβερο φυσιγγι.εγω τα 2 τελευταια χρονια εχω βολευτει με το ariston με το οποιο δεν εχω ουτε αφλογιστιες ουτε ακαυτες πυριτιδες.παντως ο λαμπρος σου δινει πολλες επιλογες.δοκιμασε τι ταιριαζει σ εσνα και στ οπλο σουΑκριβός αυτό ψάχνω...έχω φάει φόλα σε τσίχλες και τρυγόνια με διάφορα φυσιγγια. Και όντως φταίγαν τα φυσίγγια , γιατί καθιστά πουλιά στα 30 μέτρα να μαδάνε να πέφτουν και να ποδαρώνουν, η να βγάζουν πουπουλα και να μην σκοτώνονται είναι θέμα φυσιιγίων. τα έχω πάθει σε τσίχλες όπου ποδάρωναν εριχνα ξανά ενώ ήταν στο έδαφος, έβλεπα πάνω τους την τουφεκιά και συνέχιζαν. φετος στα τρυγόνια καθιστά πουλιά και δεν επεφταν μόνο πούπουλα. πολλά πούπουλα και όσα παίρναν στα πόδια σκάγια έμπαιναν στην τσάντα.
ΥΓ ολα τα φυσίγγια με μπαρόυτι GM3 ( κυργιας σπεσιαλ , κυργιας διασπορας gm3 , lambro euromix kai lambro tordo 32 gr. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα κωλοφύσιγγα .
ΥΓ 2 τα ναβάρο 30 και 32 μου κάνουν αφλογιστίες συνέχεια.
ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΕΜΙ?.kkk.
θυμήθηκα ότι σε τεστ του περιοδικού κυνηγός κ φύση γύρω στο 1998 είχαν βρει στο hit την πυριτιδα lovex Τσεχίας