Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σε κυργιαρηνες και γερακοτσιχλες με παγο.
40gr στην τσίχλα;;;
Εγώ θα πάω για καρτέρι τσίχλας απογευματινό με Federal FlightControl 36gr επιχαλκομένα σε Νο:8 όμως γιατί ψιλοφυσσάει σήμερα.........big smile.όχι ρε παιδιά κ 40gr στην τσίχλα. Έλεος...

Τελικά πήρα μια κούτα από καλκατζακο.
Μέχρι τέλος σεζον έαν δεν αλλάξουν τιμή εγώ δεν θα βάλω κάτι άλλο.....αυτό μόνο
..Τα τελευταία του Ρουμελιώτη μετά τις καυτρες (για ακόμα μια φορά ) δωθηκαν σε φίλο για παγανα .....

.my man.
image.jpg

Ψωνια σημερα.
Απο αριστερα , το πρωτο για το μονόκανο full τσοκ.
Το δευτερο για περπατητό στον Αγ,Γιώργη Βοιωτίας (4*)
Τριτο και τεταρτο για καρτέρι στο Μοδι. (4*)
Ολα για δοκιμή. Έχοντας παντα 5-6 κουτιά φυσίγγια απόθεμα (οταν λεω φυσίγγια εννοω BP classic 32, n9
.my man.) το λαδακι κατάλληλο για μηχανήματα που επεξεργάζονται τρόφιμα

Εχεις βγαλει κ συντεταγμενες...sarcastic.
Γιατι οχι κ το δευτερο για το μονοκαννο..
Καλοριχτα!
Χαχα σε ευχαριστω. Ο τοπος καθοριζει , τον τροπο και το φυσίγγι
Οι μισοτάπες συνηθως ανοίγουν μονο κατα ενα βαθμό το τσοκ. Με το μονόκανο κανω περπατητό , θελω κατι πιο πολυ.
Πολυ ευχαριστημένος απο τα mezzo , λεω ας δοκιμάσω και το αλλο φτηνό ελληνικο, να εχω αποψη. Αν ειναι το ιδιο καλο θα το προτιμώ γιατι δεν μου αρεσουν τα μικτά νούμερα

.my man.
image.jpg

Ψωνια σημερα.
Απο αριστερα , το πρωτο για το μονόκανο full τσοκ.
Το δευτερο για περπατητό στον Αγ,Γιώργη Βοιωτίας (4*)
Τριτο και τεταρτο για καρτέρι στο Μοδι. (4*)
Ολα για δοκιμή. Έχοντας παντα 5-6 κουτιά φυσίγγια απόθεμα (οταν λεω φυσίγγια εννοω BP classic 32, n9
.my man.) το λαδακι κατάλληλο για μηχανήματα που επεξεργάζονται τρόφιμα
αμα ριξεις στο μοδι τα 2 τελευταια θα τα ξεχασεις τα bp classic:)

Το πορτοκαλι ,αμα λες το τσιχλα που το λεει στα 33 γρ 8-9 ,ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι και παει και με παγους,ηταν με g3000 και τωρα ειναι με aguilla ,ειναι και φυσιγγι που σε βοηθαει,κανει και για περπατητο και για καρτερι .

Το πορτοκαλι ,αμα λες το τσιχλα που το λεει στα 33 γρ 8-9 ,ειναι παρα πολυ καλο φυσιγγι και παει και με παγους,ηταν με g3000 και τωρα ειναι με aguilla ,ειναι και φυσιγγι που σε βοηθαει,κανει και για περπατητο και για καρτερι .
Ωχ λεβέντες τι έπαθα με αυτό το φυσιγγι...Αρχικά αγόρασα δύο κουτιά και ήταν εξαιρετικά με παγο...Έτσι λοιπόν πάω με τον κουμπάρο και αγοράζω δύο κιβώτια ...Να μην τα πολυλογώ το τι μπαρούτι βγάλαμε από τα μάτια...Τι αίμα όλα τα πουλιά ...Τι φλόγες από καννες κλειστρα ...Τι εμπλοκές ...Και σαν κερασάκι στην τούρτα ...Ρίχνει ο κουμπάρος και δεν μου άρεσε ο ήχος της ντουφεκιας ...Του λέω μη ρίξεις δεύτερο κοίτα την καννη και παιδιά έχει ξεκολλησει το πλαστικό μέρος του καλυκα έχει πετάξει το σιδερο και το πλαστικό έχει προχωρήσει και έχει σφηνωσει στα μισά της καννης....Να.Μην τα πολυλογώ σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κατασκευαστής αποποιηθηκε κάθε ευθύνης και άφησε να εννοηθεί ότι απλά θέλουμε να το βλαψουμε επαγγελματικά μιας και είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που του λένε κάτι τέτοιο...Επειδή όμως η πληροφορία στις μέρες μας ταξιδεύει γρήγορα ανέβηκε η κατάλληλη φωτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε διάφορες ομάδες και εκεί φάνηκε ότι ήμασταν πολλοί ταυτόχρονα με το ίδιο πρόβλημα...τετοια εποχή πριν δύο χρόνια η δουλειά αυτή....

Παιδια καλησπερα,φυσιγγι super kill 33 πορτοκαλι του καραμανιδι εχει δουλεψει κανεις;;;λεει τπτ;;
Πέρυσι είχε ρίξει ενας φίλος που πάμε μαζί κυνήγι 7-8 κουτάκια και θέριζε.με ολους τους καιρούς δούλευε πολύ καλά.Αυτό λέω εγω,πιστευω το ίδιο λέμε.
rrLFIlq.jpg

Πέρυσι είχε ρίξει ενας φίλος που πάμε μαζί κυνήγι 7-8 κουτάκια και θέριζε.με ολους τους καιρούς δούλευε πολύ καλά.
Γεια σου φιλαρακι απο την δευτερη πατριδα μου...Τα χαιρετισματα μου στους αρμενους στον αποκωρονα

Status
Not open for further replies.
Back