Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γνωρίζει κάποιος αν κυκλοφορει ακόμα το φυσιγγι s4 fast της Lambro και αν είναι καλο;Επισης έμαθα ότι βγαίνουν και κάποια Ρόκετ με S4 στα 33γρ πάλι.
Μήπως εχουμε άποψη και γι αυτά;Για Γι ψαχνομαι για φυσιγγι με S4 στα 32-33γρ.

Να δοκιμασεις του fantom τα S4 η τα RM SIPE από τον Σπηλιωτόπουλο στον Πύργο

Το βρίσκεις καλύτεροτο του kill 32??? To έχω ρίξει αρκετές φορές σε περπάτητο με ic και δεν μπορουμε να τα βρούμε...έχω την αισθηση οτι ειναι λιγο αργο, τουλαχιστον για τον τροπο που σκοπευω εγω.
ειναι οντως πιο αργο το κοκκινο ,θεωρω οτι και καρτερι και περπατητο με το τσιχλα 33 θα τα βρεις πιο γρηγορα και δεν θα εχεις προβληματα απο υγρασια η παγο.

Γνωρίζει κάποιος αν κυκλοφορει ακόμα το φυσιγγι s4 fast της Lambro και αν είναι καλο;Επισης έμαθα ότι βγαίνουν και κάποια Ρόκετ με S4 στα 33γρ πάλι.
το s4 της λαμπρο κυκλοφορει ακομα το εχει ο μανδηλαρας και ειναι φυσιγγαρα ,τρομερο φυσιγγι με τρομερα σκοτωματα και πολυ συγκεντρωτικο .και του ροκετ καλο ειναι ειναι σε καφε καλυκα της nobel αλλα ειναι λιγο πιο δυνατο ,απο τα 2 προτιμω το s4 fast.

Φιλαράκι το S4 της LAMBRO το είχα πάρει για τα μπεκατσίνια κ ήταν θάνατος. Πήγα να βρω πάλι φέτος δν είχε κ πήρα τα Α1 fast που του έχει μήνει STOCK με εξήσου καλά αποτελέσματα κ μου είπε έπειτα ότι έχει σταματήσει πλέον η παραγωγή τους γενικά σε όλη τη σειρά.....(S4-GM3-A1 Fast...)......οπότε ότι έχει μήνει σε ράφια.

ειναι οντως πιο αργο το κοκκινο ,θεωρω οτι και καρτερι και περπατητο με το τσιχλα 33 θα τα βρεις πιο γρηγορα και δεν θα εχεις προβληματα απο υγρασια η παγο.
Θεωρώ πως το κόκκινο είναι πιο γρήγορο από το τσίχλα,το τσίχλα είναι λιγότερο αυστηρό!

το s4 της λαμπρο κυκλοφορει ακομα το εχει ο μανδηλαρας και ειναι φυσιγγαρα ,τρομερο φυσιγγι με τρομερα σκοτωματα και πολυ συγκεντρωτικο .και του ροκετ καλο ειναι ειναι σε καφε καλυκα της nobel αλλα ειναι λιγο πιο δυνατο ,απο τα 2 προτιμω το s4 fast.

Φιλαράκι το S4 της LAMBRO το είχα πάρει για τα μπεκατσίνια κ ήταν θάνατος. Πήγα να βρω πάλι φέτος δν είχε κ πήρα τα Α1 fast που του έχει μήνει STOCK με εξήσου καλά αποτελέσματα κ μου είπε έπειτα ότι έχει σταματήσει πλέον η παραγωγή τους γενικά σε όλη τη σειρά.....(S4-GM3-A1 Fast...)......οπότε ότι έχει μήνει σε ράφια.
Έχω την εντύπωση ότι η σειρά Fast (S4 - Gm3 - A1 Fast), BRAVO, κλπ. δεν ήταν ακριβώς "LAMBRO" !!! όπως επίσης και η σειρά NOBEL'S. Ήταν φυσίγγια που είχε βγάλει ο Ναυπλιώτης πριν εξαγοράσει την εταιρεία LAMBRO. Γι' αυτό και στα κουτιά όλων αυτών, απ' όσο είχα δει και απ' όσο θυμάμαι, δεν αναγράφεται πουθενά η φίρμα LAMBRO ούτε το λογότυπο
LAMBRO.jpg
...
Παρά μόνο Σ. ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ ... ;)
Γι' αυτό μάλλον λογικό είναι, μετά την εξαγορά της LAMBRO, να σταμάτησε να βγάζει τα παραπάνω φυσίγγια (μετά από κάποιο διάστημα, μικρό ή μεγάλο δεν ξέρω). Και σε όσα μαγαζιά υπάρχουν ακόμη κάποια από αυτά να είναι παλιό στοκ.
Άσχετα πως τα μαγαζιά αυτά τώρα, τα αναφέρουν σαν LAMBRO. Π.χ. https://www.kalkantzakos.com/Product/4708/bravo-32,-fusiggia-lambro ;)

Last edited:
Μιας και μιλάτε για τιμές φυσιγγιων και βλέπω εδώ τις τιμές...
Θεσσαλονίκη δεν έχω βρει φυσίγγια κάτω από 7ε στα 28-30γρ και μου φαίνονται κάπως ακριβά για τσίχλα... Θεωρείται νορμάλ αυτή η τιμή κ είμαι εγώ υπερβολικός; Απλά όταν βλέπω να λέτε για τιμές 5 και 5μιση ευρω λέω κάτι πάει λάθος...
Φίλε επδ είμαι βόρεια Ελλάδα τα τελευταία 3.5 χρόνια ένα πράγμα θα σ πω...κ ούτε θα βρεις....οι άνθρωποι είναι παπατζης όλοι τους κ δεν παίζονται με την καμία...κ στο λέω που έχω ψάξει για φυσίγγια όχι μόνο Θεσσαλονίκη όπως λες αλλά και αλλού γενικά στη Μακεδονία....1παραδειγμα θα σ πω τα Ναβάρο πχ τα 30γρ τα δίνουν πάνω από 6+ € κ εγώ όταν πάω Πελοπόνησσο τα παίρνω στην κούτα 5.5€ το πολύ...νομίζω ότι εδώ η συζήτηση τελειώνει για το τι γίνεται στη βόρεια Ελλάδα στο συγκεκριμένο κομματι

Και που βρήκε g3000 αφού δεν εισαγεται;
Αν σταμάτησε να εισάγεται πρόσφατα μπορει να την ξανά άλλαξε.
Πάντως τον Οκτώβριο που πήρα μια κουτα ήταν με g3000.
Εγώ αναφέρομαι σε αλλαγή που είχε κάνει πριν κανένα χρόνο και μετά το ξαναγυρίσε σε g3000.

Για 32γρ ειναι σωστο δυναμιτακι...εμενα μου αρεσαν παντως,και για αυτη την εποχη πιστευω μια χαρα θα ειναι..
Αν σου αρεσουν τα ζωηρα κ "βροντερα" φυσιγγια παρε ενα κουτακι κ δοκιμασε,αν οχι ψαξε κατι αλλο..

Last edited:
Μα η g3000 εχει σταματήσει η εισαγωγή της μαζι με της mb
Δεν ξέρω πότε σταμάτησε η εισαγωγή της mb και τις g3000 πάντως πριν κανένα ενάμιση χρόνο ο Καραμανιδης για ένα διάστημα είχε σταματήσει να γεμιζει το kill32 με g3000 και το γέμιζε με gm3 νομιζω και είχε πολλά παράπονα.Μετα από αυτό ξεκίνησε και το ξαναγεμιζε με g3000 και μέχρι τον Οκτώβριο του 18 υπήρχαν kill 32 με g3000 και έτσι αγόρασα μια κούτα.Απο τον Οκτώβριο και μετα δεν έχω ξαναπαρει και δεν γνωρίζω με τι τα γεμίζει.

Last edited:
Δεν σου κανει,πολυ δυνατο,το απογευμα θα σφυριξεις θελει κρυο.το φαρμακο σου ειναι imperial.
Imperial δεν το συζητώ ..απλά μου έδωσαν μερικά κουτιά gm3 και ήθελα απόψεις ,κυρίως πρωί θα τα δουλέψω έτσι και αλλιώς

εγω παιδες πρωσοπικα δεν δινω πανω απο 5 ευρω το κουτι για την τσιχλα και τα 28γρ και 30γρ κανουνε την δουλιατους μια χαρααααα, τωρα 33γρ και34γρ ειναι υπερβοληηηη για το πουλακι αυτο.sarcastic.
Χάχα στα τσιροπουλια το έριξες τώρα; .yel.

Καλημέρα
Γνώμες για gm3 fast nobelsport.....
Σίγουρα θα εχει στις σελίδες αλλά δεν έχω χρόνο....
Εγώ Περικλή που τα είχα πάρει 3 κουτιά για την τσίχλα τότε που δν την κυνηγούσα συχνά τα GM3 NSI μου έδιναν λίγα αίματα ......Και όταν είχε τύχει μια μέρα να πέσω σε κάτι κοπαδάκια μπεκατσίνια με ψιλόβροχο και Ν άνεμο ήταν χειρότερο.......Ζωντανά τα μπεκατσίνια και μπούρα στο αίμα. Δν θέλουν πολύ υγρασία. Ρίχτα με ξηρό όσο μπωρείς καιρό.

Status
Not open for further replies.
Back