Υστερα απο το χθεσινο περπατητο μπορω να πω οτι του καραμανιδη το tsihla 8-9 ηταν αψογο.αυτο και το euromix τις εψηναν με καιρο λιγο υγρασια στην αρχη και ζεστουλα απο 8:30 και μετα.
κρυβε λογια αρι...Εγω δεν το λεω γιατι ... περιμενω τον Τασο...
Οντως τεφαρικι..Δεν το έχω δει ποτέ μου το συγκεκριμένο θα πω στην τύχη ότι φτιάχνετε κάπου στην Μεσσηνία και ότι ο κατασκευαστής του λέγεται Παπαγιαννης..
δυστυχως φιλε το πεταξα....Δημητρη αν δεν εχεις πεταξει το κουτι θα ηθελα μια φωτο...buy buy.
Χα χα χα χα χα χα χα χα!εγραψες Ευριπιδη...που θα παει??καποια στιγμη θα βρω να βαλω φυσιγγι που δε θα το ξερει ο τασος.πω πω αδερφε μου.ουτε αυτοι που τα φτιαχνουν δεν θυμουνται τα φυσιγγια τους.μαλλον θα ρωτανε το τασο
.asking. ... Δεν το πιστεύω!!! Δεν παίζεσαι ρε φίλε! .what. .what. ... αλλά γιατί εκπλήσσομαι; Αφού ήξερες τον ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - τον Παπαγιάννη δε θα ήξερες; Respect! .shake.ΕετΤ ε
Οντως τεφαρικι..Δεν το έχω δει ποτέ μου το συγκεκριμένο θα πω στην τύχη ότι φτιάχνετε κάπου στην Μεσσηνία και ότι ο κατασκευαστής του λέγεται Παπαγιαννης..
Ευριπίδη, κανένα BASIL δεν έχεις; Τα θυμάσαι; Άμα τα ξέρει κι αυτά!!! ...που θα παει??καποια στιγμη θα βρω να βαλω φυσιγγι που δε θα το ξερει ο τασος.πω πω αδερφε μου.ουτε αυτοι που τα φτιαχνουν δεν θυμουνται τα φυσιγγια τους.μαλλον θα ρωτανε το τασο
οχι ρε στελιο γαμωτο.ειχανε μεινει λιγα απο ενα κουτι7αρια που ειχα αλλα προλαβε και τα εριξε ο γιος.asking. ... Δεν το πιστεύω!!! Δεν παίζεσαι ρε φίλε! .what. .what. ... αλλά γιατί εκπλήσσομαι; Αφού ήξερες τον ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - τον Παπαγιάννη δε θα ήξερες; Respect! .shake.
Ευριπίδη, κανένα BASIL δεν έχεις; Τα θυμάσαι; Άμα τα ξέρει κι αυτά!!! ...
Εγώ δεν έχω ρε γμτ, ούτε κάλυκα ούτε κουτί, τίποτα δυστυχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα είχα πάρει και ποτέ μου, κανα-δυο μου είχαν δώσει αλλά μου φάνηκαν δυναμίτες, οπότε είπα ... μακριά !!! .buy buy.
Θα έλεγα πολύ καλές. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;Σας αναφέρω μερικές ενδεικτικές τιμές από Ρόδο (από τον πιο φθηνο έμπορο θεωρητικα γιατί τα βρίσκω αλλού και με 1 euro πάνω...) και κρίνετε αν είναι ικανοποιητικές.
Gorilla 32 κόκκινο 7,00
Euromix 6.10
exress 32 6.10
lambro 30 6,00
imperial 32 5.90
vergina 33 8.60 αυτά θυμάμαι που έχω πάρει φέτος. Υπάρχει γενικά μεγάλη ποικιλία από τα εισογόμενα αλλά δυστυχώς κάτι ονόματα τοπικά που αναφέρετε ουδέποτε είχαμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε.