Παύλο εσύ τα fantom θα δουλέψεις φέτος;καμία σχέση το Rio 32 με το Imperial 32 το γνήσιο Ισπανικό και όχι το ελληνικό ,το διευκρινίζω για να σιγουρευτείτε ότι ρίξατε το γνήσιο το οποίο είναι αυτό
View attachment 4732
και όχι αυτό
View attachment 4733
NSI SipeΕμένα και το 32 του με χιονονερο δεν τραβουσε πάντως. Δεν εχω βρει βέβαια κάποιο απ τα συνηθισμένα 32αρια της αγοράς να πηγαίνουν αξιοπρεπώς στο συνδυασμό κρύου και υγρασίας. Σχετικά καλά εκεί τα εξπρες32 και το ναβαρο32.
NSI Sipe
[/QUOTE
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό οπωs και όλα αυτή τηs σειράs κάποτε ήταν πολύ καλαNSI Sipe
Τι παραπάνω έχει το Ιmperial Παύλο?καμία σχέση το Rio 32 με το Imperial 32 το γνήσιο Ισπανικό και όχι το ελληνικό ,το διευκρινίζω για να σιγουρευτείτε ότι ρίξατε το γνήσιο το οποίο είναι αυτό
View attachment 4732
και όχι αυτό
View attachment 4733
Και για μένα το ίδιο άσε τη βρωμαΤο ελληνικό είναι ότι πιο μάπα για μένα... δεν Ρα βρήκαμε ποτε..
Και για μένα το ίδιο άσε τη βρωμα
Το ελληνικό είναι ότι πιο μάπα για μένα... δεν Ρα βρήκαμε ποτε..
Μη τα λέτε αυτά ρε παιδιά......καμία σχέση το Rio 32 με το Imperial 32 το γνήσιο Ισπανικό και όχι το ελληνικό ,το διευκρινίζω για να σιγουρευτείτε ότι ρίξατε το γνήσιο το οποίο είναι αυτό
View attachment 4732
και όχι αυτό
View attachment 4733
Τίποτα φίλε μάπα τελειως....Και για μένα το ίδιο άσε τη βρωμα
Κανέναs δε γύρισε στα 32 δε συμφαιρουν πιαΔεν κυνηγάω τσίχλα αλλά με ενδιαφέρουν οι απόψεις των συναδέλφων για το κυνήγι της και την επιλογή φυσιγγίων. Παρατηρώ μια τάση επιστροφής στα παλιά δεδομένα για το κυνήγι της. Από τα 32γρ υπήρξε μια πτωτική τάση σε 28γρ ακόμη και 24γρ. Όμως τώρα παρατηρείται επιστροφή στα 32γρ. Υπάρχει κάποιος λόγος και δεν απέδωσαν τα λίγα γραμμάρια ή είναι σύμπτωση;
Κανέναs δε γύρισε στα 32 δε συμφαιρουν πια
Ποιο από τα δυο ποστ ισχύει;Πότε υπήρξε πτωτική τάση από τα 32?
Εδώ και μια πενταετία τα 28 και 24 κάνουν θραυσηΠότε υπήρξε πτωτική τάση από τα 32?
Νίκο, έχω λάθος αίσθηση ότι πολλοί συνάδελφοι τον τελευταίο καιρό στράφηκαν για το κυνήγι της στα 28 ή 24 γραμμάρια;Πότε υπήρξε πτωτική τάση από τα 32?
Για εμένα το δικό μουΠοιο από τα δυο ποστ ισχύει;
Εγώ τα ρίχνω φίλε και έχω μεινει πολύ ευχαριστημενοsΑν ρίχνει ένας στους δέκα 24 γραμμάρια είναι ζήτημα πιστεύω