παυλο 6,90 τα εχει νομιζω αλλα το γεμισμα δε το ξερω γι αυτο ρωτησα μηπως τα εχει δουλεψει κανενα παιδι απο εδω να μας πει εντυπωσειςΤιμή και τι γέμισμα έχουν ;
Καλά και στην Αττική μην φανταστείς πως μπορείς να το βρεις πλέον κάτω από 6.80.Το εξπρές 32 το πήγανε εδώ 7,60.να το χαίρονται και καλή πωληση![]()
Εγώ περιμένω τη Μαύρη Παρασκευή σε δύο εβδομάδες περίπου, αρκετά καταστήματα βγάζουν θελκτικές προσφορές. Μανδηλαράς, Σαλαπάτας κ.ά. ...Καλά και στην Αττική μην φανταστείς πως μπορείς να το βρεις πλέον κάτω από 6.80.
οπατις Κωστα εχεις και γρια ρωσσιδαΔώσε το σε μ'ένα να τα ρίξω με τη MC 21....τα πάει όλα ματζούνι το ελατήριο.....![]()
![]()
Ζ
οπατις Κωστα εχεις και γρια ρωσσιδα
οπατις Κωστα εχεις και γρια ρωσσιδαΔώσε το σε μ'ένα να τα ρίξω με τη MC 21....τα πάει όλα ματζούνι το ελατήριο.....![]()
![]()
Για καρτερι ειναι μανα![]()
....βγάζει ωραίες τουφεκιές αλλά κλωτσάει η ρουφιάνα....έκανα περπατητά για τσίχλες 4ωρα....3.700kg πάει.....
![]()
Εχει μονα νουμερα εχει και μιξΤα οκ τη nsi νομίζω γεμιζονται με c7 και δεν έχουν ανάμικτα σκάγια....σκληρά για 30αρια
Τώρα πλέον την παίρνω στα παπιά το πρωί μόνο όταν βρέχει...Για καρτερι ειναι μανα
Κεντανε πολυ μου αρεσανε και μεναΌποιος συνάδερφος ξέρει για καλή τιμή για τα diva 31 ας μου πει. Μου αρεσαν
Πλεον φιλε μου σου απαντανε ατομα του μαρκετινγκ κ οχι οι καλοι μαστορες γομωτεςΑκριβώς έτσι είναι Βασίλη !!!
Και γενικότερα η παραπάνω απάντηση της NSI είναι για γέλια ... 395 m/s - 700 fps !!!!! Τα 395 m/s είναι 1295 fps ... και τα 700 fps είναι 213 m/s !!!!
Προφανώς εννοούν 700 bar ... απλά μπλέξανε τον φάντη με το ρετσινόλαδο !!!![]()
Σε ποια 32αρια του αναφέρεσαι? Csb1 ή gm3?UOTE="outlander, post: 439361, member: 899"]
εχω απο το φεβρουαριο να ριξω αλλα δεν μου φανηκε να αλλαξε τιποτα ισως να εχεις συνηθησει αλλο και σου φανηκε τωρα σκληρο.παντως το σκ με υγρασια τα 32 αρια του ρουμελιωτη παλι κενταγανε ,ειδικα στο καρτερι ευχαριστιεσαι τουφεκιες.
Τα 32gr no8Ποια rio εριξες Μιχαλη?
Με τι όπλο και τι τσοκαρισμα?Τα 32gr no8