Τι διάολο, μόνο εγώ δεν είχα πρόβλημα;
Μάλιστα σε μια τουφεκιά είχα κοντά τον Ζολώ και του λέω, κοίτα ρε Μήτσο κάτι τουφεκιές, άστα μου λέει ... ντουμάνι
Δεν θα φαινόταν στο barcode?ακουσα απο φιλο σημερα κατι που μου φανηκε πολυ Myth υπαρχει περιπτωση καποια φυσιγγια της B&P να γεμιζονται Ελλαδα απο τον Μαυρουλη ?
ακουσα απο φιλο σημερα κατι που μου φανηκε πολυ Myth υπαρχει περιπτωση καποια φυσιγγια της B&P να γεμιζονται Ελλαδα απο τον Μαυρουλη ?
Ο Μαυρούλης, δεν κάνεις λάθος.Δεν θα ηταν εκπληξη για μενα, F2 classic και ΜΒ classic πωλουντε κατα πολυ φθηνοτερα απο οτι στην Ιταλια ενω το ΝΙΚΕ πολυ ακριβοτερα. Ο Μαυρουλης δεν εισαγει τα Β&P στην Ελλαδα η κανω λαθος?
Ναι Παυλο σωστα, τωρα τα φτιαχνει αυτος ή εχουν τη συνταγη και τα υλικα και τα φτιαχνει καποια αλλη βιοτεχνια
Αυτο πιστευω κ εγω...Τα Α διαλογής μένουν Ιταλία και τα Β διαλογής πάνε Ελλάδα γι αυτο είναι φθηνά εδώ?.xm.
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κινέζικα φυσίγγια η μπαρουτες
Όντως Παύλο τα Β&Ρ είναι πολύ ποιο ακριβά τα NSI ιδια ή κ λίγο ποιο φθηνά. Ποιος ξέρει τι πεζει ... Περίεργο πάντως γιατί αν βάλεις τα μεταφορικά, φορους κ όλα τα κέρδη του αντιπροσωπου κ εμπορων ... Εεε βγαινουν πολύ φθηνά ρε παιδιά σαν αρχικη τιμή. Δλδ αν το ΜΒ32 έχει €6,5 στα φθηνά μαγαζιά εδώ ...
πόσο βγαίνει από το εργοστάσιο €3 ??
Δλδ ο Ιταλός έμπορας βγάζει €6-7 στο κουτί;;;;; χλωμό το βλεπω.
Ριχνω χρονια Β&P και δυσκολευομαι να το πιστεψω, Η ποιοτητα τους αψογη, δεν ειχα ποτε την αισθηση οτι εριχνα Β διαλογης.Τα Α διαλογής μένουν Ιταλία και τα Β διαλογής πάνε Ελλάδα γι αυτο είναι φθηνά εδώ?.xm.
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν κινέζικα φυσίγγια η μπαρουτες