Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχω να κυνηγήσω τσίχλα από τα μπασιματα σχεδόν .
Θέλω να πάρω μια κούτα τώρα τις τελευταίες μέρες ..
Ελάτε δώστε εντυπώσεις
Α1 lapro 32
Imperial 32...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τσίχλες.58/page-589#post-670786
και το imperial , πολυ καλο, πιο δυνατο, πιο ανοιχτο, ελαχιστα λιγοτερο αμεσο.

Ψηφίζω το πρώτο. Το άλλο δεν ξέρω τι λέει.
Το ισπανικό Imperial στα 32gr υπέροχο.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-για-τσίχλες.58/page-589#post-670786
και το imperial , πολυ καλο, πιο δυνατο, πιο ανοιχτο, ελαχιστα λιγοτερο αμεσο.
Να ρωτήσω παιδιά , το ακούω αυτό το φυσίγγιο πολύ..

Έχει και σε Cal.16 ? 27 γρ. νομίζω? αλλα στο internet δεν το βρίσκω....think.

Έχω να κυνηγήσω τσίχλα από τα μπασιματα σχεδόν .
Θέλω να πάρω μια κούτα τώρα τις τελευταίες μέρες ..
Ελάτε δώστε εντυπώσεις
Α1 lapro 32
Imperial 32...
Το Α1 Λάμπρο φίλε Περικλή είναι ωραίο φυσιγγακι, συγκεντρωτικό και γρήγορο.Στο πολύ κρύο που έκανε πριν αρκετές μέρες το φυσίγγι πάλι πήγαινε, αλλά ήθελε άλλη προσκοπευση, λίγο μεγαλύτερη. Το ιμπεριαλ δεν το έχω ρίξει δεν ξέρω να σου πω.

Εχτές κλαμπάνιασα το μισό ντουνιά με hit8 του 2019. Σαματά είχανε αρκετό αλλα τι παίζει; Νομίζω πως έμενα πίσω, πρεπει να ειναι αρκετά πιο αργά απο του Ρουμελιωτη ή κανω λάθος;
Του Ρουμελιώτη τα φυσίγγια είναι γρήγορα και αν αναφέρεσαι στο 30άρι τότε συμφωνώ μαζί σου!

Μιχάλη το άλλο αν το ρίξεις δεν θα ξέρεις τι λες εσύ μετά, θα χάσεις τα λόγια σου φίλε!!!.yelling. Απλά φοβερό!!
Το προτείνεις δηλαδή? Αν το βρω το ισπανικό θα το παρω. Εγω το έγραψα δεν ξέρω τι κάνει αφού δεν το έχω ρίξει. Λες να παραλογαω και να λέω ππωωωω τι φτιαχνουνε οι μπαγάσηδες; Χαχα

Το προτείνεις δηλαδή? Αν το βρω το ισπανικό θα το παρω. Εγω το έγραψα δεν ξέρω τι κάνει αφού δεν το έχω ρίξει. Λες να παραλογαω και να λέω ππωωωω τι φτιαχνουνε οι μπαγάσηδες; Χαχα
Παλιά το έριχνε ο πατέρας μου και ήταν απλά τρομερό.Ακόμα παραμιλάει ο πατέρας μου για τότε.Τώρα δεν ξέρω αν ήταν όπως παλιά αλλα σίγουρα από τα άλλα καλύτερο θα 'ναι!

Παλιά το έριχνε ο πατέρας μου και ήταν απλά τρομερό.Ακόμα παραμιλάει ο πατέρας μου για τότε.Τώρα δεν ξέρω αν ήταν όπως παλιά αλλα σίγουρα από τα άλλα καλύτερο θα 'ναι!
Αφου παραμιλαγε με τα imperial, φαντασου να εριχνε Lambro.....

Το ισπανικό imperial. Το έχει ο Καλκατζάκος. Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλού.
Ότι καλύτερο έχω ρίξει σε τσίχλα ever. Εννοώ φυσικά από αυτά που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 5-6 χρόνια.

Πήγε συνάδελφος από σε τοπικό κατάστημα την περασμένη Δευτέρα και πήρε φυσίγγια, δεν μου είπε ποια, στην τιμή των 7,5€. Την Παρασκευή, 4 μέρες μετά , ξαναπηγε να πάρει τα ίδια και ο καταστηματάρχης τα είχε πλέον 8,9€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έπεσαν πουλιά και είπε να βγάλει κάτι παραπανω το παλικάρι.....

Αν είναι με g3000 η παρτίδα η τελευταία που έχουν γεμίσει και άλλοι κάτι δε πάει καλά .Εριξα ελάχιστες ντουφεκιες μια και δεν είχε πουλιά την Κυριακή με το kill 32 9αρι δυο τρεις ντουφεκιες στα όρια του βεληνεκούς πολύ σωστες σκοπευτικά δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε ότι μου έκαναν και τα τελευταία silver με g3000 που είναι, και αποφάσισα να τα αλλάξω .Πήρα ένα πουλί που δεν το βρήκα 40+μέτρα με το 4* αλλά παρόλο την απόλυτη σκόπευση θεωρώ τυχαία την καταβολή έπεσε και ζωντανό. Ενώ οι μεμονωμένες ντουφεκιες με 1* κοντά στα 40 μέτρα έπρεπε να τα έχω πάρει τα πουλιά αυτά.Σιγουρα η αγορά του παυλου από Κορωπί μάλλον είναι παλιάς κοπής λόγο και τιμής 7€ ενώ δεν τα είδα πουθενά κάτω από 7.50 .Έτσι κάνω τον συσχετισμό διαβάζοντας και τον συνάδελφο ότι τα νέα είναι με g3000 ,,αν ισχύει βέβαια.Και τώρα πριν υποβάλλω το μήνυμα έκανα τηλ στο δρεπανιωτη τα φυσίγγια του Σεπτεμβρίου ήταν με aquila από κει και μετά έγιναν με g3000 και τα τωρινά έχουν και chedite με 2000 καψυλι θα παραλάβει αύριο και τιμή 7.50 πώλησης .Άρα καλως έγραψα πιο πάνω τι κατάλαβα .Πάντως φεύγουν πολύ μου είπε και σίγουρα θα πω είναι και σταθερότατα κοροϊδευτικά το λέω γιατί εγώ πήρα ένα κουτί προχτές από κένταυρο και ο Καλυκας είναι ισπανικός και το καψυλι δηλ γεμίζουμε με ότι υπάρχει διαθέσιμο αντίο φεύγα.

Αν είναι με g3000 η παρτίδα η τελευταία που έχουν γεμίσει και άλλοι κάτι δε πάει καλά .Εριξα ελάχιστες ντουφεκιες μια και δεν είχε πουλιά την Κυριακή με το kill 32 9αρι δυο τρεις ντουφεκιες στα όρια του βεληνεκούς πολύ σωστες σκοπευτικά δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε ότι μου έκαναν και τα τελευταία silver με g3000 που είναι, και αποφάσισα να τα αλλάξω .Πήρα ένα πουλί που δεν το βρήκα 40+μέτρα με το 4* αλλά παρόλο την απόλυτη σκόπευση θεωρώ τυχαία την καταβολή έπεσε και ζωντανό. Ενώ οι μεμονωμένες ντουφεκιες με 1* κοντά στα 40 μέτρα έπρεπε να τα έχω πάρει τα πουλιά αυτά.Σιγουρα η αγορά του παυλου από Κορωπί μάλλον είναι παλιάς κοπής λόγο και τιμής 7€ ενώ δεν τα είδα πουθενά κάτω από 7.50 .Έτσι κάνω τον συσχετισμό διαβάζοντας και τον συνάδελφο ότι τα νέα είναι με g3000 ,,αν ισχύει βέβαια.Και τώρα πριν υποβάλλω το μήνυμα έκανα τηλ στο δρεπανιωτη τα φυσίγγια του Σεπτεμβρίου ήταν με aquila από κει και μετά έγιναν με g3000 και τα τωρινά έχουν και chedite με 2000 καψυλι θα παραλάβει αύριο και τιμή 7.50 πώλησης .Άρα καλως έγραψα πιο πάνω τι κατάλαβα .Πάντως φεύγουν πολύ μου είπε και σίγουρα θα πω είναι και σταθερότατα κοροϊδευτικά το λέω γιατί εγώ πήρα ένα κουτί προχτές από κένταυρο και ο Καλυκας είναι ισπανικός και το καψυλι δηλ γεμίζουμε με ότι υπάρχει διαθέσιμο αντίο φεύγα.
Για αυτο αγοραζουμε οσα μπορουμε καλοκαιρι να εχουμε στοκ ..τωρα θα τα πανε 8 €

Δεν είναι το θέμα των 7/8€ Ηλία ,είναι ότι παίρνεις ένα φυσίγγι που έχεις εμπιστοσύνη και ξέρεις τις δυνατότητες του και την επομένη το ξαναπαίρνεις και είναι φόλα .Ας πήγαινε 8 αλλά να ναι ίδιο τη μια άλλη μπαρούτι την άλλη άλλο κάλυκα τι αρχιδια ίδιο είναι.

Το ισπανικό imperial. Το έχει ο Καλκατζάκος. Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλού.
Ότι καλύτερο έχω ρίξει σε τσίχλα ever. Εννοώ φυσικά από αυτά που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 5-6 χρόνια.
όντως από τα καλύτερα που παίζουν,,δυστυχώς μονοπώλειο ο Καλκαντζάκος !

Status
Not open for further replies.
Back