Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι το θέμα των 7/8€ Ηλία ,είναι ότι παίρνεις ένα φυσίγγι που έχεις εμπιστοσύνη και ξέρεις τις δυνατότητες του και την επομένη το ξαναπαίρνεις και είναι φόλα .Ας πήγαινε 8 αλλά να ναι ίδιο τη μια άλλη μπαρούτι την άλλη άλλο κάλυκα τι αρχιδια ίδιο είναι.
Ιδιογωμοση να εχεις το κεφαλι ησυχο γιαννη

Αν είναι με g3000 η παρτίδα η τελευταία που έχουν γεμίσει και άλλοι κάτι δε πάει καλά .Εριξα ελάχιστες ντουφεκιες μια και δεν είχε πουλιά την Κυριακή με το kill 32 9αρι δυο τρεις ντουφεκιες στα όρια του βεληνεκούς πολύ σωστες σκοπευτικά δεν ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε ότι μου έκαναν και τα τελευταία silver με g3000 που είναι, και αποφάσισα να τα αλλάξω .Πήρα ένα πουλί που δεν το βρήκα 40+μέτρα με το 4* αλλά παρόλο την απόλυτη σκόπευση θεωρώ τυχαία την καταβολή έπεσε και ζωντανό. Ενώ οι μεμονωμένες ντουφεκιες με 1* κοντά στα 40 μέτρα έπρεπε να τα έχω πάρει τα πουλιά αυτά.Σιγουρα η αγορά του παυλου από Κορωπί μάλλον είναι παλιάς κοπής λόγο και τιμής 7€ ενώ δεν τα είδα πουθενά κάτω από 7.50 .Έτσι κάνω τον συσχετισμό διαβάζοντας και τον συνάδελφο ότι τα νέα είναι με g3000 ,,αν ισχύει βέβαια.Και τώρα πριν υποβάλλω το μήνυμα έκανα τηλ στο δρεπανιωτη τα φυσίγγια του Σεπτεμβρίου ήταν με aquila από κει και μετά έγιναν με g3000 και τα τωρινά έχουν και chedite με 2000 καψυλι θα παραλάβει αύριο και τιμή 7.50 πώλησης .Άρα καλως έγραψα πιο πάνω τι κατάλαβα .Πάντως φεύγουν πολύ μου είπε και σίγουρα θα πω είναι και σταθερότατα κοροϊδευτικά το λέω γιατί εγώ πήρα ένα κουτί προχτές από κένταυρο και ο Καλυκας είναι ισπανικός και το καψυλι δηλ γεμίζουμε με ότι υπάρχει διαθέσιμο αντίο φεύγα.
ιδια εντυπωση αφησαν και σε εμενα...Αυτα που έχει ο Παύλος ειναι γεμισμένα με granular!!!

Σεπτέμβρη aquila..Δεκεμβρη granular...Γενάρη g3000...Φεβρουαριο ξανα granular!!!! Απίστευτα πραγματα.

Για να τα λέμε όλα ομως πέρα απο τον αχταρμά με τις πυριτιδες, τα φυσιγγια του Καραμανίδη είναι σχεδόν πάντα ανω του μετρίου.

Ιδιογωμοση να εχεις το κεφαλι ησυχο γιαννη
Έκανα φίλε αλλά εγκατέλειψα τώρα πρέπει να πάρω μηχανή πάλι κτλ το σκέφτομαι δε το αποκλείω .Αλλιώς θα πάρω και θα ρίχνω παντού s4 nsi 32 στο τέλος

Τα ανάμεικτα με μεσοταπο 32γρ και 33 είναι σταθερά καλά τα ρίχνει ο ξάδελφος 2/3 χρόνια στη τώρα με το KIL 32 τι να πω δε ξέρω

και τα diva επισης καλα και σταθερα...το kill 32 πριν απο δυο χρονια το γεμιζε σταθερα με g3000 και ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΟ...τι έχει γίνει απο τότε αγνωστο. Πιθανότατα ανα διαστήματα υπάρχει ελλειψη στην συγκεκριμενη μπαρουτι και ετσι αρχίζουν οι αλλαγες.

Έκανα φίλε αλλά εγκατέλειψα τώρα πρέπει να πάρω μηχανή πάλι κτλ το σκέφτομαι δε το αποκλείω .Αλλιώς θα πάρω και θα ρίχνω παντού s4 nsi 32 στο τέλος
Ρελιστο σε δραπανο παγκου με c7 στα 30 γρ.και εισαι οκ

Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους, μετά από επικοινωνία με τον κ. Κώστα ( ROCKET) όλες οι πρώτες ύλες έχουν πάρει αύξηση στις τιμές αλλά προσπαθεί να κρατάει πάντα χαμηλά τις τιμές όποιος ενδιαφέρεται μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η τιμή είναι 25€ η 100αδα τα 31 γραμμάρια με csb-5. Εγώ απλά έτσι ήθελα να το αναφέρω γιατί τα φυσίγγια του είναι πολύ καλά και σταθερά και ο κ. Κώστας άψογος επαγγελματίας.

Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους, μετά από επικοινωνία με τον κ. Κώστα ( ROCKET) όλες οι πρώτες ύλες έχουν πάρει αύξηση στις τιμές αλλά προσπαθεί να κρατάει πάντα χαμηλά τις τιμές όποιος ενδιαφέρεται μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η τιμή είναι 25€ η 100αδα τα 31 γραμμάρια με csb-5. Εγώ απλά έτσι ήθελα να το αναφέρω γιατί τα φυσίγγια του είναι πολύ καλά και σταθερά και ο κ. Κώστας άψογος επαγγελματίας.
Νομίζω 26€ η 100 αδα σε χάρτινο κουτάκι χύμα.

Διαλογος στον Καλκαντζακο σημερα
Δυο Α1 sp 32 n9.
Εννιαρι εχω ενα τελευταιο, μονο οχταρια.
Δωσμου τοτε και ενα Imperial ν9 (λεω μονο αυτος τα φερνει, σιγουρα θα εχει)
Δεν υπαρχει μονο οχταρια.
Τι γινεται του λεω ;
Φυγαν περιεργως ολα τα εννιαρια , μονο 206, δορκας και δυο τρια αλλα εχουμε.
Οντως ειχε στιβες οχταρια - εφταρια σε ολα , δεν ειναι οτι επεσε πανικος ζητησης οπως το 17 . Και ενα τετοιο μαγαζι , ξερει με μεγαλη προσεγγιση τι να στοκαρει. Επεσε εξω λοιπον. Οι Αθηναιοι τσιχλαδες μετα απο δεκαετιες , στραφηκαν στο ν9. Ειναι μια σταδιακη αλλαγη , που τη βλεπω και στους καλυκες στα χωραφια , τα τελευταια 4-5 χρονια. Τη δεκαετια 90 σπανια εβρισκες ν9 στο βουνο. Τωρα συνανταω πολυ συχνα και ν10.

Δυο Α1 sp 32 n9.
Τι γινεται του λεω ;
Οντως ειχε στιβες οχταρια - εφταρια σε ολα , δεν ειναι οτι επεσε πανικος ζητησης οπως το 17 . Και ενα τετοιο μαγαζι , ξερει με μεγαλη προσεγγιση τι να στοκαρει. Επεσε εξω λοιπον. Οι Αθηναιοι τσιχλαδες μετα απο δεκαετιες , στραφηκαν στο ν9. Ειναι μια σταδιακη αλλαγη , που τη βλεπω και στους καλυκες στα χωραφια , τα τελευταια 4-5 χρονια. Τη δεκαετια 90 σπανια εβρισκες ν9 στο βουνο. Τωρα συνανταω πολυ συχνα και ν10.
Με ΠΑΣΟΚΑΡΑ ρίχναμε κοντόρια κ
λαμπρο καφέ 7αρια στις τσίχλες
Σήμερα πήγαμε στα 28γρ νο10 κ πούσε ακόμα.... :)

Δυο Α1 sp 32 n9.
Τι γινεται του λεω ;
Ο κόσμος έπεσε στα εννιαρια γιατί τους έχει φάει το περπατητο φέτος.

Status
Not open for further replies.
Back