Καλά φυσίγγια βγάζει ο συγκεκριμένος, παλιά έριχνα το super socol και μαμουσε και έδερνε.
Tα Rambo που είναι και καινούργιας τεχνολογίας!Χωρίς ίχνος ειρωνείας προς τον κατασκευαστή που δεν έχω ρίξει ποτέ προϊόν του , θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποιος σκοτώνει καλύτερα , ο Ringo η ο Rambo?????
View attachment 45010View attachment 45012
Εχει πολύ τίμια φυσηγγια δημητρηΧωρίς ίχνος ειρωνείας προς τον κατασκευαστή που δεν έχω ρίξει ποτέ προϊόν του , θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποιος σκοτώνει καλύτερα , ο Ringo η ο Rambo?????
Σπυρο , 11 ευρώ το κουτί S4 Cal.16 , 7,5 ιδογομωση...μια ρελιάστρα χειρός...
Το ίδιο λέμε Νίκο 7,5 ευρώ τα 25 φυσίγγια(το κουτί ίσως παρανόησες?)! ....(είναι υπερτιμημένα τα υλικά του 16αριου) αλλα και πάλι συμφέρει!Καπτεν....κανονισε να με μουρλανεις.....
Δεν γεμιζω cal 16 ,,,,δεν ξερω ποσο εχουν καλυκες βυσματα....Αλλα σε cal12 με σημερινες τιμες
σε υλικα ιδιογομωσης 7 ευρω αντε 7,5 με καινουργιους καλυκες τα 25 φυσιγγια!!!
Με μισο κιλο πυριτιδα των 30 ευρω ( επιασα την ακριβη ) γεμιζεις 333 φυσιγγια των 32 γραμμαριων..
Δεν τα λογαριασες καλα καπτεν μου !!!
ΥΓ.Και δωσε σημασια στο ''καινουργιους'' καλυκες....γιατι με την αναγομωση εισαι πολυ ποιο χαμηλα !!!
Δεν τα έχω ρίξει ποτέ Ηλία και θα ήθελα να δοκιμάσω καποτε. Έχω ακούσει καλά λογια. Με τα ονόματα που έχει βάλει όμως σηκώνει λίγο πλακιτσα!Εχει πολύ τίμια φυσηγγια δημητρη
Ο Τασκώφ γράφει στο φόρουμ.Χωρίς ίχνος ειρωνείας προς τον κατασκευαστή που δεν έχω ρίξει ποτέ προϊόν του , θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποιος σκοτώνει καλύτερα , ο Ringo η ο Rambo?????
Αν είναι καλό το προϊόν ας είναι σε ροζ καλυκα με καρδούλες....Ο Τασκώφ γράφει στο φόρουμ.
Τα ονόματα θέλουν λίγο ρετουσάρισμα, η αλήθεια είναι.
Τώρα αν έχουν μάθει οι Μεσολογγίτες αυτά τα ονόματα άντε να τα αλλάξει.
Αν είναι καλά και σταθερά φυσίγγια (όσο γίνεται) και "Χιονάτη" να τα έλεγε δεν θα με πείραζε καθόλου
Το χόντρυνες πολύ !!!Αν είναι καλό το προϊόν ας είναι σε ροζ καλυκα με καρδούλες....
Το ίδιο λέμε Νίκο 7,5 ευρώ τα 25 φυσίγγια(το κουτί ίσως παρανόησες?)! ....(είναι υπερτιμημένα τα υλικά του 16αριου) αλλα και πάλι συμφέρει!
Η S4 με 1,20 τα 500 γρ. βγάζεις 416 φυσίγγια...
Αλλά τα εμπορικά.... ΦΩΤΙΑ 11,30 Ευρώ!!!
View attachment 45015
Διαμέτρημα16 Βάρος Σκαγιών (γρ.)28 Μέταλλο (χιλ.)16 Νο.Σκαγιων8
Μήκος Κάλυκα (χιλ.)
70 Βύσμα
Συγκεντρωτήρας Συσκευασία (τεμ.)25 Συσκευασία Κιβωτίου (τεμ.)250 Χώρα Προέλευσης
Ιταλία
Έτσι ειχα πει στον Ρουμελιώτη μια φορα που μου είπε ότι θα εχουν άλλο χρώμα οι καλυκες! Καντους ροζ με καρδούλες του είπα αρκεί να σκοτώνουν όπως τα προηγούμενα!Το χόντρυνες πολύ !!!
Τα έριξα φέτος στα τελευταία 3 κυνήγια και μου άφησαν άριστες εντυπώσεις,όπλο beretta A400 τσοκ μαμά 4αριΣίγουρα δεν είναι της παρούσης, αλλά πρέπει να συντηρούμε το θέμα.
Ερώτηση: Υπάρχουν γνώμες για τα Eley, για τσίχλες φυσικά (Νο 8-9-10);;
σ.σ. Μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε θα έχουν ένα εκατομμύριο. Οι προδιαγραφές καλές, αλλά να ξέρουμε και τι κάνουν στο πεδίο.