32 γρ. 8αριαΤα έριξα φέτος στα τελευταία 3 κυνήγια και μου άφησαν άριστες εντυπώσεις,όπλο beretta A400 τσοκ μαμά 4αρι
32 γρ. 8αριαΤα έριξα φέτος στα τελευταία 3 κυνήγια και μου άφησαν άριστες εντυπώσεις,όπλο beretta A400 τσοκ μαμά 4αρι
Ετσι και εγώ τα τελευταία 10 χρονια. Τώρα τελευταία στα ορτυκια και στις μαυρες σε 24 γρΑπο την στιγμή που δοκίμασα τα σκοπευτικά στην τσίχλα δεν τα αλλάζω τόσο στα μπασίματα (7,5 νούμερο) όσο και στο περπατητό (8,5 νούμερο)..Φυσικά 28gr σε μάρκες RM, imperial, Oscar, lambro
Που το ξέθαψες αυτό το post από το 2014...Ετσι και εγώ τα τελευταία 10 χρονια. Τώρα τελευταία στα ορτυκια και στις μαυρες σε 24 γρ
εισαι ειδωλο!!!Που το ξέθαψες αυτό το post από το 2014...
Τα γραπτά μένουν αγαπητεΠου το ξέθαψες αυτό το post από το 2014...
Έχεις δίκιο. Με κλειστή κυνηγετική περίοδο τα φυσίγγια ανεβαίνουν. Απίστευτο ε;Μαζί με τα καύσιμα δυστυχώς έχουν ανέβει και οι τιμές στα 32ρια...7.20€ το lambo A1 speciale είχε και τώρα 8!το δε 206formula 32gr από 7.30€ ανέβηκε στα 7.5€!Στον Καλκατζακο αυτές οι τιμές...
Ωχχχ....Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9.
Τα έχεις δοκιμάσει Αλέξανδρε; Είναι πράγματι τόσο φονικά όσο που είπε ο καταστηματάρχης;Ωχχχ....
7.40 τα 30γρ άντε για πες τουςΤώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Πλάκα κάνεις...Δεν υπάρχει πιο φονικό φυσίγγι.Για να φανταστείς...Το κουτί άδειο να αφήσεις κάτω νεκρώνει η φύση!Τα έχεις δοκιμάσει Αλέξανδρε; Είναι πράγματι τόσο φονικά όσο που είπε ο καταστηματάρχης;
καλα ειναι μονο σε παγο να μην τα ριξεις,και ειναι και καλα για τρυγονια.Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Μην τα δούμε και στα 8 € Ηλία μου μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό φοβάμαι.7.40 τα 30γρ άντε για πες τους
Μακάρι! Καλά σε πάγο σούπερ τορντο δεν έχει αντίπαλο για μένα.καλα ειναι μονο σε παγο να μην τα ριξεις,και ειναι και καλα για τρυγονια.
Να είσαι σιγουροςΜην τα δούμε και στα 8 € Ηλία μου μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό φοβάμαι.
Εγώ μια φορά είχα πάρει 2 κούτες που είχε βγάλει προσφορά η οπλοτεχνικη....έριξα 2 κουτιά και τα έδωσα!! Αυτός που τα έδωσα με έκανε θεό.....εγώ ούτε να τα βλέπω!!! Στην έναρξη στα τρυγόνια πάντως καλά θα είναι.Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Kαλοριχτα Κώστα!Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Το έχω πάθει και εγώ αυτό με φυσίγγια του συγχωρεμενου του Στόκα. 32 γραμμάρια ήταν θυμάμαι, δεν τα βρήκα ποτέ μαζί τους και τα έδωσα σε φίλο που τα καταευχαριστηθηκε. Και είχα πει τέτοια μακακία να μην την ξανά κάνω αλλά να σου πω την αλήθεια, ότι φυσίγγι Λάμπρο έχω πάρει ήταν από καλό έως άριστο, γι'αυτό και το κουτουρισα. Στην τελική αν δεν μου κάνουν θα τα στείλω στο φίλο μου τον Αλεξ 37 που τα λατρεύει χαχαχαχαΕγώ μια φορά είχα πάρει 2 κούτες που είχε βγάλει προσφορά η οπλοτεχνικη....έριξα 2 κουτιά και τα έδωσα!! Αυτός που τα έδωσα με έκανε θεό.....εγώ ούτε να τα βλέπω!!! Στην έναρξη στα τρυγόνια πάντως καλά θα είναι.
Ευχαριστώ Τάσο μου να είσαι καλά φίλε. Το συγκεκριμένο μαγαζί το εμπιστεύομαι χρόνια και όταν είναι για βαριά πράγματα όπως τα φυσίγγια με βολεύει γιατί είναι σε περιοχή της Αθήνας που επισκέπτομαι συχνά έτσι κ αλλιώς και μπορώ να παρκάρω ακριβώς απέξω και να φορτώσω. Έτσι γλιτώνω μεταφορικά έξοδα και τη μέση μου.Kαλοριχτα Κώστα!
Δεν σε συμφερε να παρεις απο άλλο μαγαζί τα χιτάκια εφόσον τα είχες δοκιμάσει κ σου αρεσαν?
Οι περισσοτεροι τσιχλαδες κάνουν παραγγελια τα φυσίγγια τις σεζόν, κ του χρόνου έχουν ξεμείνει κ ψάχνονται παλι,δεν βρίσκουν εύκολα αυτό που θέλουν, η έχει αλλάξει υλικά ο κατασκευαστής,η όπως είναι επόμενο εχουν ακριβύνει....
Αυτό που χρειάζεται είναι να υπαρχει χώρος προφυλαγμενος από υγρασια, κ σιγα-σιγα να φροντίσει να τον γεμίσει....
Αν έχει περιορισμενο χώρο σπίτι του, η ο χώρος δεν ενδείκνυται για μακροχρόνια φυλαξη, τότε οκ το δέχομαι.....
Μπροστά σας θα τα βρειτε παιδια........