Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Tordo 30gr...
Ειναι ενα αξιολογο φυσιγγι για μενα, που ακομη δουλευει αψογα απο εναρξη ως τελος της σεζον....

Υ.Γ. 1) Κανει κηδείες ΚΑΙ στον παγο...;)
Υ.Γ. 2) Ακομη πιο αποδοτικα ήταν, οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορίσει με κλείσιμο (8*)...;)ισως να τα θυμαστε....

Τώρα παρηγγειλα 20 κουτιά 7.40 το κουτί τα λαμπρό 30 γραμμάρια σε νούμερο 9. Τα hit8 το μαγαζί που ψωνίζω τα είχε μόνο σε 7 νούμερο οπότε πήρα τα άλλα. Ελπίζω να τα βρω μαζί τούς γιατί δεν τα έχω ξανά ρίξει ποτέ.
Ωραίο φυσίγγι, αλλά θέλει και τη Μπενέλι του .yel.

Tordo 30gr...
Ειναι ενα αξιολογο φυσιγγι για μενα, που ακομη δουλευει αψογα απο εναρξη ως τελος της σεζον....

Υ.Γ. 1) Κανει κηδείες ΚΑΙ στον παγο...;)
Υ.Γ. 2) Ακομη πιο αποδοτικα ήταν, οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορίσει με κλείσιμο (8*)...;)ισως να τα θυμαστε....
Μακάρι Κωστή, έτσι όπως το περιγράφεις είναι η άποψη που έχω σχηματίσει για τα hit.

Το έχω πάθει και εγώ αυτό με φυσίγγια του συγχωρεμενου του Στόκα. 32 γραμμάρια ήταν θυμάμαι, δεν τα βρήκα ποτέ μαζί τους και τα έδωσα σε φίλο που τα καταευχαριστηθηκε. Και είχα πει τέτοια μακακία να μην την ξανά κάνω αλλά να σου πω την αλήθεια, ότι φυσίγγι Λάμπρο έχω πάρει ήταν από καλό έως άριστο, γι'αυτό και το κουτουρισα. Στην τελική αν δεν μου κάνουν θα τα στείλω στο φίλο μου τον Αλεξ 37 που τα λατρεύει χαχαχαχα
Εγώ για τσίχλα τα πορτοκαλί 32γρ ρίχνω....φυσιγγαρα!! Κάτι τα Λάμπρο καφέ σε 4 και 6 νο....τώρα ότι βολεύει τον καθένα.

Εγώ για τσίχλα τα πορτοκαλί 32γρ ρίχνω....φυσιγγαρα!! Κάτι τα Λάμπρο καφέ σε 4 και 6 νο....τώρα ότι βολεύει τον καθένα.
Το καφέ πολύ ωραίο σε νούμερο 7 που το έριξα, είχα πάρει ένα κουτί έτσι για δοκιμή. Αλλά για τσίχλες σε αυτή την τιμή δύσκολα. Σε τι θηράματα το ρίχνεις σε τόσο χοντρά σκάγια;

Και τα Hit σκάρτεψαν; Τώρα που ψάχνουμε για 30άρια της προκοπής τα Ηitάκια δεν παίζουν;;;
Όχι μια χαρά είναι, από σποντα που λένε δεν τα πήρα. Έτυχε στο μαγαζί που ψωνίζω να τα έχει μόνο σε νούμερο 7 ενώ τα λαμπρό τα είχε και σε 9.

Όχι μια χαρά είναι, από σποντα που λένε δεν τα πήρα. Έτυχε στο μαγαζί που ψωνίζω να τα έχει μόνο σε νούμερο 7 ενώ τα λαμπρό τα είχε και σε 9.
Μεταξύ Lambro 30 (κίτρινο) και Hit ποιο προτιμάς βλητικά γιατί οικονομικά πια ότι κάτσει.

Αχ αυτά τα νέα παιδιά... Γεμάτα ζωή και όρεξη για δραστηριότητες. Τι μπάλα...τι μπασκετακι με τους φίλους... Κυνήγι με μπενελι και η χαρά που πλημμυρίζει τα μάτια τους όταν αρπάζουν την κοψοφτερη τσίχλα λίγο πριν τρυπώσει στα βάτα.... Αξία ανεκτίμητη .yel. .yel. .yel. .love.

Status
Not open for further replies.
Back