Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ωραια.δοκιμασε sipe η f2 η α1 σε 34γρ. και αξιζει να δωσεις και κατι παραπανω να δοκιμασεις jk6 στα 33γρ. αλλα παρε ενα κουτι γιατι ειναι ακριβα να δεις αν αποδιδουν.και σφιξε ενα νουμερο δηλαδη αν ριχνεις 9αρια παρε 8αρια

Ποια φυσίγγια του εμπορίου είναι γεμισμένα με JK6;
Θέλω να την δοκιμάσω στις τσαρτσάρες σε μέρος με υψόμετρο και παγωνιά.

Ποια φυσίγγια του εμπορίου είναι γεμισμένα με JK6;
Θέλω να την δοκιμάσω στις τσαρτσάρες σε μέρος με υψόμετρο και παγωνιά.
Εγώ είχα πάρει της cheddite όταν κόστιζε 8,5 ευρώ αλλά σταμάτησε η εταιρεία να το βγάζει.Τα τελευταία κουτιά στοκ τα ανέβασαν ξαφνικά περισυ στα 11 και κάτι ευρώ, πράγμα ασυμφορο και παράλογο.
Νομίζω όμως έχει στα 33γρ η RM σε λογική τιμή.

Εγώ είχα πάρει της cheddite όταν κόστιζε 8,5 ευρώ αλλά σταμάτησε η εταιρεία να το βγάζει.Τα τελευταία κουτιά στοκ τα ανέβασαν ξαφνικά περισυ στα 11 και κάτι ευρώ, πράγμα ασυμφορο και παράλογο.
Νομίζω όμως έχει στα 33γρ η RM σε λογική τιμή.
Σωστός Γιάννη τα έχει σε προσφορα Μιτσακος μέχρι εξαντλησης στοκ αλλά σε 32γρ.

. http://www.alectoris-club.gr/alecto...er_op=view_page&PAGE_id=62&MMN_position=77:40

καλημερα σε ολους. διαβαζω τωρα τελευταια στο φβ για τα φυσιγγια του ναυπλιωτη οτι γενικα εχει ριξει την ποιοτητα. λογω των κυνηγιων που κανω εγω δεν τα χρησιμοποιω. ωστοσο οσο τα χρησιμοποιουσα ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.... και ενα κουτι που πηρα φετος για τον πατερα μου μια χαρα δουλεψε. τι γνωμες εχετε ?

τα lambro εχουν πολες επιλογες και μπορεις να βρεις τη σου παει και πιστευω οτι ειναι αξιοπιστη τωρα το οτι καποια δεν πανε σε καποιους αυτο ειναι φυσιολογικο γιαυτο και εχουν πολες επιλογες το ιδιο γινεται και στις ιταλικες εταιρειες που καποιες απο αυτες ειναι κορυφη

πήρα ορισμένα κουτιά Nobel Sport Percorso Caccia Tecna 36g No:7
και τα δούλεψα και στα κοτσύφια ..το πρωί σαν να δουλέψανε καλύτερα το απόγευμα μετά τις 15:00 όλα τα κοτσύφια ήτανε μέσα στο αίμα καιρικές συνθήκες 5 βαθμούς με λίγο χιόνι.
ξέρω ότι είναι ένα ακριβό φυσίγγιο για τσίχλα και για κοτσύφι 11 euro το κουτί
τι να πάρο ρε μάγκες για φταίς τις μέρες και με αυτόν τον καιρό δεν με νιαζί αν είναι φτηνό η ακριβό
έχω παρατήρηση ότι τελευταία η πυρίτιδα Tegna αφήνει κατάλοιπα μέσα στην κάνει ενώ κάποτε έριχνες και γυαλοκοπούσε
παιδιά μείνανε λίγες μέρες ακόμα και αν βάλω ποτε έχω ρεπό και τα σχετικά μένουνε ακόμα πιο λίγες τελευταία στα μέρη μου έχουμε λίγα χιονια βοριαδάκια τσουκτερό κρύο και σαν παραθαλάσσια και την υγρασία μας άλλοτε στα ύψη άλλοτε σε normal πλαίσια
κάποια άτομα που το κατέχουνε με τα φυσίγγια αν ξέρει κάποιος ας μας βοηθήσει και μας τι φυσίγγιο να δουλέψουμε

επίσης κάποια
DORKAS Express 32gr No:8 καλο μου φάνηκε
Nobel Sport Velox 32g No:9 καλο μου φάνηκε
ARISTON 32gr No:8 δεν με εντυπωσίασε

σκέφτομαι να δοκιμάσω

NSI SIPE 32 GR No:7-8
B&P F2 Classic 34gr No:7-8
B&P MB Classic 32gr No:7-8
Cheddite JK6 34gr No:7-8

ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είναι για φτερό μιλάω για καθιστρα καρεκλάκι και τα αφήνουμε να έρθουνε στα δέντρα στον κισσό

Last edited:
  • Like
Reactions: DrV
και τα δούλεψα και στα κοτσύφια ..το πρωί σαν να δουλέψανε καλύτερα το απόγευμα μετά τις 15:00 όλα τα κοτσύφια ήτανε μέσα στο αίμα καιρικές συνθήκες 5 βαθμούς με λίγο χιόνι.
τι να πάρο ρε μάγκες για φταίς τις μέρες και με αυτόν τον καιρό δεν με νιαζί αν είναι φτηνό η ακριβό
έχω παρατήρηση ότι τελευταία η πυρίτιδα Tegna αφήνει κατάλοιπα μέσα στην κάνει ενώ κάποτε έριχνες και γυαλοκοπούσε
παιδιά μείνανε λίγες μέρες ακόμα και αν βάλω ποτε έχω ρεπό και τα σχετικά μένουνε ακόμα πιο λίγες τελευταία στα μέρη μου έχουμε λίγα χιονια βοριαδάκια τσουκτερό κρύο και σαν παραθαλάσσια και την υγρασία μας άλλοτε στα ύψη άλλοτε σε normal πλαίσια
κάποια άτομα ι το κατέχουνε με τα φυσίγγια αν ξέρει κάποιος ας μας βοηθήσει και μας τι φυσίγγιο να δουλέψουμε

επίσης κάποια

σκέφτομαι να δοκιμάσω

ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είναι για φτερό μιλάω για καθιστρα καρεκλάκι και τα αφήνουμε να έρθουνε στα δέντρα στον κισσό
τα φυσιγγια που θελεις να δοκιμασεις κανουν ολα για την δουλεια που τα θελεις και για καιρικεσ συνθηκες που περιγραφεις.αναλογα και σε τη αποστασεις ντουφεκας ομως

Το F2 της B&P το χρησιμοποιούν φίλοι που πηγαίνουμε για τσίχλα και πίνουν νερό στο όνομά του όταν δυσκολεύει ο καιρός. Έριξα και εγώ ένα κουτί σε μια έξοδο και εκτός από πολύ μαλακή τουφεκιά μου φάνηκαν πολύ γρήγορα. Αυτό που έχω αποκομίσει φέτος που κυνηγάω συστηματικά τσίχλες για δεύτερο χρόνο είναι ότι καλό είναι να παραμένουμε πιστοί σε ένα άντε δύο μάρκες φυσιγγίων που μας ταιριάζουν. Εγώ δεν αλλάζω ούτε νούμερο, ούτε τσοκ ότι καιρό και ότι απόσταση να περιμένω να έχουν τα πουλιά, βέβαια σπάνια θα τουφεκίσω σε πουλί πάνω από 35 βία 40 μέτρα. Έχω κολλήσει στο Νο 8 και το βελτιωμένο κύλινδρο και μία φορά έριξα 7αρια πέρσυ με χιόνι και υγρασία.

σκέφτομαι να δοκιμάσω

Ολα οσα σκεφτεσαι να αγορασεις ειναι αξιολογα και για τον καιρο που θες!

κάποια άτομα ι το κατέχουνε με τα φυσίγγια αν ξέρει κάποιος ας μας βοηθήσει και μας τι φυσίγγιο να δουλέψουμε

επίσης κάποια

σκέφτομαι να δοκιμάσω

ΜΒ Classic 32 gr n8... ;) Κ για τον τροπο που κυνηγας θα εβαζα 2 αστρα...

ΜΒ Classic 32 gr n8... ;) Κ για τον τροπο που κυνηγας θα εβαζα 2 αστρα...
έχω επάνω το tsok το Muller το passing πιστεύω ότι κάνει, δεν έχω θέμα στις συγκέτρωσης εκεί είμαι ευχαριστημένος ..αλλα να γεμίζω τα πλατανόφυλλα με αίμα όμως αυτό δεν μου άρεσε

Status
Not open for further replies.
Back