Καλησπερα η δικη μου γνωμη ειναι αγορασε οτι ποιο φτηνο βρεις θα κανεις την δουλεια σου ανετα......βαλε κ τον ασο κ δεν θα σου γλιτωνει τιποτα.πήρα ορισμένα κουτιά Nobel Sport Percorso Caccia Tecna 36g No:7
και τα δούλεψα και στα κοτσύφια ..το πρωί σαν να δουλέψανε καλύτερα το απόγευμα μετά τις 15:00 όλα τα κοτσύφια ήτανε μέσα στο αίμα καιρικές συνθήκες 5 βαθμούς με λίγο χιόνι.
ξέρω ότι είναι ένα ακριβό φυσίγγιο για τσίχλα και για κοτσύφι 11 euro το κουτί
τι να πάρο ρε μάγκες για φταίς τις μέρες και με αυτόν τον καιρό δεν με νιαζί αν είναι φτηνό η ακριβό
έχω παρατήρηση ότι τελευταία η πυρίτιδα Tegna αφήνει κατάλοιπα μέσα στην κάνει ενώ κάποτε έριχνες και γυαλοκοπούσε
παιδιά μείνανε λίγες μέρες ακόμα και αν βάλω ποτε έχω ρεπό και τα σχετικά μένουνε ακόμα πιο λίγες τελευταία στα μέρη μου έχουμε λίγα χιονια βοριαδάκια τσουκτερό κρύο και σαν παραθαλάσσια και την υγρασία μας άλλοτε στα ύψη άλλοτε σε normal πλαίσια
κάποια άτομα ι το κατέχουνε με τα φυσίγγια αν ξέρει κάποιος ας μας βοηθήσει και μας τι φυσίγγιο να δουλέψουμε
επίσης κάποια
DORKAS Express 32gr No:8 καλο μου φάνηκε
Nobel Sport Velox 32g No:9 καλο μου φάνηκε
ARISTON 32gr No:8 δεν με εντυπωσίασε
σκέφτομαι να δοκιμάσω
NSI SIPE 32 GR No:7-8
B&P F2 Classic 34gr No:7-8
B&P MB Classic 32gr No:7-8
Cheddite JK6 34gr No:7-8
ξέχασα να αναφέρω ότι δεν είναι για φτερό μιλάω για καθιστρα καρεκλάκι και τα αφήνουμε να έρθουνε στα δέντρα στον κισσό