Φυσίγγια για τσίχλες - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει δοκιμάσει κανείς τα Lambro Tordo Dispersante;
http://www.lambro.gr/el/product/DIASPORAS/TORDOr-DIASPORAS
Θέλω να πάω σε ένα μέρος με κισσούς την Κυριακή και κατά κανόνα τα πουλιά περνάνε σε μεγαλούτσικες αποστάσεις.
Νωρίς το πρωί όμως μπαίνουν στα 20 25 μέτρα και με τα σφιχτά τσοκ θα έχω πρόβλημα.
Έτσι σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τα συγκεκριμένα...
την δουλεια σου θα την κανεις.γνωμη μου ειναι σε αυτη την αποσταση να ριξεις αυτα που ριχνεις γενικα με ic η cyl θα εχεις καλητερα αποτελεσματα

Δεν έχουν τσοκ εναλλασσόμενα τα όπλα σου Γιώργο?
Με το Baikal θα πάω Τάσο.Του βάζω τα τρία και δύο άστρα γιατί τα κοτσύφια και οι τσαρτσάρες παίζουν στα όρια των δέντρων με τους κισσούς.
Απλά νωρίς το πρωί μπαίνουν από τα πυκνά χαμηλά και εκεί χρειάζομαι τα διασποράς.
Γιωργο, εριξα μερικα που ειχαν μεινει περυσι, δεν ηταν ασχημα αλλα δεν εχω κ εγω ολοκληρωμενη αποψη...
Σου βαζω ομως δυο φωτογραφιες απο πινακα που τα εχω...
Στα 17 μετρα με ΙC σε ν.8,5

Στα 20 μετρα με Demi σε ν.8,5
Σε ευχαριστώ Άρι που έκανες τον κόπο να βάλεις τις τουφεκιές..well done.Πολύ κατατοπιστικές σχετικά με την απόδοση του φυσιγγίου.
την δουλεια σου θα την κανεις.γνωμη μου ειναι σε αυτη την αποσταση να ριξεις αυτα που ριχνεις γενικα με ic η cyl θα εχεις καλητερα αποτελεσματα
Τα διασποράς τα θέλω μόνο για νωρίς το πρωί.Αλλιώς συμφωνώ μαζί σου ότι θα είχα καλύτερα αποτελέσματα με ανοιχτά τσόκ.;)Αλλά όσο περνάει η ώρα τα πουλιά παίζουν σε οριακές αποστάσεις και δεν θα με καλύψουν.:)

Έχει δοκιμάσει κανείς τα Lambro Tordo Dispersante;............

Πήρα 2 κουτιά φέτος και τα έριξα με το Baikal. .................
Πάντως τα λίγα πουλιά που χτύπησα (... περίπου στις αποστάσεις που αναφέρεις), πέσανε ξερά ;)
Γιώργο, να κάμω μια διόρθωση και ... συγνώμη για την "παραπληροφόρηση" (... αν και δεν έγραψα κάτι κακό);) ... Το προηγούμενο μήνυμά μου αφορά το Lambro Classic Dispersante - αυτό πήρα φέτος (μαζί με το Tordo 30).
Τα Tordo Dispersante τα είχα πάρει πέρυσι το Φλεβάρη (μαζί με Euromix)!
Πως την πάτησα έτσι!!! ... Είναι και η ηλικία βλέπεις .yel. ... Μοιάζουν κιόλας, πράσινο κουτί ίδιος πράσινος κάλυκας ... μπερδεύτηκα! :(
Κατά τ' άλλα, ισχύει αυτό που έγραψα. Όσα πουλιά χτύπησα είχαν καθαρά και ακαριαία σκοτώματα. Γενικά πάντως πέρυσι είχα ελάχιστα (ανάξια λόγου) χαμένα, μόλις 3 ή 4 όλη τη σεζόν (κι όχι με τα συγκεκριμένα φυσίγγια)!
Πιστεύω ότι θα σε καλύψουν μια χαρά.

Γιώργο, να κάμω μια διόρθωση και ... συγνώμη για την "παραπληροφόρηση" (... αν και δεν έγραψα κάτι κακό);) ... Το προηγούμενο μήνυμά μου αφορά το Lambro Classic Dispersante - αυτό πήρα φέτος (μαζί με το Tordo 30).
Τα Tordo Dispersante τα είχα πάρει πέρυσι το Φλεβάρη (μαζί με Euromix)!
Πως την πάτησα έτσι!!! ... Είναι και η ηλικία βλέπεις .yel. ... Μοιάζουν κιόλας, πράσινο κουτί ίδιος πράσινος κάλυκας ... μπερδεύτηκα! :(
Κατά τ' άλλα, ισχύει αυτό που έγραψα. Όσα πουλιά χτύπησα είχαν καθαρά και ακαριαία σκοτώματα. Γενικά πάντως πέρυσι είχα ελάχιστα (ανάξια λόγου) χαμένα, μόλις 3 ή 4 όλη τη σεζόν (κι όχι με τα συγκεκριμένα φυσίγγια)!
Πιστεύω ότι θα σε καλύψουν μια χαρά.
.cool. .cool.

παιδια να πω και εγω την τρελαμουυυυ,τα πυρκαλ τα δουλευα παλια ωντος καλα φυσεκιααα,,τωρα στο θεμασας παιζουνε πωλα απο μεχρι εαν η καραμπινα που τα ριχνη ειναι καθαρη ,και μετα δεν απωκλιω το θεμα διωγκωμενου φυσυγκιουυυ που εχη συμβη και σε μενα,,να μην μπενη ουτε καν στην κανη αλα και να μπαινη σφηχταααα,,,,,μηχανηματα τα βγαζουνε ρε παιδια θα γηνουνε και λαθηηηη,,,απλα πεταξχτε το φυσυγκιιιιι και μην το ρηξετεεε

σε αυτα τα πραγματα τιθεται θεμα αναξιοπιστιας της εταιρειας γιατι το ξερουν οτι οι συγκεκριμενοι καληκες ειναι ελατοματικοι και τους ριχνουν στην παραγογη αλλα πονταρουν στο οτι δεν θα γινει κανενα ατυχημα και οτι ειναι τυχαιο γεγονος.δεν παει ομως ετσι σε θεματα ασφαλειας .

Δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσω τα πάντα αλλά είναι και θέμα χαρακτήρα, αν κάτι με καλύπτει, ποιος ο λόγος να πειραματίζομαι; Σε ευχαριστώ για την πρόταση, του Ναυπλιώτη είναι;
Ναι Lambro tordo 30, το κίτρινο
tordo30.png

μπαρούτι d20
και βύσμα giovanni, ίδιο με του Euromix.

ναι γιωργο.γεμισμενο με d20 γρηγορο θανατηφορο και αρκετα συγκεντρωτικο και ειναι και φωτια

μπαρούτι d20
Αφού "ξεραίνει" τις "γαλάζιες" στον αέρα ... στα τσιχλόνια θα κολώσει; ... .sarcastic.

σπυρο το δουλεψα πολυ περυσι στο baikal κι επαθα την πλακα μου αλλα φοβομουν να το δοκιμασω στη καραμπινα μεχρι το προγουμενο σαββατο που το εβαλα στην 302 κι εκανα πραματα και θαματα
Πήρα 2 κουτιά από Κέρκυρα Ευριπίδη, που κατέβηκα στις γιορτές και τα έριξα στα κιχλοκότσυφα, στο περπατητό...
Ακόμα και με 5*, πολύ συγκεντρωτικό και μαλακό.
Δυστυχώς δε τα βρίσκω στα Γιάννενα:(

Αφού "ξεραίνει" τις "γαλάζιες" στον αέρα ... στα τσιχλόνια θα κολώσει; ... .sarcastic.
στελιο στο σαιτ του λαμπρου λεει οτι βγαινει και 7αρι αλλα δεν το εχω δει πουθενα.αν δεις 7αρια σε κανενα μαγαζι πες μου γιατι τα θελω για τα περιστερια και φασσες το σεπτεμβρη

tordo30.png

μπαρούτι d20
Για πολλοστή φορά θα γράψω ότι το έχω ερωτευτεί φέτος στο κυνήγι. Του χρόνου θα γίνουν αρκετές προμήθειες από την αρχή της σεζόν.

Δεν το έχω ριξει..Αλλά έπαθα πλάκα φέτος με το mezzo 30γρ μεσοταπα που έριξα μερικα..Τα πουλιά παθεναν ηλεκτροσόκ..
Όποτε και το 30αρι τορντο θα είναι φωτιά..Ίδια γραμμάρια ίδια πυρίτιδα και ίσως ίδιο στησιμο αν εξαιρέσουμε την βυσματωση...off topic..hit.

Μύρο τα πορτοκαλί είναι γεμισμένα με gm3 αλλά είναι δυνατά.αν θες με gm3 καλυτερα οι ευρωμικτες σε 8/9
Το κίτρινο δουλεύω από πέρυσι αλλά μου έδωσε ένας φίλος μια κούτα πορτοκαλί και δεν μου αρέσουν

Status
Not open for further replies.
Back