ναι και βλέπουμεΜακη τελικα κατασταλαξες στην G3000?
Καλά είναι τα επώνυμα 28άρια αλλά αν θες να δώσεις βάση ΚΑΙ ατην τιμή προσπάθησε να πάρεις 28γρ από τον Κένταυρο, 4,5€ η 25άδα. Πωλούνται σε κούτα των 475 χωρίς κουτάκια. Είναι δοκιμασμένα σε, σκοπευτήριο, τσίχλα, τρυγόνι από πολλούς με άριστα αποτελέσματα. Πάρε μάτι και μια παρουσίαση από σκοπευτήριο, τα έριχνα με την Beretta και muller ufo για να να κάνουμε λίγο εφέ , μέχρι το 1:18 γιατί μετά είναι skeet με spreader.μακαρι ρε αρη.για να δουμε
τι εχει να προσφερει βρε Αρη η Α1 σε σκοπευτικο????Τωρα το εβγαλε Ευριπιδη, λογικα θα κυκλοφορησει κ εδω... Συνηθως πρωτα ενημερωνεται το αγγλικο site...
Καλά είναι τα επώνυμα 28άρια αλλά αν θες να δώσεις βάση ΚΑΙ ατην τιμή προσπάθησε να πάρεις 250 ή 500 φυσίγγια 28γρ από τον Κένταυρο, 4,5€ η 25άδα. Πωλούνται σε κούτα των 250 χωρίς κουτάκια. Είναι δοκιμασμένα σε, σκοπευτήριο, τσίχλα, τρυγόνι από πολλούς με άριστα αποτελέσματα. Πάρε μάτι και μια παρουσίαση από σκοπευτήριο, τα έριχνα με την Beretta και muller ufo για να να κάνουμε λίγο εφέ , μέχρι το 1:18 γιατί μετά είναι skeet με spreader.
Tα συγκεκριμενα ειναι με Α1 Speciale ή με AS?
as γραφει στο siteTα συγκεκριμενα ειναι με Α1 Speciale ή με AS?
Όντως έχεις δίκιο.Γιώργο βγάζει και κούτες των 250; εγώ πέρσι είχα πάρει μια κούτα 475 φυσιγγίων με τα οποία την έβγαλα όλη τη σεζόν. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω και μερικά 24γρ αλλά τα 500 μου φάνηκαν πολλά.....
και εχει κουτι με Α1 ? ποια η διαφορα παντως μεταξυ τους?Tα συγκεκριμενα ειναι με Α1 Speciale ή με AS?
Δεν ειναι Α1 Τολη, απλα προφανως θελει να βγαλει καποια σειρα με πυριτιδες Α για διαφορες γομωσεις κ για διακρητικο τιτλο γραφει στα φυσιγγια Α1 Speciale...τι εχει να προσφερει βρε Αρη η Α1 σε σκοπευτικο????
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το 28άρι το βγάζει μόνο σε 8. Εμένα μου φάνηκαν καλύτερα, αν και δεν είχα παράπονο και από τα RM. Το video μιλάει από μόνο του, τι καλύτερο θα σου προσφέρει ένα φυσίγγι, όσο για το αν έχουν δοκιμασθεί στο κυνήγι, ας βάλουμε με το μυαλό μας αντί για δίσκο μια τσίχλα και ας βγάλουμε συμπέρασμα για το τι θα γίνειΓιωργο τα εβγαζε σε 7,5 μονο τα 28αρια σωστα? Παντως Σχιστο που τα ειχα ριξει προπερσι ..ιδια με τα RM μου φανηκαν σε αποδοση