Η πρωτη επαφη ηταν σε ενα φοβερα ωραιο περασμα τρυγονιων - συκοφαγων το 91-92. 2 κουτια sipe, ουτε μισο πουλι κατω. Την επομενη στο περπατητο τα ιδια. Αργοτερα, πολυ αργοτερα, ανεβηκα Πελασγια για τσιχλες, με μια κουτα NSI Sipe. Tοση αστοχια δεν ξαναθυμαμαι, κοντεψα να πεταξω τα φυσιγγια. Την ιδια μερα πηρα με 10-12 Ζοτος κιτρινα, 7 πουλια.
Καποια στιγμη το 2005 πεφτει στα χερια μου καμποση Sipe. Γεμιζω, δοκιμαζω, κυνηγαω, ξαναγεμιζω, σχεδον 1 σαιζον ολοκληρη, δεν μου αρεσαν ποτε τα φυσιγγια που εφτιαχνα. Γενικως ειτε στον πινακα (γιατι δοκιμασα οση απεμεινε, περσι στο σκοπευτηριο) ουτε στο κυνηγι, θυμαμαι μια μερα να την ευχαριστηθω.
Ομοιως με την S4, αλλα αυτο μια σαιζον στα μπασιματα που ειχα παρει τοτε τα S4 που ειχαν πρωτοκυκλοφορησει σε χακι καλυκα, απο μια σειρα της Nobelsport. Για την ιστορια τα πρωτα Sipe ηταν του Κενταυρου, Νο7 σε καλυκα κιτρινο χαμηλο
φετος μαζεψα καμια 150/170 γραμμαρια sipe απο καποια φυσιγγια που εκοψα και τη γεμισα για τσιχλες στο 1.50/32 με spark και 686 μεταχιρησμενο καλυκα και κλεισημο στα 57.3 χιλιοστα.ξερη δυνατουστικη ντουφεκια αλλα σε σχεση με gm3/ mb32/ A1 η μερα με τη νυχτα σαν να οδηγουσα lada και ξαφνικα πηγα σε ferrari.σε σχεση με τις αλλες καθαρα σκοτωματα με ολλους τους καιρους απο μερα μεσημερι με νταλα ηλιο μεχρι και μερες με βροχη,το μεγαλο τις προβλημα ειναι που θελη αναγκαστηκα ζυγαρια.Η πρωτη επαφη ηταν σε ενα φοβερα ωραιο περασμα τρυγονιων - συκοφαγων το 91-92. 2 κουτια sipe, ουτε μισο πουλι κατω. Την επομενη στο περπατητο τα ιδια. Αργοτερα, πολυ αργοτερα, ανεβηκα Πελασγια για τσιχλες, με μια κουτα NSI Sipe. Tοση αστοχια δεν ξαναθυμαμαι, κοντεψα να πεταξω τα φυσιγγια. Την ιδια μερα πηρα με 10-12 Ζοτος κιτρινα, 7 πουλια.
Καποια στιγμη το 2005 πεφτει στα χερια μου καμποση Sipe. Γεμιζω, δοκιμαζω, κυνηγαω, ξαναγεμιζω, σχεδον 1 σαιζον ολοκληρη, δεν μου αρεσαν ποτε τα φυσιγγια που εφτιαχνα. Γενικως ειτε στον πινακα (γιατι δοκιμασα οση απεμεινε, περσι στο σκοπευτηριο) ουτε στο κυνηγι, θυμαμαι μια μερα να την ευχαριστηθω.
Ομοιως με την S4, αλλα αυτο μια σαιζον στα μπασιματα που ειχα παρει τοτε τα S4 που ειχαν πρωτοκυκλοφορησει σε χακι καλυκα, απο μια σειρα της Nobelsport. Για την ιστορια τα πρωτα Sipe ηταν του Κενταυρου, Νο7 σε καλυκα κιτρινο χαμηλο