Αδερφέ εδώ τα έχουνε απο 8.70 έως 9.50 οποτε βουρ
Παντως εγω πλεον εχω δυο χρονια τωρα κυνηγω αποκλειστικα με φυσιγγια superkill του καραμανιδη δεν τα αλλαζω πλεον με κανενα τα εχω δοκιμασει σε χαρτονι στο κυνηγι ειναι κατα την αποψη μου στα τοπ φυσιγγια πανελαδικα .Και εχω δοκιμασει στα 30 χρονια που κυνηγω παρα πολλες μαρκες...MB και BP kai Τσου τσου και ζου ζου...
βαρατε ρε παίχται Ελληνικά φυσίγγια
Καλυτερη τιμη για φυσίγγι με c7 δεν γινεται!!!Βρηκα σημερα σε καταστημα τα λαμπρο βεργηνα με 5,70 αλλα ειχε ενα κουτι μονο θα τα φερη ξανα στην ιδια τιμη αντε 5/10. λεπτα πανω απο την νεα σεζον. γιατι αυτη η τεραστια διαφορα καντα στα 3,50/4ευρω το κουτι απο αλλα καταστηματα πανε να βγαλουνε και τα αντερα τουσ η αλλοι.πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω
Ποια απο όλα Πέτρο,τα κόκκινα?κυνηγω αποκλειστικα με φυσιγγια superkill του καραμανιδη
Τσιχλες κοτσυφια με τα κοκινα kill 32 gr και με τα chihla αναμικτα 8/9 33 gr.Σε ολες τις θερμοκρασιες απαιχτα. Στα τρυγονια superkill κιτρινα 33 gr και τα αναμικτα trygoni 7/8 33gr. Φασσες υδροβια αποκλειστικα με τα superkill μπλε 35 gr τα οποια ειναι φοβερα.Πολλοι χρησιμοποιουν τα μαυρα superkill για ολα τα θηραματα εγω οχιΠοια απο όλα Πέτρο,τα κόκκινα?
Eχω κανει πριν καποια χρονια ενα ονειρικο σουρουπο στον Εβρο με F2 Classic, ομιχλη, 7 μποφωρ νοτια και ψιλοβροχο... Τα σκαγια 7αρακια ( μετρημενα) και τα σαρσελια επεφταν κεραυνοβολημενα... .eat.
Το έριξα φέτος πρώτη φορά στα μπασιματα με το 725 και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αλλά σε πιο ψηλό νούμερο. Το βρήκα σε καλη τιμή, 5.80, και γι'αυτό τα πήρα. Ο καιρος ηταν το πρωι πολλη υγρασία και μετα ζεστη και ηλιοφάνεια. Απο τα καλύτερα 33αρια.Βρήκα εχθες σε μαγαζί Βεργίνα 7αρια και πήρα ενα κουτί για να δοκιμασω στον πίνακα με το δίκκανο και για να τα ρίξω στ αγριοπεριστερα αν αξιωθω να πάω.τα έχει ρίξει κανεις? Ο συνδυασμός που θέλω να κάνω είναι αυτό για πρωτο και α1 6αρι που αγαπάω στη 2η.πως σας φαινετε?
Το έριξα φέτος πρώτη φορά στα μπασιματα με το 725 και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος αλλά σε πιο ψηλό νούμερο. Το βρήκα σε καλη τιμή, 5.80, και γι'αυτό τα πήρα. Ο καιρος ηταν το πρωι πολλη υγρασία και μετα ζεστη και ηλιοφάνεια. Απο τα καλύτερα 33αρια.
Τσιχλες κοτσυφια με τα κοκινα kill 32 gr και με τα chihla αναμικτα 8/9 33 gr.Σε ολες τις θερμοκρασιες απαιχτα. Στα τρυγονια superkill κιτρινα 33 gr και τα αναμικτα trygoni 7/8 33gr. Φασσες υδροβια αποκλειστικα με τα superkill μπλε 35 gr τα οποια ειναι φοβερα.Πολλοι χρησιμοποιουν τα μαυρα superkill για ολα τα θηραματα εγω οχι
Ξεθωριάζουν παρά πολυ εύκολα σε αυτο το φυσιγγι,δικιο έχεις.ειχαν ξεθωριασει τα γραμματα στο φυσιγγι.
Ξεθωριάζουν παρά πολυ εύκολα σε αυτο το φυσιγγι,δικιο έχεις.
Και αν εχουμε ενα νούμερο δεν υπάρχει θέμα.Αλλα αν εχουμε διαφορα νούμερα τοτε αντε να βρούμε ακρη αν δεν ειναι στα κουτιά τους.
Ειναι πολυ σπαστικό αυτο σε οποιοδήποτε φυσιγγι..
Λιγο το κακό οπως αποδειχτηκε,τέλος καλό όλα καλα..Ναι Τασο, το λαθος ομως ηταν καθαρα δικιο μου. Ειχα βαλει κατι 8αρια που ριχνω σε τσιχλες σε κατι κουτια απο Ν7. Ετσι οταν φορτωσα για Δ, πηρα το λαθος νουμερο. Ειχα αγορασει Ν7 για παπια το σουρουπο.
Το μαυρο ειναι πολυ καλο αλλα και αρκετα βαρυ 33,5 gr και πιο ακριβο για αυτο πολλοι το χρησιμοποιουν για ολα τα θηραματα.Εγω εχω κανει επιλογη οπως εγραψα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Πετρο απο τους πολυ καλους κατασκευαστες ο καραμανιδης, τον ρωτας και σου απανταει σε οτι θελεις σχετικα με τα φυσιγγια του. Το μονο κακο που δεν τα βρισκεις παντου. Τo μαυρο superkill ειχα ριξει πριν τρια χρονια και ηταν καταπληκτικο. Το κοκκινο επισης αλλα αυτο μου αφησε αναμεικτες εντυπωσεις.
Λιγο το κακό οπως αποδειχτηκε,τέλος καλό όλα καλα..
Σαν φυσιγγι 34γρ ειναι γρήγορο?
Βέβαια δεν νομίζω να ελαχιστοποιεί την προσκοπευση οπως λέει η
διαφημιση..
Πολλοί θα πουν οτι η f2 δίνει ταχύτητες κλπ..
Το μαυρο ειναι πολυ καλο αλλα και αρκετα βαρυ 33,5 gr και πιο ακριβο για αυτο πολλοι το χρησιμοποιουν για ολα τα θηραματα.Εγω εχω κανει επιλογη οπως εγραψα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Τα μαυρα ναι με aquilla αυτα που αναφερα εγω με g3000, τα μπλε με mb32Εxeis δικιο για το μαυρο, 33.5 γρ ειναι αρκετα βαρυ για τσιχλα, ομως θυμαμαι δεν το σταματουσε ουτε η υπερβολικη υγρασια. Αν δεν κανω λαθος ο Καραμανιδης γεμιζει τα περισσοτερα φυσιγγια του με Αquilla και σε αυτα που τα προοριζει για υγρασια ανεβαζει αισθητα την αναλογια πυριτιδας.