Χρήστος Χατζιώτης Συνέντευξη

Πριν λίγες ημέρες πήρα το βιβλίο του, Απόσταγματα πυριτιδας, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους, είναι ένα πολύ ευχάριστο βιβλίο που ο συγγραφέας περιγράφει με ποιον τρόπο έπεσαν στα χέρια του κάποια από τα όπλα της συλλογής του,καθώς και διάφορα άλλα περιστατικά. Ένα εύκολο, ξεκούραστο και πολύ ενδιαφέρον βιβλίο με πρωταγωνιστές, πρόσωπα και περιοχές οπου σίγουρα οι περισσότεροι θα έχετε ακουστά η θα γνωρίζετε. Screenshot_20240925_164256_Gallery.jpgScreenshot_20240925_164251_Gallery.jpg

Πριν αρκετο καιρο ειχε βαλει ενα βιντεο που ηταν με μια παρεα διπλα σε ενα κλωβο με περδικες

Και κατηγορουσαν τους κυνηγους και πως μπορουν να τα μεγαλωνουν ωια να τα σκοτωσουν μετα κλπ κλπ

Ελπιζω πραγματι να εχει αλλαξει εντυπωση και ιδεες και να μην εκμεταλευεται απλα τις γνωσεις και την αγαπη ενος κυνηγου οπως ο Χατζιωτης για να καρπωθει την σημασια του κυνηγοκοσμο

Πριν αρκετο καιρο ειχε βαλει ενα βιντεο που ηταν με μια παρεα διπλα σε ενα κλωβο με περδικες

Και κατηγορουσαν τους κυνηγους και πως μπορουν να τα μεγαλωνουν ωια να τα σκοτωσουν μετα κλπ κλπ

Ελπιζω πραγματι να εχει αλλαξει εντυπωση και ιδεες και να μην εκμεταλευεται απλα τις γνωσεις και την αγαπη ενος κυνηγου οπως ο Χατζιωτης για να καρπωθει την σημασια του κυνηγοκοσμο
Ο τύπος είναι η κλασική γλίτσα.Δε μου φαίνεται περίεργο που την έπεσε στον Χατζιωτη για views-likes,περίεργο είναι που τόσα χρόνια δεν πήγε ένα αρθροκοπρόσκυλο του χώρου να πάρει αυτές τις συνεντεύξεις σε βίντεο ώστε να μείνουν στον κυνηγετικό κόσμο που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.

Κρατάτε μικρό καλάθι γιατί έτσι και του δώσει η Μπομπολακη ένα ντενεκε λάδι του γύφτου θα μας κρεμάσει στα μανταλάκια.
Ο τύπος είναι η κλασική γλίτσα.Δε μου φαίνεται περίεργο που την έπεσε στον Χατζιωτη για views-likes,περίεργο είναι που τόσα χρόνια δεν πήγε ένα αρθροκοπρόσκυλο του χώρου να πάρει αυτές τις συνεντεύξεις σε βίντεο ώστε να μείνουν στον κυνηγετικό κόσμο που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν.
Για να μην υπαρχει παρεξηγηση, για τον Ιωσηφ Παπαδοπουλο λες λογικα, οχι για τον Χατζιωτη, σωστα?

Για να μην υπαρχει παρεξηγηση, για τον Ιωσηφ Παπαδοπουλο λες λογικα, οχι για τον Χατζιωτη, σωστα?
Ο Χατζιωτης είναι ο μέντορας που όλοι θα θέλαμε να είχαμε,ο συγκυνηγος που ψάχνουμε και ο πρόεδρος της ΚΣΕ που μας λείπει.

Εγώ νομίζω πως μάλλον αυτό κάνει !!!

Back