Χρήστος Χατζιώτης Συνέντευξη

Δεν θα συμφωνήσω μαζί του σε δύο πράγματα.
Πρώτον στο θέμα ασφάλειας των σπιτιών, αν υπήρχε νόμος που προστατεύει ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη σε αυτοαμυνα με οποιοδήποτε όπλο, να δω πόσοι θα έκαναν την δουλειά του μπουκαδορου. Δεν μας λένε πως ένας 70αρης σαν εμένα που παίρνει μια χούφτα χάπια την ημέρα θα αντισταθεί σε ένα ή παραπάνω εισβολείς νεότερης ηλικίας. Μόνο βρέθηκε ο άχρηστος πολιτικος να πει: κάνε ότι κοιμάσαι... Για τα γερόντια που πέθαναν δεμένα η με πνιγμό ή σιδερωμένα δεν λένε κουβέντα!
Δεύτερον θεωρώ ότι τα 9βολα είναι πιο επικίνδυνα λόγω ανοίγματος της δέσμης και λόγω του ότι με αυτά ο χρήστης ρίχνει με μεγαλύτερη ευκολία σε ότι κινείται στα πυκνά χωρίς να το βλέπει καθαρά. Το μονοβολο θεωρώ ότι έχει λίγο μεγαλυτερη επικινδυνοτητα σε σχέση με ένα ραβδωτο με διοπτρα γιατί δεν βλέπεις τόσο καλά μετά τα 50μ.
Δηλαδη όλοι οι λαοί της Ευρώπης, της Β. Αμερικής, ακόμα και της Τουρκίας είναι άξιοι χειριστές των ραβδωτων ενώ οι Έλληνες όχι; ή εκεί δεν τα χρησιμοποιούν σε φόνους και ληστείες ενώ εμείς εδώ αυτά περιμένουμε για να γίνουμε ληστές; Ας πάνε κατά το Μενίδι να ψάξουν να βρούνε τα καλασνικοφ από Αλβανία που έφεραν μέσα.Οσον αφορά τις πολιτικές δολοφονίες ας θυμηθούμε την 17 Ν, με πιστόλι και βόμβες μια χαρά δουλειά έκανε...
Γιατί δεν μας λένε ότι οι Έλληνες πρέπει να είναι φτωχοί, διαλυμένοι σαν οικογένεια και σαν λαός και αοπλοι γιατί μας φοβούνται; Μην ξεχνάτε ότι ήμαστε ο μόνος λαός της Ευρώπης που απελευθερωθηκαμε με ένοπλη επανάσταση!

Δεν θα συμφωνήσω μαζί του σε δύο πράγματα.
Πρώτον στο θέμα ασφάλειας των σπιτιών, αν υπήρχε νόμος που προστατεύει ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη σε αυτοαμυνα με οποιοδήποτε όπλο, να δω πόσοι θα έκαναν την δουλειά του μπουκαδορου.
Εγω πιστευω είναι ότι οι μπουκαδόροι
ρισκαρουν, εκτός κ γνωρίζουν ότι το σπίτι είναι άδειο εκείνη την ώρα...
Δεν νομίζω να υπάρχει κακοποιός που να γνωρίζει(κ να μην γνωρίζει παλι παιρνει ρίσκο) ότι σε αυτό το σπίτι υπάρχουν κυνηγετικά όπλα κ αν τον αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης δεν θα του ρίξει φοβούμενος την νομοθεσία...
Έχουν υπάρξει κ περιπτώσεις που αθωώθηκε ο σπιτονοικοκύρης γιατί αποδείχθηκε πως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά...

Δεν μας λένε πως ένας 70αρης σαν εμένα που παίρνει μια χούφτα χάπια την ημέρα θα αντισταθεί σε ένα ή παραπάνω εισβολείς νεότερης ηλικίας. Μόνο βρέθηκε ο άχρηστος πολιτικος να πει: κάνε ότι κοιμάσαι... Για τα γερόντια που πέθαναν δεμένα η με πνιγμό ή σιδερωμένα δεν λένε κουβέντα!
Δίκιο έχεις...
Το πολυ πολυ να σου πουν βάλε συναγερμό, σιδεριές κ θωράκισε όσο μπορείς τον χώρο σου...

Πότε το έκανε αυτό;
Επί καραντίνας σε βίντεο στην Σαλαμίνα ένας καλεσμένος του αποκάλεσε κανίβαλους τους κυνηγούς επειδή στο στενό νου του, απελευθερώνουμε εκτρεφόμενες πέρδικες για να τις τουφεκίσουμε σαν κάποιο είδος περιστεροβολίας. Ο ίδιος συμπληρώνοντας τον καλεσμένο του είπε πως εκτρέφουμε ζώα για να σκοτώνουμε. Στα σχόλια δε υποστήριξε τον καλεσμένο με χαζές υπεκφυγές και ειρωνευόταν συναδέλφους που επεξηγούσαν το σκεπτικό πίσω από εκτροφές και φιλοθηραματικά έργα. Εν το μεταξύ τα μισά του βίντεο είναι συνεντεύξεις με (αξιότατους θα πω εγώ) κτηνοτρόφους, αλλά εκείνοι μάλλον εκτρέφουν ζώα για κατοικίδια...

Προσωπικά δεν έχω δει κάτι αλλα καλό θα είναι να είσαι με την λογική με το λύκο και με τα πρόβατα δεν γίνετε.Χωρις να θέλω να αναφερθώ σε κανέναν συγκεκριμένα .Καθώς δεν θα έπρεπε να έχουμε τη λογική λύκου προβάτου αφού δεν την επιλέγουμε εμείς αλλά κάποιοι που δεν μπορούν να χωνέψουν το κυνήγι για δικούς τους διαστροφικούς θα έλεγα λόγους.Δεν θέλουμε δολοφόνους κυνηγούς ,δε θέλουμε οπλοφόρους ,να γίνουμε και μάρτυρες του Ιεχωβά τότε να μην πιάνουμε τίποτε στα χέρια μας και αν συμβεί κάτι στη χώρα να κάνουμε το σταυρό μας τρώγοντας μαρούλια και αγκινάρες που θα μας προσφέρουν σίγουρα τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να τρέχουμε γρήγορα να σωθούμε.

Επί καραντίνας σε βίντεο στην Σαλαμίνα ένας καλεσμένος του αποκάλεσε κανίβαλους τους κυνηγούς επειδή στο στενό νου του, απελευθερώνουμε εκτρεφόμενες πέρδικες για να τις τουφεκίσουμε σαν κάποιο είδος περιστεροβολίας. Ο ίδιος συμπληρώνοντας τον καλεσμένο του είπε πως εκτρέφουμε ζώα για να σκοτώνουμε. Στα σχόλια δε υποστήριξε τον καλεσμένο με χαζές υπεκφυγές και ειρωνευόταν συναδέλφους που επεξηγούσαν το σκεπτικό πίσω από εκτροφές και φιλοθηραματικά έργα. Εν το μεταξύ τα μισά του βίντεο είναι συνεντεύξεις με (αξιότατους θα πω εγώ) κτηνοτρόφους, αλλά εκείνοι μάλλον εκτρέφουν ζώα για κατοικίδια...
1733957573792.gif

1733958164856.jpeg

Το είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ,(έρχεται αρκετά χρόνια στο νησί και ξέρει τι παιζεται σε στεριά και θαλασσα ) . Δυστηχως βιαζόταν για τον λόγο που ανέφερε , αν και δεν πάω τις κάμερες και την δημοσιότητα θα του ζητούσα να την κλεισει και να του εξηγήσω πέντε πράγματα αλλά ίσως κάποια άλλη φορά .

Back