Ωχχ δραμα τα όπλα με κώνοοο
Πλήρης αναρχία λοιπόν , το κόβεις και περνάς μέσα από το χωράφι που δεν είναι ιδιοκτησία σου και αυτό είναι οκ ; Να το ξέρω να μπω στο σαλόνι σου να κάτσω στο καναπέ σου κάνα δίωρο και μετά να στρίψω να φύγω και εσύ δεν θα πρέπει να μου πεις λέξη .. σωστά ; Ιδιοκτησία το αγροτεμάχιο ιδιοκτησία και η κατοικία .Εδώ το κυνήγι είναι ελεύθερο δεν σου ρίζει κανείς που θα πας να κυνηγήσεις στα μέρη βέβαια που είναι επιτρεπτά και δεν είναι δριμή εθνικά πάρκα και τα λοιπά όταν λένε όρος ζερβοποίηση είναι ότι κλίνεται ο τόπος και το κυνήγι ορίζεται είτε από κάποιον ιδιώτη είτε από το κράτος υποχρεωτικά να πληρώσεις για να μπεις να έχεις συγκεκριμένο αριθμό τη ραμάτων που θα σκοτώσεις να τα πληρώσεις ίσως κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην ελλάδα πας και κυνηγάς όπου επιτρέπεται βάση δασικών χαρτών το κυνήγι και δεν σου ορίζει κανένας και ακολουθεί στη ρυθμιστική απλά που βγαίνει κάθε χρόνο σκοτώνει στα θηράματα που σου αναλογούνε ότι δεν ελέγχει και κανείς τον τρόπο που τα σκοτώνεις αυτή είναι η ουσία. Πληρώνεις μία άδεια γενική για όλη την ελλάδα και κυνηγάς σε όλη την ελλάδα όποτε θέλεις ανά πάσα στιγμή όπου θέλεις δεν ξέρω πώς θα τα έχει πιάσει το κείμενο γιατί μιλάω και τα γράφει μπαίνει μερακτος οδηγάω επομένως αν διαβάζετε καλός αν δεν διαβάζετε μπορεί το βράδυ να το επαναλάβω
Είναι δυνατόν τόσα λεφτά για ένα δικαννο το οποιοδήποτε το 2025 και να μην έχει τουλάχιστον φλάντζες τι @λ@κιες είναι τα δικαννα και να προσπαθεί ο κάθε ένας να βολευτεί μόνος του πάνω στο όπλο
Υποτίθεται αφού το πάρεις, φέρνεις το κοντακι στα μετρα σου.Είναι δυνατόν τόσα λεφτά για ένα δικαννο το οποιοδήποτε το 2025 και να μην έχει τουλάχιστον φλάντζες τι @λ@κιες είναι τα δικαννα και να προσπαθεί ο κάθε ένας να βολευτεί μόνος του πάνω στο όπλο
Μην μου πεις τα μπενελλιΥποτίθεται αφού το πάρεις, φέρνεις το κοντακι στα μετρα σου.
Super pose με φλαντζες αλλαγής κλίσης βγαίνουν πάντως
Πολλα απο τα ακριβα δικαννα που πωλουνται μεταχειρισμενα, ειχαν κοντακια στα μετρα του ιδιοκτητη, τωρα αν το παρεις μτχ. ειναι θεμα τυχης αν σου καθεται το κοντακι ή αν πρεπει να πας σε κοντακα να στο φερει ή να σου φτιαξει καινουργιο. Γιατι να το αγορασεις μτχ., ισως γιατι πλεον δεν υπαρχει καινουργιο(ισως για συλλεκτικο) ή γιατι τα οικονομικα μας δεν αντεχουν καινουργιο.Αν το παρεις καινουργιο, το κοντακι στο φτιαχνουν στα μετρα σου.Λεμε για ακριβα οπλα και οχι μαζικης παραγωγης.Είναι δυνατόν τόσα λεφτά για ένα δικαννο το οποιοδήποτε το 2025 και να μην έχει τουλάχιστον φλάντζες τι @λ@κιες είναι τα δικαννα και να προσπαθεί ο κάθε ένας να βολευτεί μόνος του πάνω στο όπλο
Δεν λέω αυτό έχω δει πολλά δίκαννα 686 β25Πολλα απο τα ακριβα δικαννα που πωλουνται μεταχειρισμενα, ειχαν κοντακια στα μετρα του ιδιοκτητη, τωρα αν το παρεις μτχ. ειναι θεμα τυχης αν σου καθεται το κοντακι ή αν πρεπει να πας σε κοντακα να στο φερει ή να σου φτιαξει καινουργιο. Γιατι να το αγορασεις μτχ., ισως γιατι πλεον δεν υπαρχει καινουργιο(ισως για συλλεκτικο) ή γιατι τα οικονομικα μας δεν αντεχουν καινουργιο.Αν το παρεις καινουργιο, το κοντακι στο φτιαχνουν στα μετρα σου.Λεμε για ακριβα οπλα και οχι μαζικης παραγωγης.
B25 και δεν τους κάθεται?Δεν λέω αυτό έχω δει πολλά δίκαννα 686 β25
Και διάφορα τον 2000χιλ και σε κανέναν δεν κάθονται ούτε στο ελάχιστο κλείνουν μάτια και τέτοια για να βαρέσουν.
Ενώ μια καραμπίνα τον 300 έχουν φλατζα κάτι παλεύεις
Ούτε σε εμένα κάθεταιB25 και δεν τους κάθεται?
Ή κάνεις λάθος ή έχουν το κεφάλι του Hulk.
Έχει ξεκινήσει να βγάζει και η Beretta το UltraleggeroΜην μου πεις τα μπενελλι
Το ατσάλινο πιστεύω είναι καλό το αλουμίνιο είναι κλαφτα Χαράλαμπε
μηπως εισαι κεφαλας?Ούτε σε εμένα κάθεται
και ομως δεν παθαινει τιποτα ,αυτο δεν ξερω πως εχει βγει .πολλα light δικανα ειναι αθανατα.Το ατσάλινο πιστεύω είναι καλό το αλουμίνιο είναι κλαφτα Χαράλαμπε
Εγώ και το άλογο του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ.μηπως εισαι κεφαλας?