Γιάννη κονο δεν χρειάζεται το mp233sp εχει αρκετά μεγάλο η κανη δεν θέλει τίποτα ένα κοντάκι θέλει
3*** και 1* ειναι το τσοκαρισμα του και 18,2 αυλο................. κλασικο παλιο Baikal.Το πλάγιο με ασυνήθιστο εργοστασιακό τσοκαρισμα για baikal 3*-2* και 18.2 αυλό!
https://www.car.gr/xyma/view/26969194-2-opla-baikal-mp155-magnum-is-43m
Αν δεις φωτό έχει 0.75 με 0.50 σφραγίδες.3*** και 1* ειναι το τσοκαρισμα του και 18,2 αυλο................. κλασικο παλιο Baikal.
Eχεις δικιο ..δεν το προσεξα..τραγικο λαθος για μενα...Αν δεις φωτό έχει 0.75 με 0.50 σφραγίδες.
Δεν υπαρχει στανταρ μηκος..εχω δει και 35...και 36...και 36,5.....συνηθως ειναι κοντα....παντα για τα παλια ενοω.Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος το μήκος ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ από τα made in russia baikal ποζε; Διαβάζω για 14 ιντσες δηλαδή 35,56. Το θεωρω αρκετά κοντό. Το πέλμα το μαύρο που έχουν πόσο είναι; Μήπως εννοούν χωρίς αυτό;
Eντός τω ημερών θα μετρηθεί ενα δισκάνδαλο άριστο russia χωρίς παρεμβάσεις που μου έκαναν δώρο το καλοκαίρι και το χάρισα και εγώ.Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος το μήκος ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ από τα made in russia baikal ποζε; Διαβάζω για 14 ιντσες δηλαδή 35,56. Το θεωρω αρκετά κοντό. Το πέλμα το μαύρο που έχουν πόσο είναι; Μήπως εννοούν χωρίς αυτό;
... Το δώρο δεν δωρίζεται !!!!!!!!!!!!!! .............Eντός τω ημερών θα μετρηθεί ενα δισκάνδαλο άριστο russia χωρίς παρεμβάσεις που μου έκαναν δώρο το καλοκαίρι και το χάρισα και εγώ.
...................κι άμα δωριστεί...γνωρίζεται...Το δώρο δεν δωρίζεται !!!!!!!!!!!!!! .............
Ασε..δεν τα βρήκαμε από την αρχή..... Το δώρο δεν δωρίζεται !!!!!!!!!!!!!! .............
....
....
... Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για όπλο !!!!!
τι κυνηγια κανεις?Καλησπερα και απο μενα ..θα ηθελα τα φωτα σας ..
Ενδιαφερομαι για αγορα της baikal mp 155 ειναι αξιοπιστη καραμπινα; και χωρις εμπλοκες ;
Ξεχασα να το πω ..ειμαι κανουριος κυνηγος και αυτο θα ειναι το πρωτο δικο μου οπλο ..εδω που βρισκομαι εχουμε πολυ γουρουνι τσιχλες και φασσες οποτε αυτα τα 3 θα κυνηγαωτι κυνηγια κανεις?