Γιατι Νικο?Δε μπορει να χαλασε!!!Να δω ποτε θα το παω παπατσαρουχα
Γιατι Νικο?Δε μπορει να χαλασε!!!Να δω ποτε θα το παω παπατσαρουχα
Οχι Γιαννη για να μετρησω τσοκ και αυλο.Γιατι Νικο?Δε μπορει να χαλασε!!!
Ειπα κι εγω!Οχι Γιαννη για να μετρησω τσοκ και αυλο.
Ναι καλά..Ρε φεύγει η Μ2 από τα χέρια σου?ολα μπορει να τα δωσω εκτος τον ρωσσο
Ουτε κι εγω το δινω!Μ'αρεσει στο λαγο το πλαγιο.Οταν παω!Και στο τρυγονι!Το 'χω συνδυασει ετσι στο μυαλο μου!Παντως το τελευταιο που θα εφευγε απο τα χερια μου ειναι η 302!"Καινουρια αγαπη αν επιασες παλια δεν λησμονιεται"!!!μην το δωσεις γιατι θα το μετανοιωσεις. ολα μπορει να τα δωσω εκτος τον ρωσσο αν και ποζε γιατι ο τασος εχει θεμα με τα ποζε
Αθανατη!!!βλεπω παντου υπαρχει μια 300.αντε μεσα κι εγω με μια 302 που σαρανταριζει
Καλοστον. Να τα χαιρεσαι.28αρι; μμμ ενδιαφερον. Σε βαση δωδεκριου να υποθεσω συνονοματε;εχω 3 ρωσηκα οπλα ενα του πατερα μου απο το 1965 και γραφει επανω V54 με τα αυτακια να εκξεχουν οταν ειναι οπλιζμενο , ενα αλλο μπαικαλ σουπερ ποζε το IZH-27EM-1C MONOSKANDALO με αυτοματους εξολκης το εχω 10 χρονια με ωραις τουφεκιες στο διαμετρημα CAL28 , και το τελευταια που πηρα προπερσυ ενα πλαγιο 12αρι μπαικαλ δυσκανδαλο απλο 2 3/4 με απλους εξωλκης και 3 τσοκ εναλασομενα το IJ κτλ που ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο αυτο το οπλο . και εχω ακομα 2 οπλα μια μπενελι σουπερ 90 , και ενα σουπερ ποζε RIZZINI BATISTA
Το 26αρι Νίκο..Τώρα για το 54 δεν ξέρω..Επισης και το 54 φοβερο. Αν δεν κανω λθος ιδιο μ το ζαουερ;διορθοσεμαι Τασο
ναι 28αρι με βαση 12αριου οπως το ειπες και βαρυ για 28αρι 3,5 κιλαΚαλοστον. Να τα χαιρεσαι.28αρι; μμμ ενδιαφερον. Σε βαση δωδεκριου να υποθεσω συνονοματε;
Νικο το 28αρι για τι κυνήγι το έχεις περισσότερο?ναι 28αρι με βαση 12αριου οπως το ειπες και βαρυ για 28αρι 3,5 κιλα
Ειχα μιλισει με τον κο Πανα και μου είχε πει τέλη Ιουνίου οτι θα τα είχε φερει. Μετα είδα ενα ποστ στο αναλογο θέμα που ελεγε μέχρι τελη αυγουστου περίπου. Περιμενουμε... Μόλις εχουμε νεα θα σας πω.κι ομως τασο μου ειδικα στην τσιχλα θα ριξει πολλες και φετος ο συντροφος. περιμενω τωρα να δω απ τον αποστολη kastoras αν φερει kicks για τον συντροφο και μετα τα λεμε