απιστολη μια χαρα ειναι οι καννες. το ιδιο ακριβως μετρησα και τα τσοκ της 155.απο τοτε που πηρα το carlsons το lm και το εχωσα στην 155 τ οπλο αλλαξε τελειως συμπεριφορα. σ αυτην τη περιπτωση η αγορα τσοκ πιανει τοπο 100%
Μηπως,Ευριπιδη,ειναι ολοκληρωτικη αποψη αυτη?Δεν ειναι λιγο μικρο το δειγμα που συγκρινουμε?Πχ 2-3 οπλα μεταξυ τους.ναι μυρο. τα οπλα με σταθερο τσοκαρισμα δεν μπαινουν σε συγκριση. υπερτερουν οποια συσφιξη κι αν εχουν
κατα τη γνώμη μου σχετικά με την απόδοση τον baikal οσο αφορά τα εναλλασσόμενα και σταθερά τσοκ ΟΛΟΙ λέτε σωστά πράγματα ..
πρώτων να πώ οτι κανέναν δεν εχω ακούσει να παραπονιέται με baikal που εχει σταθερά τσοκ..!!ισα ισα...
Αντιθέτως με εναλλασσόμενα πολλούς .. οι οποίοι οταν αγοράζουν εξωεργοστασιακα ορκίζονται οτι εχει μεταμορφωθεί το όπλο τους.. ( μεσα σε αυτούς και ο αδερφός που έχει και τα δύο)
δεύτερον όπως περίπου ειπε και ο Σαράντος παραπάνω (αν κατάλαβα καλα) τα baikal εχουν αρκετά κουσούρια με την προσπάθεια να εκσυγχρονιστούν ενω παντα μιλάμε για ενα όπλο χαμηλού κόστους .. θέλω να πώ οτι με δεδομένη την υψηλότατη απόδοση τους σε σχέση με την τιμή ειναι πολύ ποιο λογικό να μειώνει ή να μηδενίζει τις πιθανές κακοτεχνίες σε μια κάννη που εχει σταθερά τσοκ..
όσο ποιο απλό τοσο ποιο καλο ενα baikal λέει κ ο Κυπριδιμοσ που τα θαυμάζει .
Με κύλινδρο στα 20 έως 25 μ.χαιρετώ την παρέα! Καλή έναρξη και καλή κυνηγετική σεζον!!! Θα ήθελα να ρωτήσω, για να κάνω κάποιες δοκιμές με την 155 με τα δικά της τσοκ σε χαρτί με τι φυσίγγια να τις κάνω και για τσόκ κύλινδρο στα πόσα μέτρα;
Καλησπέρα!!! Φίλε θυμάμαι που μου το είχες πει, αλλά να ξέρεις ότι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες της Baikal team και έχεις πεί ότι δεν βγαίνει από πάνω το LM της Carlson!!!φιλε μου επειδη το ξερω τ οπλο δεν διαλεγει φυσιγγια. τα χωνευει ολα. αλλα γνωμη μου παρε καποια στιγμη ενα lm carlsons και θα δεις αλλα πραματα πολυ καλυτερα
εισαι ωραιος και μελετηρος. αριστα με τονο. τα παει μια χαρα τα πορτοκαλι τα λαμπρο. δοκιμασμενοΚαλησπέρα!!! Φίλε θυμάμαι που μου το είχες πει, αλλά να ξέρεις ότι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες της Baikal team και έχεις πεί ότι δεν βγαίνει από πάνω το LM της Carlson!!!