Ότι γράφει στις κάννες 65 -650,. 75-. 750.Καλησπερα, εχω ενα baikal mp43m 70mm,72cm κανες 18,4 αυλο1 -3 σταθερο τσοκ. Μεχρι τι πιεσης φυσιγγια μπορω να χρησιμοποιω ;
Σ ευχαριστω κατ αρχας που ασχοληθηκες,στη βαση εχει μονο τη πιστοποιηση cip και μονο μεσα στο ενθετο γραφει σε ενα πινακακι 663 ελαχιστη τιμη,που με μπερδευει λιγακι το ελαχιστη.Ότι γράφει στις κάννες 65 -650,. 75-. 750.
Αυτός που επιμελήθηκε την μετάφραση του αρχικού εντύπου μάλλον είναι for the penus που λένε και στο χωριό μου.Σ ευχαριστω κατ αρχας που ασχοληθηκες,στη βαση εχει μονο τη πιστοποιηση cip και μονο μεσα στο ενθετο γραφει σε ενα πινακακι 663 ελαχιστη τιμη,που με μπερδευει λιγακι το ελαχιστη.
Αν το όπλο είναι σε καλή κατάσταση, ρίχνει όλα τα φυσίγγια 70 mm που δεν αναγράφουν pmax 1050 bar. Είσαι κυνηγός και αν ναι, τι θηράματα σε ενδιαφέρουν;Καλησπερα, εχω ενα baikal mp43m 70mm,72cm κανες 18,4 αυλο1 -3 σταθερο τσοκ. Μεχρι τι πιεσης φυσιγγια μπορω να χρησιμοποιω ;
Το οπλο ειναι καινουριο,εχω ριξει καποιες βολες με του πατερα ενα αυτοματο μπερετα και ενα μονοκανο μπαικαλ αλλα κυνηγος δεν ειμαι γι αυτο και ρωταω τοσο basic πραγματα.θα ξεκινησω σιγα σιγα πουλακια(καμια τσιχλα οχι παπιες) και οπου με παει.Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας να ειστε ολοι καλα!Αν το όπλο είναι σε καλή κατάσταση, ρίχνει όλα τα φυσίγγια 70 mm που δεν αναγράφουν pmax 1050 bar. Είσαι κυνηγός και αν ναι, τι θηράματα σε ενδιαφέρουν;
Αφού ξεκινάς με τσιχλοκοτσιφα ( και πολύ σωστά κατά την άποψη μου) δοκίμασε φυσίγγια έως 32 γραμμάρια σκάγια σε νούμερο 9. Πρώτα όμως να ενημερωθείς για τα μέτρα ασφαλείας και τον σωστό χειρισμό όπλου που είναι και το βασικότερο. Καλή αρχή λοιπόν!Το οπλο ειναι καινουριο,εχω ριξει καποιες βολες με του πατερα ενα αυτοματο μπερετα και ενα μονοκανο μπαικαλ αλλα κυνηγος δεν ειμαι γι αυτο και ρωταω τοσο basic πραγματα.θα ξεκινησω σιγα σιγα πουλακια(καμια τσιχλα οχι παπιες) και οπου με παει.Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας να ειστε ολοι καλα!
Σ ευχαριστω πολυ!Να εισαι καλα!Αφού ξεκινάς με τσιχλοκοτσιφα ( και πολύ σωστά κατά την άποψη μου) δοκίμασε φυσίγγια έως 32 γραμμάρια σκάγια σε νούμερο 9. Πρώτα όμως να ενημερωθείς για τα μέτρα ασφαλείας και τον σωστό χειρισμό όπλου που είναι και το βασικότερο. Καλή αρχή λοιπόν!
Καλημερα!ριξε μια ματια να μου πεις και συ αδερφε,εγω δε βλεπω κατιΕγώ στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα φυσίγγια με ένδειξη cip και πιέσεις στο κουτί , το δικό μου γράφει 90mpa εσενα ;View attachment 63968
Το τουφεκι σου εχει περασει τραπεζα δοκιμων το 2016 μπορεις να ριχνεις οτι νορμαλ φυσιγγι κυκλοφοραει ! Ειναι μαγκνουμ η οχι;;Καλημερα!ριξε μια ματια να μου πεις και συ αδερφε,εγω δε βλεπω κατι
Δεν ειναι μαγκνουμ,παντως του φιλου πιο πανω δειχνει πιο περιποιημενο....δηλαδη ενα φυσιγγι 750bar ειναι οκ φανταζομαι...Σ ευχαριστω!Το τουφεκι σου εχει περασει τραπεζα δοκιμων το 2016 μπορεις να ριχνεις οτι νορμαλ φυσιγγι κυκλοφοραει ! Ειναι μαγκνουμ η οχι;;
Εχει και το σημα cip που λογικα λεει οτι συμορφωνεται με τις απαιτησεις τις cip!!! δεν ξερω τι ακριβως ζηταει για τα 12/70 αλλα μαλον δοκιμαζονται στα 1200 μπαρ ?!!!Δεν ειναι μαγκνουμ,παντως του φιλου πιο πανω δειχνει πιο περιποιημενο....δηλαδη ενα φυσιγγι 750bar ειναι οκ φανταζομαι...Σ ευχαριστω!
Η σφραγίδα Cip μπήκε στα Ρωσικα όπλα κάπου στα τέλη του 2014 κ σε κάθε άλλο όπλο που η χώρα κατασκευής του είναι μέλος της Cip....Καλημερα!ριξε μια ματια να μου πεις και συ αδερφε,εγω δε βλεπω κατι