Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκαναΩχ !!! Κατάλαβα !! Πάει το Zabala ... το ξεχαρβάλωσε !!!!
Αντε με το καλό Γιάννη, καλορίζικο !!!
Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκαναΩχ !!! Κατάλαβα !! Πάει το Zabala ... το ξεχαρβάλωσε !!!!
Αντε με το καλό Γιάννη, καλορίζικο !!!
Υγεία να έχετε Γιάννη και να περνάτε όμορφα. Καλοτουφεκο το όπλο στα χέρια του νέου κυνηγού.Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκανα
Ακόμα δεν προλαβες να χαρεις το μονοκαννο κ πήγες σε αλλο οπλο???
Α εγώ το εγώ το λέω Στελιο...Ωχ !!! Κατάλαβα !! Πάει το Zabala ... το ξεχαρβάλωσε !!!!
Καλοριζικο
Τον καλύτερο πεθερό να του πεις ότι έχει . Καλοντούφεκο να του είναι.Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκανα
Καλορίζικο να είναι. Τον έφτιαξες θες να πεις.Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκανα
Καλοτουφεκο!Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκανα
Μπράβο Γιάννη. Να σας δούμε σε φωτογραφίες με λαγούς!!!!!Οχη βρε του γαμπρου θα δοσο τον ρωσο,τωρα βγαζη αδεια να πηγενουμε παρεα,σαν τα μουτρα μου τον εκανα
Κλασικά πράγματα. Καλά κάνει. Από την παράδοση ξεκινάει. Θα αλλοτριωθει αργότερα. Μόνο μην τον ξεπατωσει σε τίποτα κατσαβραχα και λακισει.,παρτον βρε τον ανθρωπο ενα ποζε με τα παλιοπλαγια , που να κανει χαιρι
Καλοντούφεκο να είναι
Φιλικη συμβουλη...........
Και μένα η άποψη μου είναι αυτή...Φιλικη συμβουλη...........
Ναι στα Baikal αλλα σε αυτην την χρηματικη κατηγορια ''αποφευγουμε'' μονοσκανδαλα με αυτοματους εξωλκεις...........εχουν παρουσιασει προβληματα.
Σε τι ποσοστό?Φιλικη συμβουλη...........
Ναι στα Baikal αλλα σε αυτην την χρηματικη κατηγορια ''αποφευγουμε'' μονοσκανδαλα με αυτοματους εξωλκεις...........εχουν παρουσιασει προβληματα.
Για το κυνήγι, εχεις δίκιο. Αλλά πλέον όταν αγοράζουμε καινούργιο όπλο ίσως πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και την ενδεχόμενη υποχρεωτική χρήση ατσάλινων σκαγιων. Το λέω για τα τσοκ και την περίπτωση που το όπλο προς αγορά είναι ακριβό. Αν είναι μεταχ. και κοστίζει κάνα 500αρικο, ok κάνουμε το γούστο μας. Αν κάνει όμως 2000+, δε θα θέλουμε μετά από κάποιο διάστημα να μην μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα, με οποιοδήποτε φυσίγγι της αγοράς.Και μένα η άποψη μου είναι αυτή...
Baikal Ναι...αλλά δισκανδαλο-απλοι εξολκεις...
Προσωπικά τον παραπάνω συνδυασμό τον προτιμώ σε όλα τα δίκανα ανεξαρτήτου τιμής...όσο πιο απλό...
Δισκανδαλο-απλοι εξολκεις-σταθερά τσοκ...
Δυο στα δυο κανένα πρόβλημα, μηχανική σκανδάλη ,καλή απολιπανση με την αγορά και λίπανση με ψιλο λάδι που δεν πήζει.Αυτοματοι εξωλκεις άψογοι και χρήσιμοι . Στο δισκανδαλο πιο εύκολη και απολαυστική η επιλογή κάννης και τσοκακια για τα πάντα.Σε τι ποσοστό?
Δίκιο έχεις...προσωπικό γούστο εξέφρασα για τα σταθερά τσοκ...Για το κυνήγι, εχεις δίκιο. Αλλά πλέον όταν αγοράζουμε καινούργιο όπλο ίσως πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και την ενδεχόμενη υποχρεωτική χρήση ατσάλινων σκαγιων. Το λέω για τα τσοκ και την περίπτωση που το όπλο προς αγορά είναι ακριβό. Αν είναι μεταχ. και κοστίζει κάνα 500αρικο, ok κάνουμε το γούστο μας. Αν κάνει όμως 2000+, δε θα θέλουμε μετά από κάποιο διάστημα να μην μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα, με οποιοδήποτε φυσίγγι της αγοράς.
Καλησπέρα Ανδρέα, καλώς όρισες και καλή σεζόν.Καλησπέρα σε όλους και καλή κυνηγετική περίοδο. Νέος στο κυνήγι και στο forum. Μιας και λέμε για νέες αγορές, γνωρίζει κανείς που να απευθυνθώ στη Θεσσαλονίκη για μέτρημα κοντακίου για την 155; Στο ανάλογο θέμα δεν βρήκα κάποια πληροφορία, οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.