Κωτσαρικο τα κοντάκια τα έφτιαξες εξαρχής αριστερά ή τροποποιησες τα εργοστασιακά;Λεπτομέρειες των αριστερών κοντακιών των MP-43 μου. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το καινούργιο είναι το ίδιο σφιχτό με το παλιό στο "άνοιξε-κλείσε". Απίστευτα μάχιμα όπλα.
Εξαρχής αριστερά και τα δύο. Πολλά λεφτά έσκασα στα όπλα αλλά είναι έρωτας.Κωτσαρικο τα κοντάκια τα έφτιαξες εξαρχής αριστερά ή τροποποιησες τα εργοστασιακά;
Να τα χαίρεσαι σύντροφε. Αριστερός κι εγώ, γι'αυτό ρώτησα.Εξαρχής αριστερά και τα δύο. Πολλά λεφτά έσκασα στα όπλα αλλά είναι έρωτας.
Κράτα και το παλιό μην το δίνεις.Λεπτομέρειες των αριστερών κοντακιών των MP-43 μου. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το καινούργιο είναι το ίδιο σφιχτό με το παλιό στο "άνοιξε-κλείσε". Απίστευτα μάχιμα όπλα.
Χρόνια Πολλά! Όπως τα γράφεις,μισό(0,5) και φούλ(1,0) τσόκ.Αυλός 18,2!!!Καλησπερα σας και χρονια πολλα !
Eχω το δικανακι στην κατοχη μου και θελω να μαθω στην δευτερη φωτογραφια το F ειναι FULL και το Μ mediun ? Τα νουμερα που εχει στην παρενθεση 0,5 και 1,0 τι ειναι ?
Εξαρχής αριστερά και τα δύο. Πολλά λεφτά έσκασα στα όπλα αλλά είναι έρωτας.
Πολύχρονος Κώστα.Εξαρχής αριστερά και τα δύο. Πολλά λεφτά έσκασα στα όπλα αλλά είναι έρωτας.
Ναι, όπως τα λέειView attachment 84124
H Κανη με το Μ ειναι *** και η αλλη με το F * ?
Ε όχι και ίδια. Άλλο πράγμα το Σοβιέτ άλλη κουλτούρα άλλη ιδέα.Αυτό είναι δίκανο πλαγιόκαννο μοντέλο mp43 εποχής της κομμουνιστικής Ρωσίας. Ακόμα ίδια είναι και σήμερα
Κυκλοφοράει η πληροφορία ότι παλιά οι Άγγλοι στο Birmingham δοκίμασαν το ποζέ IZ-27 αναφορικά με την αντοχή του…πέρασε το test…Ε όχι και ίδια. Άλλο πράγμα το Σοβιέτ άλλη κουλτούρα άλλη ιδέα.
Από το ίδιο εργοστάσιο όπλα.Ε όχι και ίδια. Άλλο πράγμα το Σοβιέτ άλλη κουλτούρα άλλη ιδέα.
Αν το τελικο προιον ειναι ιδιο και δεν υπαρχουν διαφορες, η διαφορα της κουλτουρας ειναι αδιαφορη, οι υπαλληλοι για το μεροκαματο δουλευαν για το μεροκαματο δουλευουν.Οι άνθρωποι της παραγωγής καθώς και η κουλτούρα αλλαζει
Ήταν καλύτερα τα σταλινικά δικαννα; ο Πουτιναρος δεν τα πετυχαίνει;Δεν είναι πανομοιότυπα τα πιο σύγχρονα ρωσικά με τα παλαιότερα σοβιετικά.
Δεν λέω για καλύτερα η χειρότερα!Ήταν καλύτερα τα σταλινικά δικαννα; ο Πουτιναρος δεν τα πετυχαίνει;
Αρα τα Ρωσικα εχουν καποια βελτιωση.Δεν λέω για καλύτερα η χειρότερα!
Αντοχής ήταν σίγουρα, τα σοβιετικά.
Έτσι δείχνουν και τα ρωσικά.
Έχουν αλλάξει τους αυλους ,σε πιο ανοιχτούς και τις κλίσεις στα κοντάκια .
Τις απολύτως αναγκαίες για να συνεχίσουν να πουλάνε τσοκακια, μονές σκανδαλες,φινίρισμα και όλα τα παραπάνω.Αρα τα Ρωσικα εχουν καποια βελτιωση.